Ukraina vs. Rossiya 120 - 107 (
(21620)) +13
Перемогли сусідів на меншому настрої, хотя різниця завелика імхо

матч був напруженіший ніж вийшов в кінці.
Вів перемовини з тренером росіян Мішою, оскільки нам кров з носу була необхідна різниця, але як бачите вони були неудачними. З однієї сторони я його розумію, їм нема чого втрачати ну і нема смислу нам допомагати, а з іншої ну могли вони я думаю на мотсі іспанію підловити на піку. Але карта лягла на нас ну і нам не було куда діватися, можна було б і піканути, але знову ж таки могли б і програти, і різниця нам потрібна дуже і дуже.
По персоналіям:
На відмінно зіграли: Богатирь, Гонщік, Пономаренко, Андрюховіч , Савченко, Федорець.
Добре: Кутепов, Буріменко, Рухлов, Кармаліта.
Нижче свого рівня: Горностаєв, Алєксєєнко.
Отже, ми здобуваємо другу перемогу, і продовжуємо боротьбу за 3 позицію, яка дає нам можливість кваліфікуватися на ЧС. Вирішальним стане останній поєдинок проти збірної Італії.
Сьогодні в групі відбулися 2 дуже цікаві матчі, в яких Польща програла -2 Іспанії
(21619) і це дозволило Іспанії одноосібно очолити турнірну таблицю, а також Італія програла Литві
(21621) -4.
Ситуація у групі:
1 Іспанія 4-0 +55
2 Польща 2-2 +28
3 Італія 2-2 +20
4 Литва 2-2 +4
5 Україна 2-2 -11
6 Росія 0-4 -95
З наведеного вище випливає, що Іспанія займає почесне 1 місце. Польща рве після моцу Литву яка нічого не зможе протиставити їм в останньому турі , а отже вони вибувають з битви за 3 позицію, а Поляки займають 2 місце. А основна битва буде між Італією та Україною. Тому дуже всіх прошу постарайтеся за можливості потренувати форму, та не перегравайте хвилин своїм гравцям , оскільки можливо ми
вперше зможем вийти на ЧС.
Всім дякую за вітання!
Last edited by GM-Armin at 11/12/2012 4:09:40 PM