Man jau seniai gana bet tu vistiek rasai ir rasai nors paraisau akd esi teisus

todel tau svarbu pasigincyti o ne tiesa rast

) Is pradziu viska paaiskinau ka zinojau ir savo nuomone isdesciau, bet tu vel emei savo teorijas kartot ir kartot net neskaitydamas ka rasau, todel beprasmiska buvo gincytis. Del centru kaip as tau parodysiu tuos centrus jei savo ekipoje tokiu neturiu ir netreninu siuo metu tokiu? Anksciau buciau galejes kazka rodyti. Dabar tik rinka gali stebeti. ir is rinkos pavyzdziu ieskoti. Kai algas atnaujins tada ieskok analogisku zaideju kuriems turetu buti lubos, tik vienas su outside kita be ju. Tada ir issitikinsi. As kai treninau isitikinau nes teko trenint ir su outside skillai ir visiskai be ju. Pasiekdavo tuos pacius skillus ir stodavo ties tais paciais visiems trenkes nepriklausomai kokie outside skillai. O pasakyti davai parodyk ir as galiu, davai parodyk ir irodyk savo teorija. Zinodamas kad negali to padaryti. Gudrusis lape atsirado mat

Tu gali arba tiketi tuom kuom sakau mates ir ka trenines arba netiketi. Tavo teise rinktis, bet isties nevaidink katino sikancio zinodamas kad netreninu jau centru ir negalesiu kazko irodyti. Isties sita tema svarbi tik tau tai gincykis su kuo nors kitu

) Man ji visiskai nesvarbi

kiek zinau tiek man uztenka apie situos reikalus:) Sekmes ir tau