Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :)Kod tebe jeste :D
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :)
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :)Kod tebe jeste :DE sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;)
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :) Kod tebe jeste :D E sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;)To sto me ti juris, ne znaci da ja bezim...
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :) Kod tebe jeste :D E sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;)To sto me ti juris, ne znaci da ja bezim...Nemoj lagati posten svet govedo jedno :)
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :) Kod tebe jeste :D E sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;) To sto me ti juris, ne znaci da ja bezim... Nemoj lagati posten svet govedo jedno :)Nema ovde postenih, Golube...
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :) Kod tebe jeste :D E sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;) To sto me ti juris, ne znaci da ja bezim... Nemoj lagati posten svet govedo jedno :)Nema ovde postenih, Golube...Dobro da se ispravim onda, nemoj da me lazes govedo jedno :)
Eh nije sve u kvantitetu dragi moj doktore :) Kod tebe jeste :D E sad bi dobio od mene lopticu, al ionako dovoljno bezis ;) To sto me ti juris, ne znaci da ja bezim... Nemoj lagati posten svet govedo jedno :)Nema ovde postenih, Golube...Dobro da se ispravim onda, nemoj da me lazes govedo jedno :)Ima li ikog da zabrani ovo? :D