BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT - rinkimų debatai

NT - rinkimų debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122367.272 in reply to 122367.250
Date: 12/16/2009 7:50:24 AM
Overall Posts Rated:
3939
2-3 : Naudojama sustiprint vidine ginyba, atkovotus kamuolius, didina klaidu skaiciu baudos aiksteleje, statoma pries artimus. Nepatartina naudot losiant pries begti-mesti, nuolat judeti, tritaskiai-baudos aikstele.

3-2: Naudojama sustiprint isorine ginyba, klaidu skaiciu toliau nuo baudos aiksteles, mazina atakos tempa. Nepatartina naudoti pries gerus kovotojus del kamuoliu (nebent turi geresnius), pries artimus metimas, leta zaidima, mazina atkovotu kamuoliu tikimybe :)

From: impero

This Post:
00
122367.273 in reply to 122367.271
Date: 12/16/2009 7:51:55 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
tiesa, as gal nelabai konkreciai cia - as turejau omeny musu rinktine, o ne komandas atskirai.

auginkim rinktinei zaidejus

From: Paulius V

This Post:
00
122367.275 in reply to 122367.263
Date: 12/16/2009 7:54:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Zinoma pamenu tada dar silpnesne mano ekipa uz tavo buvo, tai buvo pirmas didziausias toks laimejimas nugaleti tave Taureje. Nes tada tu daug laiko irgi skyrei tam zaidimui ir buvai lb pajegus. Viska sudejau tada idealiai kiek imanoma ir berods didesniu nusiteikimu keleta tasku istempiau nes tu nesitikejai tikriausia kad turiu sansu ir standartines taktikas naudojai;)) tavo ekipos lygi sugadino, kai buvai anglijoje ir neskyrei normaliai laiko ekipai. dabar kiek matau atsigavusi yra, ir augini jau kazka normaliai ir vel kyli ir kapojies del auksciausiu vietu gaila kad si seza n epavyko man i II lyga prasibraut, su tuom kokia ekipa turejau padariau viskas kas imanoma kad ten patekciau, kalta mano kazkiek prastoka komplektacija

From: Marko
This Post:
00
122367.276 in reply to 122367.272
Date: 12/16/2009 7:55:06 AM
Overall Posts Rated:
77
Bet zinokit man patinka fc wazoo tokie poelgiai.. ;d su juo mazai kas sutinka, na bent jau cia.. su manim ir panasiai budavo, kai sakydavau, vienaip kiti pasijuodavo ir sake, kad nesmanes sneku, bet va kazka pasiekiau..
O wazoo manau si sezona jei surinks 5-7 galingus zaidejus, man atrodo jis kazka panasaus ir kopijuoja nuo manes ;D, turetu laisvai laimeti ir lbbl'a ir taure, nes litu prisirinks pardaves zaidejus ir tikrai galetu uzsipirkt geriausius zaidejus is rinkos... o pas mane, kadangi istekliai mazi, tai greitu metu galiu krist i duobe ;D nes jau daugelis zaideju po sio sezono, kiek matau pereina prie 5-7 zaideju taktikos kaip ir is manes pasimoke, tad i wazoo nuomone tikrai reiketu visada atsizvelgti ir jis nieko nesapalioja.. :)

From: Paulius V

This Post:
00
122367.278 in reply to 122367.276
Date: 12/16/2009 8:02:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Sutinku as jis mano BB brolis vienas kitam taktikas padedam del taktiku apsisprest) rinkoje kada ka perkam vienas kito klausiam, kartais tekdavo su juo ir naktim pasedeti del geru zaideju isvarvejusiomis akimis)) Jis lb talentingas, bendrauja ir su BBB geriausiu komandu valdytojais, vis gilina ir gilina zinias. Kol mazai skyre demesio, tol ir sedejo II lygoje apsibezdejes su savo netinkamai surinkta ekipa) Bet kazkiek mano duotos pamokos ji sudomino, eme gilintis, i kiekviena smulkmena kreipti demesi, todel toki milziniska suoli padare, suprato kas yra geras zaidejas, kas ne, kaip ekipa komplektuoti. Dabar jis sparciausiai tobulejantis buzeryje, ir netik zaideju atzvilgiu, bet ir taktiniu. Todel jo ir netenkina pasakymas ta zona gerai dirba, ta nelabai. Jis ir nori gilaus paaiskinimo kas ir kaip dirba, nuo ko priklauso suveiks gerai ar nesuveiks, kas butina naudojant viena zona, kas kita. Visi jo klausimai man issamus ir normaliai formuluoti, pats tokio pat atsakymus is visu tikejausi, bet kiek supratau, niekas paslaptimis nesidalija, arba tiesiog nesigilina tiek giliai kiek wazoo su manimi...

Last edited by Paulius V at 12/16/2009 8:02:38 AM

This Post:
00
122367.279 in reply to 122367.273
Date: 12/16/2009 8:02:40 AM
Overall Posts Rated:
3636
Nesokdinu, yra keleta subtilybiu del siu ginybu, ir jas pastebet gali tik stebedamas savo varzybas gyvai, ir jas analizuojant. Deja, neturiu nei priesu nei draugu rinkimuose, man jie visi vienodi, potencialus NT strategai. Tas kas taisyklese parasyta isliko nuo senu senoves, o varikliukai keiciasi, dar karta kartoju, tai galima pastebet stebint savo varzybas ir analizuojant jas. Perskaityt taisykles visi galime, taciau, izvalgumo ne visi turime.
Deja, negaliu savo nuomones siuo atveju pasakyti, kadangi nekandidatuoju i rinktes trenerio posta. Del nekompetencijos Marko atzvilgiu siek tiek persistengiau, tiesiog jo atsakymas konkreciai mano atzvilgiu buvo su juoku, o as uzdaviau rimta klausima. Kas taps mano favoritu nulems smulkmenos, taigi smulkiu atsakymu ir tikiuosi, o ne mazdaug atsakymu - "nueik i taisykles paskaityt, ko cia klausineji ir man tavo balsas px."
No offense, neturiu nieko pries kandidatus, dar karta akcentuoju, noriu suzinoti kuris daugiau ismano si zaidima. Juk NT treneriai yra tam kad gilintusi kaip veikia varikliukas ir kaip galima isnaudoti savo sudeti maksimaliai naudingai.

Aciu uz supratinguma. Geru diskusiju.

Last edited by Wazoo (Lithuania NT Manager) at 12/16/2009 8:02:54 AM

From: ZyZla

This Post:
00
122367.280 in reply to 122367.276
Date: 12/16/2009 8:27:53 AM
Overall Posts Rated:
2222
Niekada gyvenime per visą BB praleistą laikotarpį nesekiau nei vienos LBBL komandos ir nei vienos likusių tryjų II diviziono lygų ekipų... Neaktualu, bet visvien priėjau prie 7 žaidėjų sudėties o tai lėmė labai paprasta priežasti - finansai. Tiesiog paskaičiuot reik, kad neapsimoka pirkti du vidutinio lygio žaidėjus į atsargą po 2kk, jei už 4kk gali nusipirkti pakankamai galingą žaidėją į starto sudėtį ir vieną iš buvusios startinės sudėties išmes į atsargą, kur jis turės žaisti 3 pozicijose, bet visais atvejais bus stiprus bei lygiavertis keitimas... Bet visa tai yra klubinė BB dlis, rinktinėj tai visiškai neatsispindi, nes čia nepriklausai nuo fisnansų, tai yra jie tavęs nevaržo.

Last edited by ZyZla at 12/16/2009 8:28:38 AM

ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=
This Post:
00
122367.281 in reply to 122367.279
Date: 12/16/2009 8:32:47 AM
Overall Posts Rated:
77
Na zn, kazkaip ne visada norisi dlintis visomis paslaptimis siame zaidime, nes jau matau, jog daug kas seka jei galima sakyt " mano pedom" ir matau didele konkurencija, tad ir taip daug ko papasakojau kai kuriems zaidejams ir matau, jog jie greit gali mane nukonkuruot, tad norisi siek tiek sio zaidimo subtilybiu pasilaikyt sau.. :)

This Post:
00
122367.282 in reply to 122367.281
Date: 12/16/2009 8:38:21 AM
Overall Posts Rated:
3636
suprantama, is dalies del to nekandidatuoju i NT, del to kad noriu pasilikti savo ziniu bagaza sau, ir dar del laiko stokos. Taciau galejai ne sausai ir vos ne ironiskai atsakyti. Na nzn kokios tai komandos, taciau butu idomu paziureti kaip jie tau konkurencija bandys sudaryti.

Advertisement