BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122343.274 in reply to 122343.268
Date: 12/20/2009 9:49:02 AM
Overall Posts Rated:
77
xaxax kala perimene........mono egw kai o kajabbar asxoloumaste estw kai ligo oi alloi upopsifio oute koubenta den exoun pei....den to paizw magkas apla deixnw thn adiaforothta twn upopsifiwn alla ama esy den to katalabaineis den sou ftaiw egw.....egw eixa pei ena plano phgaine na to deis ektos kai an den to briskeis....an kai den 3erw polles armodiothtes tou proponhth ths e8nikhs pisteuw oti kapws etsi 8a ginoun ta pragmata....des to <<plano>>....johny egw pisteuw oti prepei na psifiseis to kalutero apo tous 6 UPOPSIFIOUS........

Last edited by Panagiwths Giannakhs at 12/20/2009 9:50:49 AM

This Post:
00
122343.275 in reply to 122343.274
Date: 12/20/2009 10:01:50 AM
Overall Posts Rated:
344344
Na me Elladopiisete tote, opws ekane palia to PASOK me tous pontious, kai etsi 8a psifizw stin Ellada...

This Post:
00
122343.276 in reply to 122343.275
Date: 12/20/2009 10:14:48 AM
Overall Posts Rated:
77
enta3ei re etsi opws to eipes fanhke san na exeis psifsei ton kajabbar kai oti 8a bgaleis thn psifo sou apo auton......8a to anaferw sto pasok mhpw kanei kati kai gia esena..... xaxaxa

This Post:
00
122343.277 in reply to 122343.275
Date: 12/20/2009 10:15:58 AM
biribakides
IV.16
Overall Posts Rated:
2929
Ρε παιδιά κάθομαι και σας παρακολουθώ τόσες μέρες. Λέμε τα ίδια και τα ίδια. Μακάρι όποιος βγει να τα πάει περίφημα, αλλά εδώ που φτάσαμε δε νομίζω πως υπάρχει ελπίδα. Εκτός αν με κάποιο μαγικό τρόπο βρεθεί κανένα παραθυράκι και έχουμε επανάληψη εκλογών ( πράγμα που το κόβω από χλωμότατο έως απίθανο).
Όσο για το γιατί κάποιοι πιο έμπειροι και παλιοί στο παιχνίδι δεν βάλαμε υποψηφιότητα η απάντηση είναι προφανής. Δεν στέκομαι τόσο πολύ στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουμε λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών, οικογενειακών κλπ. κλπ. γιατί με καλή διάθεση ο καθένας μπορεί να ξεκλέψει λίγο παραπάνω χρόνο. Το θέμα είναι ότι είχαμε πολύ δυνατή υποψηφιότητα, αναμφισβήτητα πολύ καλό προπονητή, οπότε αφού τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα και δεν υπήρχε λόγος κανένας από εμάς τους πιο παλιούς να ανοίξει μια "κόντρα" με έναν πολύ καλό υποψήφιο που είχε και τον απαιτούμενο χρόνο και τις απαιτούμενες γνώσεις και την κατάλληλη εμπειρία.
Έτσι μείναμε με έναν ουσιαστικά υποψήφιο άξιο για εθνικό προπονητή και τώρα την πατήσαμε ομαδικά. Καλά να είμαστε αδέρφια, σε δύο χρόνια θα έχουμε ξανά εκλογές και τότε μας βλέπω να τρωγόμαστε για το ποιον από όλους τους αξιόλογους υποψήφιους να ψηφίσουμε.

This Post:
00
122343.278 in reply to 122343.275
Date: 12/20/2009 10:17:35 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ελα ρε τζωνυ τι παιδευεσαι ο στοκος δεν κρυβεται...Ας απαντησεις καποιος την τυχη μου απτους υποψηφιους,μπορεις να βαζεις και να βγαζεις παικτες απο την εθνικη και με τι συνεπειες??

Ομαδικη προπονηση ριμπαουντ,που το βρισκεις το κακο...Σε 2 σεζον θα εχουμε μια εθνικη με ολους τους παιχτες να εχουν 8-10+ στα ριμπαουντ...Συγκρινεται αυτο το πραγμα με τις βλακειες που λες εσυ για μια θεση αμυνα και αλλα τετοια κομπογιανιτικα??Σου μιλαει ο εθνικος προπονητης τωρα..

ΥΓ.Κριμα και του στειλα και μηνυμα οτι μακαρι να βγει αυτος γιατι οι αλλοι ειναι για τα πανηγυρια..

I want what all men want...I just want it more.
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
122343.282 in reply to 122343.242
Date: 12/20/2009 11:23:16 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλοι μου η προπόνηση team rebound μου βελτίωσε όλους τους παίκτες εκτός από δύο σε διάρκεια 5 εβδομάδων που την είχα στη division 4. Το πεντάρι μου δε που ήταν 20 χρονών 2 μονάδες. Τη διαφορά προπόνηση θέσεων από προπόνηση ομάδας τη γνωρίζω μόνο από τους κανόνες του παιχνιδιού. Βάση αυτών η προπόνηση σε μία θέση δίνει βαθμό σε 2 με 3 εβδομάδες στους παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτή, η πρόπονηση σε δύο θέσεις 3-4 εβδομάδες ενώ σε τρείς θέσεις 4-5 εβδομάδες.
Διάβασα λοιπούς παίκτες που απαξιούν την team training, ο φίλος από την κύπρο δεν είναι ο πρώτος.
Εμένα απλά μου δούλεψε στο να φτιάξω ένα αξιόμαχο σύνολο μέχρι τώρα. Μιας και φέτος στην κατηγορία μου δεν έχω προσδοκίες για άνοδο θα δοκιμάσω και προπόνηση θέσεων. Προς άμυνά μου πάντως στους κανόνες αναφέρεται πως στο rebound βαρύνεται όλη η ομάδα και όχι μόνο οι C + PF, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Πάραυτα προς λύπη μου δεν ξέρω αν θα πρέπει να θεωρήσω θετικό ή αρνητικό το ότι έχασα υποστηρικτή/ές και αντί να κατηγορώ τον rantanplan ή τους άλλους εμπειρότερους χρήστες που δεν βάλανε υποψηφιότητα, έχω πλέον πεπειστεί πως το κάνανε ακριβώς επειδή η εμπειρία τους τους υπέδειξε ότι θα έπρεπε να αποφύγουν τη συγκεκριμένη κίνηση.
Δεν περίμενα πως θα έπρεπε από τη στιγμή της υποψηφιότητάς μου να μπω στο εδώλιο του απολογούμενου και ότι θα πρέπει να το κάνω αυτό, αν βγω, για 2 σεζόν ακόμα.
Στο σημείο όμως αυτό αισθάνομαι πως πρέπει να σας πω και λίγα περισσότερα πράγματα για μένα και για το χαρακτήρα μου, γιατί σίγουρα δεν ψηφίζετε μία μηχανή, αλλά έναν άνθρωπο.
Οπότε ανακεφαλαιώνω. Ψηφίζοντας εμένα, ψηφίζετε:
Ένα χρήστη που ασχολείται με το παιχνίδι μόνο 2 σεζόν (Συγκεκριμένα 27/6 εγγραφή, πρώτο παιχνίδι 30/06)
Ένα χρήστη που ως τώρα επικοινωνούσε με pm και όχι μέσω των forum και του αρέσει αυτό.
Ένα χρήστη που γνωρίζει να managιάρει μόνο την ομαδα του και δεν γνωρίζει τις διαφορές που έχει μία εθνική ομάδα (Αλήθεια αν δεν έχει κάποιος κάνει προπονητής εθνικής ή δεν του είχε δωθεί κάποιο πόστο από τον προπονητή που αναφέρεται στο παιχνίδι ο τρόπος?)
Ένα χρήστη που δεν έχει ιδέα που πάει να μπλέξει,
Αλλά και...
Ένα χρήστη που είναι διατεθειμένος να αφιερώσει ώρες στο παιχνίδι, όπως και κάνει ήδη
Ένα χρήστη που ως άπειρος έχει ρεκόρ αγώνων πρωταθλήματος (περιόδου και playoff) 47-3, έπειτα και από την νικηφόρα πρεμιέρα στην ΙΙΙ.10, παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά Look inside ή Run n gun ανάλογα με την άμυνα του αντιπάλου.
Ένα χρήστη που θέλει να πετυχαίνει σε ότι καταπιάνεται, όχι για να του πείτε μπράβο ή για να γλυτώσει από την κατακραυγή σας, αλλά επειδή θέλει να νικάει όντας καλύτερος και όχι απλά πιο τυχερός από τον εκάστοτε αντίπαλό του.
Αυτό σημαίνει πως αν χάνει η εθνική υπό τις οδηγίες μου, θα χαλάει η μέρα μου περισσότερο από τη δική σας να είστε σίγουροι.
Τέλος το αν θα με ψηφίσουν χρήστες επειδή έχουν γίνει φίλοι μου από τον Ιούνιο και μετά, γιατί όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα κανένα, και όχι επειδή με θεωρούν απαράιτητα καλύτερο, το ξέρω πως θα διαφωνήσετε, αλλά το θεωρώ τιμή μου.
Τιμή μου να έχω κάνει γνωστούς και φίλους αγνώστους που μας ένωσαν 10 pm γιατί για μένα η αξία αυτών είναι ανώτερη της νίκης και αν κάτι μου προσέφερε αυτός ο προεκλογικός αγώνας είναι πως σίγουρα θα τους πληθύνω.
Οπότε είτε είμαι, είτε δεν είμαι προπονητής της εθνικής, για μένα έχω ήδη κερδίσει και τέτοιες νίκες τις εύχομαι σε όλους σας, υποστηρικτές και επικριτές μου.
Όποιον δεν καλύπτω με αυτά τα χαρακτηριστικά μου, τον παρακαλώ να με καταψηφίσει.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
122343.283 in reply to 122343.282
Date: 12/20/2009 11:35:09 AM
Overall Posts Rated:
129129
Με ομαδικη προπονηση δεν πας πουθενα,ειναι δεδομενο δεν το λεει μονο ο Τζωνυ..Το οτι παιζεις αποκλειστικα δυο συστηματα ειναι αρνητικο,καθως δειχνει οτι δεν ξερεις/εχεις την ανεση να αξιοποιεις τους παιχτες σου παιζοντας ολα τα συστηματα και οχι μονο 2..Κανεις δε σε θεωρει απολογουμενο,απλα πρεπει να μας πεισεις οτι αν σε ψηφησουμε θα κανεις καλο στην ομαδα και οχι να την ναυαγισεις..Δεν ξερω κατα ποσο εισαι καλος μανατζερ,αν εισαι καλυτερος απο μενα ή αν επαρκεις για την θεση του εθνικου προπονητη,το γεγονος ομως οτι εισαι ανοιχτος στη συζητηση ειναι που κερδιζει την ψηφο μου..Ψαξτο λιγο το θεμα στα φορουμς,μπορεις να μαθεις παρα πολλα πραγματα απο εκει,τα προσωπικα μηνυματα δε λενε και πολλα,παιζει ρολο με ποιους μιλας...Αυτα απο μενα..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
122343.284 in reply to 122343.282
Date: 12/20/2009 11:35:45 AM
Overall Posts Rated:
7676
Να σε καταψηφησει σιγουρα δεν θα μπορει,απλα να ψηφησει αλλον..Οπως και να χει για μενα ειναι λαθος ο τροπος που εχουμε πεσει πανω σας αυτην τη στιγμη..Και απλα για να καταλαβεις(που προφανως το καταλαβες)σαν προπονητης εθνικης κυνηγας οι παικτες σου να εχουν ξεχωριστα ο καθενας σκιλ απ,οποτε μια ομαδικη προπονηση θα σε καθυστερουσε στην βελτιωση ενος παικτη..Απο κει και περα,ας ψηφησει ο καθενας οτι θελει και το λευκο για καποιους που το ειπαν δεν νομιζω οτι ειναι λυση καθως ετσι διακυνδυνευεις να βγει οχι μονο καποιος που δεν ξερει αλλα και που δεν καταλαβαινει και νομιζω εχουμε τετοιους υποψηφιους,οποτε ας διαλεξουμε καποιον με ικανοτητα κατανοησης

Advertisement