BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
This Post:
00
14474.275 in reply to 14474.274
Date: 12/19/2013 3:59:42 PM
Overall Posts Rated:
345345
N-as zice ca nu te-ai straduit suficient. La prima vedere, ce ai tu acolo este aproape de reteta succesului. Doi MVP de aceeasi varsta plus un tinerel de 18 ani. Toti putand sa primeasca acelasi tip de antrenament. Problema este pentru voi ca pentru a antrena aveti nevoie de o echipa de top pentru a obtine rezultate mediocre(dat fiind ca sacrificati rezultatele cu minute pentru cei de NT).

Antrenamentul poate sa fie foarte amuzant. Din punctul meu de vedere este cea mai buna metoda de abordare a jocului. Dar necesita timp. Am intalnit manageri care au antrenat 4 sezoane un jucator de U21 si au vandut la 2 milioane dupa aceea. Daca ar fi sa luam asta ca referinta, ai putea chiar sa faci bani buni din asta. Bineinteles, aici jocul se apropie de viata reala. Fiecare echipa are o perioada de apogeu, si inca una de tranzitie spre ceea ce ar vrea sa fie o perioada mai buna:)

Sper sa nu te lasi de tot, nu te impiedica nimic sa ti echipa in "reconstructie" pana cand iti revine cheful. In timp vor fi mai multi jucatori romani valorosi, sunt sigur de asta. Vad cum incep sa apara manageri carora le place sa antreneze, si atunci avem sperante bune. Pentru mine, ambitia in joc este obtinerea de rezultate la nivel de echipe nationale. Si eu incerc sa antrenez pentru nationala si probabil in vreo doua-trei sezoane daca raman tot in liga 2 voi vinde, deci ma voi apropia vrand nevrand de modelul in care cei din liga 2 antreneaza pentru cei din liga 1:)

This Post:
00
14474.276 in reply to 14474.275
Date: 12/20/2013 6:37:34 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Ziceam ca nu m-am straduit sufficient, in sensul ca nu am reusit sa fiu online la orele la care s-au dat.
Desi philou m-a tinut la current cu existent lor. Sau pur si simplu preturile lor imi pareau oneroase.

Geambasu nu are sanse de nationala. Nu a avut niciodata.
Toma are sanse extrem de mici.
Grecu, din cauza potentialului, are sanse doar la U21.

La primii doi problema e din cauza faptului ca am fost mereu cu ei in RBBA. Si nu mi-am permis sa antrenez pe un singur post. Dar de acum incolo nu voi mai tine cont de asta.

This Post:
00
14474.277 in reply to 14474.275
Date: 12/20/2013 6:37:35 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Ziceam ca nu m-am straduit sufficient, in sensul ca nu am reusit sa fiu online la orele la care s-au dat.
Desi philou m-a tinut la current cu existent lor. Sau pur si simplu preturile lor imi pareau oneroase.

Geambasu nu are sanse de nationala. Nu a avut niciodata.
Toma are sanse extrem de mici.
Grecu, din cauza potentialului, are sanse doar la U21.

La primii doi problema e din cauza faptului ca am fost mereu cu ei in RBBA. Si nu mi-am permis sa antrenez pe un singur post. Dar de acum incolo nu voi mai tine cont de asta.

From: Otis
This Post:
00
14474.278 in reply to 14474.277
Date: 12/24/2013 5:38:10 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
Vad ca exista premise clare ca anul acesta sa fie cel mai competitiv sezon in recent memory.

in conferinta noastra cred ca oricine poate prinde playoff-ul. iar in conferinta adversa, reintoarcerea lui Ares, coroborata cu salariile curente, deschide mult lupta pt primul loc.

macar anul poate nu mai facem non-combat in meciurile cross-conference fiindca fiecare victorie va conta la final.

Bafta tuturor si craciun fericit.

This Post:
00
14474.279 in reply to 14474.278
Date: 12/28/2013 8:20:13 AM
Overall Posts Rated:
1515
iata Craciunul a trecut,
iar noi schimbari in BB au sosit,
asteptarile mi s-au implinit ,
cand Overextension Tax a rasarit.

Overextension Tax mi se pare a fi o masura foarte buna, chiar daca nu stiu ce valori are aceasta taxa , poate ceilalti colegi din aceasta liga ne pot ajuta , insa incurajeaza asa cum era si normal calitatile de antrenor in meciurile din fiecare liga, deoarece echipele vor fi si mai apropiate ca valoarea lotului ca inainte si impreuna cu noua tactica de predictie a tacticii adversarului, va face acest sezon mai dificil si mai interesant in acelasi timp.

Felicitari gamemasterilor BB, se vede ca acest joc este pe drumul cel bun,de fapt, este si normal cand sunt oameni de mare valoare in spatele acestui joc.

Felicitari si echipei BC Constanta pentru castigarea titlului RBBA, care merita toate laudele si din punctul meu de vedere este principala favorita la castigarea RBBA si anul acesta, presupunand ca U Cluj va fi totusi afectata de noile masuri.
Si poate va veni si cupa la Constanta anul urmator, cine stie.....

Va urez La multi ani dragi romani si un an cel putin la fel de bun ca cel care a trecut.

This Post:
00
14474.280 in reply to 14474.279
Date: 12/28/2013 9:24:36 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Sarbatorile au venit si la mine cu un cadou de 20cm spartura parbriz cand am coborat azi dimineata!
Cat despre Overextension Tax*: $ -141 807 se pare ca am luat plasa cu promovarea anul acesta.
In rest va doresc sarbatori fericite si sanatate la toata lumea!

Voi reveni cu Overextension cand o voi intelege mai bine. Nu inteleg de ce nu am fost prevenit de ea. Din punctul meu de vedere prejudiciaza pe cei care doresc sa promoveze intr-o divizie superioara si sunt automat fortati sa se intareasca.

Last edited by viespe at 12/29/2013 2:06:02 AM

This Post:
00
14474.281 in reply to 14474.279
Date: 12/28/2013 10:11:32 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
am dubii in privinta afirmatiei ca U cluj va fi afectat. vorbim de un stadion mare coroborat cu performanta si venituri din merchandising peste masura. relax, putine echipe din liga noastra overspend excesiv ca sa faca performanta.

cred ca principalii afectati vor fi cei care au nevoie sa castige in cupa ca sa iasa la typical weekly income pe 0.

also, overtaxation cred ca penalizeaza investirea in salarii inainte de a investi in stadion. o consecinta pentru echipele RBBA care vor sa fie under the luxury tax(termen NBA), fiindca defapt asta e, confruntarea cu decizia de alege intre staff mai scump sau sa renunt la un jucator de rezerva de 20-30k

also, cred ca ii penalizeaza pe cei care renunta le performanta si care in mod implicit isi afecteaza fanii si veniturile din stadion.

raportandu-ne la restrictiile privind transferurile eu cred ca in ligiile inferioare lumea nu va renunta asa usor la cupa, daca au de ales, fiindca contr-performantele in cupa se vor vedea in country rank iar asta le va limita abilitatea de a urca in clasament si sa ia jucatori.

eu vad o singura concluzie, cred ca cei care au dezvoltat jocul au luat masurile(incentives) ca userii sa joace ca sa castige, si sa o faca intr-un mod sustenabil.

Alte impresii? Anyone?

PS: feature-ul cu comentariile de pe forum afisate pe pagina ligii mi se pare un upgrade bine-venit.

From: MCMXC a.D.

To: Otis
This Post:
00
14474.282 in reply to 14474.281
Date: 12/28/2013 10:34:55 AM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
pai...daca plimbi un pic mouse-ul peste acel "Overextension Tax" apare asa:

Venituri totale
Total cheltuieli
Scutirea de antrenament
Overextension
Overextension Tax Rate
Overextension Tax Total

dintre care eu n-am inteles ce inseamna acea scutire de antrenament si de ce se aplica...
ce am inteles insa din calculele facute bazandu-ma pe propria economie e ca aceasta Overextension Tax reprezinta diferenta intre Venitul net saptamanal si Scutirea de antrenament - cu conditia ca Venitul net saptamanal sa fie pe minus si mai mare decat valoarea de la "Scutirea de antrenament" ...altfel Overextension Tax va fi 0$

un alt feature interesant mi s-ar fi parut ca pe pagina ligii sa apara si ultima logare a adversarilor... ar putea fi folositoare, dar... e posibil sa mai dureze pana ce va fi implementata.

multa bafta in noul sezon si LA MULTI ANI!

This Post:
00
14474.283 in reply to 14474.282
Date: 12/28/2013 11:11:45 AM
Overall Posts Rated:
345345
De fapt, ceea ce se intampla este ca s-a introdus o taxa care ii vizeaza pe cei care nu antreneaza deloc si au multi bani in banca deci si-ar permite teoretic jucatori cu salarii mari. Spre exemplu, la mine arata asa:

Overextension Tax Calculation
Total Revenue: $ 464 791
Total Expenses: $ -475 757
Training Exemption: $ 89 984
Overextension: $ 0
Overextension Tax Rate: 50%
Overextension Tax Total: $ 0

Daca nu aveam nici jucator antrenat, atunci aveam de platit o taxa de aproximativ 10.000 * ceva, nu sunt foarte sigur ce, nu e foarte clar. Dar, deoarece comparativ cu momentul cand i-am cumparat pe unii din jucatori, prin antrenament le-a crescut salariul cu 89984(adunat tot ce am antrenat, si inca am in lot). Astfel incat, pentru a ma putea incadra eu la aceasta taxa, diferenta dintre revenue si expenses trebuie sa fie mai mare decat 89984.

Aceasta schimbare a fost facuta pentru a inlatura managerii care doar faceau "tanking" si strangeau bani. Adica stateau, spre exemplu, in liga 3, cu jucatorii minim necesari pentru a nu retrograda si adunau bani pentru ca mai apoi sa cumpere niste jucatori exagerat de scumpi si sa ajunga in RBBA. Sincer, nu stiu daca e cel mai bun fel de a controla acest fenomen, deoarece cum a zis si viespe, el a cam luat plasa cu promovarea. Cred ca pe termen lung, poate fi ceva bun

This Post:
00
14474.284 in reply to 14474.283
Date: 12/29/2013 2:06:54 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Update:

Am refacut un pic calculele si cred ca voi avea Overextension Tax*: $ -10.000. La sectiunea economy inca am veniturile de div a 2-a, adica Attendance si Tv Contract. Dupa primul meci jucat acasa si dupa primul update financiar cred ca ajung undeva la -10.000 sau chiar pe 0 (nu stiu daca se contabilizeaza si acei 50K din cupa).

From: Otis

This Post:
00
14474.285 in reply to 14474.284
Date: 12/29/2013 8:15:46 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
nu cred fiindca aceste venituri nu se incadreaza in categoriile mari de venit. de acee am zis ca taxarea va afecta userii care se bazeaza pe cupa ca sa iasa pe 0.

Advertisement