Ne treba trositi reci na sudije koje su odlicno obavile "svoj posao" veceras. Ne treba trositi reci ni na sjajnu glumu igraca TAU u svakoj prilici kada im je neki igrac prisao na manje od 20 cm, ne treba trosti reci na nikoga od njih jer su svi oni zajedno mali ljudi u odnosu na ove momke u crno-belom dresu.
Ovom prilikom bih hteo da im se zahvalim za sve sto su uradili ove sezone, za to sto su nam vratili veru u nasu kosarku, za to sto su me ucinili da se ponosim sto sam navijac Partizana, za to sto sam nebrojeno puta ove sezone pustio suzu radosnicu, za to sto smo se svi setili kako je bilo '92, '98, za to sto su pokazali kako se daje srce i poslednji atom snage za dres koji volis, za to sto postoje...
Hvala ti Miltone sto si dosao u Partizan i sto si ginuo za njega, hvala ti Milenko sto ces biti novi Bodiroga jer od njega nisam video tako inteligentnog igraca, hvala ti Kecmane sto postojis i sto si jedan jedini i neponovljiv, hvala ti Urose sto si dokazao da znas da igras i kakav igrac mozes da postanes (mislim na poslednje dve utakmice sa TAU), hvala ti Cedo sto si fajter, hvala ti Pero sto si najsrcaniji i najkulturniji kapiten danasnjice, hvala ti Slavko sto si pokazao da se voljom i radom moze sve postici, hvala ti Dejane sto si ostavio srce na terenu kada god si usao u igru, hvala ti Novice sto si ubica, i sto ces tek da terorises, hvala ti Nikola za fenomenalnu sezonu (nadam se da je ovo samo prva u nizu mnogih takvih)...
Hvala ti boze sto stvori Duleta Vujosevica, hvala ti Dule sto si bog za sve ostale, hvala ti sto si najbolji...
Ne postoje reci kojima bih izrazio svoju zahvalnost za sve sto su nam priredili ove sezone...
Last edited by LA-boban at 4/9/2008 5:58:42 PM