Kedves DanChee!
Akár hiszed, akár nem, semmi bajom nincs veled, meg senki mással se, a te esetedben konkrétan a "telesírás" nem tetszett, ugyanis ha olvastad azt a nemzetközi topikot, ahol, ez téma lett, és a BB-k is többször válaszoltak, ott én kőkeményen megmondtam a véleményemet. Semmilyen telesírásról nem volt szó, és nem csak én voltam ott, hanem több más hozzászóló is. A későbbi események alapján úgy gondolom, hogy segíthetett valamit, ugyanis többször is jelentek meg üzenetek arról, amelyben leállást kommentálnak, és ez sosem volt korábban jellemző. Az meg végképp nem, hogy nyíltam megírnák, hogy mikor és mennyivel hosszabbodott átadólistán lévő játékosok licitideje.
Ha már egymás osztásánál tartunk, én továbbra is úgy gondolom, hogy valahol itt
(148651.53) kezdtek eldurvulni a dolgok, és csak halkan jegyzem meg, hogy én itt még sehol sem voltam, hacsak azt nem vesszük, hogy nem kaptam választ a feltett kérdésemre (normális hangnemű volt). Ettől a HSZ-től kezdve folyamatosan félreérthető üzenetek kezdtek záporozni, és csak halkan jegyzem meg, hogy érzésem szerint gau volt, aki a problémát okozta, méghozzá ezzel itt:
(148651.60) és ezzel:
(148651.67)Ezen a ponton több teljesen érthetetlen gondolatmenetű üzenet volt.
Innentől
(148651.74) lefelé is érdemes elolvasni, itt is több probléma volt már (megjegyzem, hogy továbbra is kaygee részétele nélkül).
Én itt
(148651.83) , és csakis itt léptem be újra a képbe. Itt is
(148651.90) jelen voltam, továbbra is kemény stílusban, de egyetlen személyeskedő vagy éppenséggel "földtúró" vagy egyéb jellegű megjegyzés nélkül. Márpedig egy vita szerintem legyen komoly, és nyugodtan lehet kemény benne valaki.
És konkrétan ez volt, ami betette a kaput
(148651.92). Ugyanis ha valaki ír nekem egy hsz-t, amely szerint több szezonnyi tapasztalata van multis játékosok edzésében, de a kérdés, hogyan kell egy ilyen játékost kiedzeni, az (idézem) "nem alkalmas konkrét válaszadásra. :(" az a világ legnyugodtabb emberénél is kiütötte volna a biztosítékot, nem csak nálam...
Tudod, DanChee, az én csapatomban jelenleg 4 olyan játékos
(8009213) (6926039) (6765382) (10683804) van, aki 18 vagy 19 éves kora óta a csapatomnál játszik, és próbálom őket valamilyen szinten multisra edzeni. Volt egy ötödik társuk is
(8012195) sajnos tőle kényszerből keleltt megválnom, ugyanis annyit volt sérült (2 x 5 hét), hogy a további edzése semmilyen infóval sem szolgált volna a skillek fejlesztési lehetőségét illetően.
Elmondhatom neked vagy bárkinek, hogy ez az egyik legrohadtabb meló ebben a játékban, irányítót és dobóhátvédet játszatni center és erőcsatár poszton, végigszenvedni azt, hogy emiatt halálrapofoz egy olyan csapat, aki ellen egyébként esélyed lenne, és zárod a szezont nagy nehezen 5-6 helyen mínusz kétszázakárhányas kosáraránnyal.
Nem szeretem, ha a képembe hazudnak, ennyi. De ezt nem fogom újra részletezni, mert a semmiből érkezett kapitányjelöltekkel ellentétben én nem ismétlem meg 50+-szor magamat (amely semmiből érkezett kapitányjelölt esetében továbbra sem azzal van a gondom, hogy elindult, hanem hogy a totális koncepcióhiányt még kiegészíti némi porhintés a szembe...).
Last edited by kaygee at 7/4/2010 6:53:21 AM