BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaljenje,cuganje i jos po nesto...

Hvaljenje,cuganje i jos po nesto... (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
8120.275 in reply to 8120.274
Date: 4/9/2008 8:16:57 AM
Overall Posts Rated:
3535
Valja se :)

This Post:
00
8120.276 in reply to 8120.1
Date: 4/9/2008 5:08:33 PM
Overall Posts Rated:
740740
Samo zelim da cestitam momcima iz Partizana na fenomenalnoj sezoni koja ce do kraja sigurno biti jos uspesnija. Moram to da uradim danas jer osecam da cu popiti ban zbog globala. Ali svaka cast momci. Da smo imali iole normalno sudjenje svasta je moglo da se desi.

SAMO NAPRED PARTIZAN.

DULE VUJOSEVIC ALE ALE ALE

This Post:
00
8120.277 in reply to 8120.276
Date: 4/9/2008 5:14:50 PM
Overall Posts Rated:
3535
Dobrodosao u BANovinu :)
Nije nisata strasno ako te niko za vreme trajanja bana ne prozove na forumu a ti ne mozes da mu odgovoris :)

This Post:
00
8120.278 in reply to 8120.276
Date: 4/9/2008 5:53:36 PM
Overall Posts Rated:
3030
Samo zelim da cestitam momcima iz Partizana na fenomenalnoj sezoni koja ce do kraja sigurno biti jos uspesnija. Moram to da uradim danas jer osecam da cu popiti ban zbog globala. Ali svaka cast momci. Da smo imali iole normalno sudjenje svasta je moglo da se desi.

SAMO NAPRED PARTIZAN.

DULE VUJOSEVIC ALE ALE ALE

Čestitke i od mene,nemoš protiv bande :(

This Post:
00
8120.279 in reply to 8120.278
Date: 4/9/2008 5:57:06 PM
Overall Posts Rated:
11
Ne treba trositi reci na sudije koje su odlicno obavile "svoj posao" veceras. Ne treba trositi reci ni na sjajnu glumu igraca TAU u svakoj prilici kada im je neki igrac prisao na manje od 20 cm, ne treba trosti reci na nikoga od njih jer su svi oni zajedno mali ljudi u odnosu na ove momke u crno-belom dresu.

Ovom prilikom bih hteo da im se zahvalim za sve sto su uradili ove sezone, za to sto su nam vratili veru u nasu kosarku, za to sto su me ucinili da se ponosim sto sam navijac Partizana, za to sto sam nebrojeno puta ove sezone pustio suzu radosnicu, za to sto smo se svi setili kako je bilo '92, '98, za to sto su pokazali kako se daje srce i poslednji atom snage za dres koji volis, za to sto postoje...

Hvala ti Miltone sto si dosao u Partizan i sto si ginuo za njega, hvala ti Milenko sto ces biti novi Bodiroga jer od njega nisam video tako inteligentnog igraca, hvala ti Kecmane sto postojis i sto si jedan jedini i neponovljiv, hvala ti Urose sto si dokazao da znas da igras i kakav igrac mozes da postanes (mislim na poslednje dve utakmice sa TAU), hvala ti Cedo sto si fajter, hvala ti Pero sto si najsrcaniji i najkulturniji kapiten danasnjice, hvala ti Slavko sto si pokazao da se voljom i radom moze sve postici, hvala ti Dejane sto si ostavio srce na terenu kada god si usao u igru, hvala ti Novice sto si ubica, i sto ces tek da terorises, hvala ti Nikola za fenomenalnu sezonu (nadam se da je ovo samo prva u nizu mnogih takvih)...

Hvala ti boze sto stvori Duleta Vujosevica, hvala ti Dule sto si bog za sve ostale, hvala ti sto si najbolji...

Ne postoje reci kojima bih izrazio svoju zahvalnost za sve sto su nam priredili ove sezone...

Last edited by LA-boban at 4/9/2008 5:58:42 PM

From: kotoor

This Post:
00
8120.280 in reply to 8120.279
Date: 4/9/2008 7:59:15 PM
Overall Posts Rated:
500500
prvi pasus ti nije trebao!!! ne treba osporavati igrače TAU i vaditi se na sudije!!! TAU je jednostavno mnogo iskusnija ekipa (ne i bolja po mom mišljenju, iako navijam za zvezdu) i zasluženo pobedila večeras.

slažem se da je partizan odigrao fantastičnu sezonu i pridružujem se čestitkama!!!

ostali deo poruke ti je ok i mogu samo još da dodam da je srećan svaki navijač partizana što ima ovakve igrače, trenera, navijače...

ne zameri na kritici! pozdrav...

From: Ozzy
This Post:
00
8120.281 in reply to 8120.280
Date: 4/9/2008 9:09:46 PM
Overall Posts Rated:
2424
Jbt...sudije pa sudije. Nisam gledao celu utakmicu (navijam za Zvezdu naravno;) ali sam gledao prve 2 cetvrtine... i kako sudije mogu nekome da nastete ako taj neko promasi 5 zicera? Pa u 2. cetvrtini je TAU imao svaki napad skok u napadu i priliku za popravni!!!!

Ne gledam pristrasno, nego realno...i naravno da bi voleo da je Partizan dobio. Imao je realne sanse da prodje, ogromnu psiholosku prednost posle pobede od 20+ u Pioniru...ali jbg. da bi dobili jednu tako iskusnu i dobru ekipu mora da ih kenja celu utakmicu, a to ih je kenjalo bas mnogo ove sezone ;)

Hehehehe...NAPRED ZABE KRASTACE!!!! =DDDDDDD

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
8120.282 in reply to 8120.281
Date: 4/10/2008 1:16:22 AM
Overall Posts Rated:
178178
Jbt...sudije pa sudije. Nisam gledao celu utakmicu (navijam za Zvezdu naravno;) ali sam gledao prve 2 cetvrtine... i kako sudije mogu nekome da nastete ako taj neko promasi 5 zicera? Pa u 2. cetvrtini je TAU imao svaki napad skok u napadu i priliku za popravni!!!!

Ne gledam pristrasno, nego realno...i naravno da bi voleo da je Partizan dobio. Imao je realne sanse da prodje, ogromnu psiholosku prednost posle pobede od 20+ u Pioniru...ali jbg. da bi dobili jednu tako iskusnu i dobru ekipu mora da ih kenja celu utakmicu, a to ih je kenjalo bas mnogo ove sezone ;)

Hehehehe...NAPRED ZABE KRASTACE!!!! =DDDDDDD

Drago mi je da ovo sto si napisao nisi ozbiljno mislio...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: LA-boban

To: Ozzy
This Post:
00
8120.283 in reply to 8120.281
Date: 4/10/2008 6:01:08 AM
Overall Posts Rated:
11
Svako ima pravo na svoje misljenje...
Ja uvek pokusavam da budem realan iako sam veliki Partizanovac.
Sudijske odluke su definitivno odredile tok utakmice i to moze da zakljuci svako ko prati kosarku i ko se bar malo razume...
Bilo je planski da se nasi centri opterete licnim greskama jos u prvom poluvremenu. Vranesu sviraju dva faula za banane koje su bile ciste ko suza, a ona banana Teletovicu je bila za top ten... sta reci za Pekoviceve faulove u napadu....
A koliko se ja razumem od ove godine se za namerna bacanja po parketu sviraju tehnicke... koliko su puta Spliter i Rakocevic pali to sam Bog zna...
Jednostavno sudije nam nisu dale da se rezultatski priblizimo i to je to...
Ali kao sto rekoh svako ima pravo na svoje misljenje

Evo nesto za Duleta Vujosevica.....
1. Dule Vujosevic je srusio prvaka Evrope bez tehnicke greske.
2. Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju.
3. Dule Vujosevic vs Zeljko Obradovic - profesor je nadmasio svog ucenika.
4. Dule Vujosevic ne psuje. On vaspitno deluje na igrace.
5. Muta Nikolic je morao je da nauci da pravilno izgovori Dusko Vujosevic.
6. Dule Vujosevic moze i sa Zvezdom da uzme titulu, al' ga zabole.
7. Jedino Dule Vujosevic ima vise titula prvaka drzave od Urosa Tripkovica.
8. Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film.
9. Kad ne moze da nadje podatak u enciklopediji, Milka Canic zove Duleta Vujosevica.
10. Himna Evrolige Divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di. Vujoshn.
11. Haski tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujosevica zbog genocida prema Romima.
12. Kada sretne Duleta Vujosevica, Marko Juras sam udje u gepek i ode da se provoza par krugova.
13. Trener kosarkaskog kluba Partizan Igokea i crnogorske reprezentacije. Poznat po svojoj suptilnosti, samokontroli i pedagoskom uticaju na svoje igrace. Postavlja nove trenerske standarde. Uvedena je cenzura na njegovo snimanje i prikazivanje tokom utakmica, iz nepoznatih razloga. Vesto barata engleskim jezikom. Uvek suzdrzan i umeren, bez primedbi i komentara na sudjenje i sudije. Antiafektivna osoba. Jednom recju - Kralj.

This Post:
00
8120.284 in reply to 8120.283
Date: 4/10/2008 9:04:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Ja sam Delija,ali sam naravno navijao za Partizan.Ali sta sad TAU je uskusnija ekipa i pobedila je.Drugo vama je po meni ovo dosta,jer ako ova ekipa ostane mislim da moze ponovo da se ponovi neso slicno.Vujosevic je stvarno trener za 10.A jebem ti vaterpolo,bezveze izgubili na peterce,izasli svi igraci najbolji(iskljucenja)i nema iskustvo.Mnogo mi je zbog toga zao,jer ste tu imali najvise sanse za osvajanje titule.Ipak vam je trebao onaj igrac koji vam je otpusten zato sto nije dosao na trening.To vas je kostalo.

Partizan za ovu sezonu RESPEKT

From: djakon

This Post:
00
8120.285 in reply to 8120.284
Date: 4/10/2008 10:43:37 AM
Overall Posts Rated:
00
Pa lakse im je bilo da sude Tau protiv Partizana u Spaniji, nego Barceloni protiv Makabija u Tel Avivu. Ovako su sigurni da imaju bar jednog spanca u final four i da im nece biti prazna dvorana. A mi smo, otkad je Stankovic otisao u penziju, i posle ocajnih igara reprezentacije izgubili sav kredibilitet koji smo imali, pa moze da nas k... kako se kome d....! Besan sam, ali i realan - Partizan nije imao nikakve sanse da prodje.
A slazem se i za Ozzy-jem iako sam VELIKI grobar. Ne smeju se promasivati onakvi ziceri i otvoreni sutevi u ovakvim utakmicama.

Last edited by djakon at 4/10/2008 10:44:48 AM

Advertisement