Kedves Sporttársak!
Eltűntem kicsit, most volt lyukas órám és elolvastam a fórumfolyamot. Közben válaszolgattam erre-arra, de a "tüzes témára" nem, csak röviden: (nem akarom újraéleszteni a tüzet)
Gilát ismerjük, szeretjük- nem szeretjük, tényleg ír vad, szürreális dolgokat, de inkább az előre vivő dolgokat találjuk meg:
"Pont ezen segítene, ha a felsőbb (1.) ligások átvennék az öregedő játékost és a régi nevelők ismét bekerülhetnének az edzési körforgalomba egy fiatallal vagy már félkész 20-22 éves játékossal." - írta.
Valóban ez lenne az ideális helyzet szerintem is, de elég öreg vagyok hozzá, hogy tudjam: hiába hangzik remekül, hogy egyik nap Venezuela szépe, másik nap Brazília szépe, harmadik nap pedig egy másik csinibaba mellett köszöntsön rám a mámoros este (ez lett volna a fenti javaslat analógiája /bármit is jelentsen a szó/ :) szóval a realitás az, hogy minden este a feleségem mellett töltöm a mámoros estéket.
Amit a játék hoz, az a realitás, akár tetszik akár nem, kár keseregni! Mérgelődjünk egyet, igyunk rá egyet (aki aludni jobban szeret az aludjon), aztán meglátjuk... Engem a társaság motivál inkább mostanság, sokkal inkább, mint a játék, de ettől még kerek a világ! :)
Béke!
Ui: aki még ébren van, meggyújthatja a 3. gyertyát (ami elvileg rózsaszín, és az örömöt szimbolizálja) :)