BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Treniruotes

Treniruotes

Set priority
Show messages by
From: Rycka

This Post:
00
104191.272 in reply to 104191.271
Date: 2/23/2010 1:47:02 PM
Overall Posts Rated:
272272
nu va pats sudukus treniruoji ir man prota knisi :D vienu zodziu, kas uzplaukia ta sneki

From: Paulius V

This Post:
00
104191.273 in reply to 104191.272
Date: 2/23/2010 2:12:42 PM
Overall Posts Rated:
00
ir vel darai nesamoningas isvadas. Gali dar syki perskaityti ka rasiau nes jau nervoji rimtai! Pasakiau kad Iv ir III lygos ekipos. Kurioje as lygoje sedziu ? ne III lygoje ? tai ir pattreninu betkoki mesla sezo pradzioje ir stumdau didesniems durniams nei as, kurie perka asilus visokius Pats ekipoje tokiu zaidejais rimtais nelaikau ir ateities planu su tokiais nesieju, nes ir neimanoma sieti, kai zinai kad neimanoma gero zaidejo uzauginti is zaidejo su tokiu potencialu, o mano tikslas II lyga, kurioje man neuzteks startinio zaidejo potencialo zaideju. Todel tai lygiai ir treninu pagrindinius zaidejus, o puse sezo treninau 2 lavonus tam kad kazkam reikejo duot trenkes nes treninau metima, kuri imanoma tik 2 poz, tai paemiau lavonu kuriuos patrenines paverciau i vidutinius zaidejus is kuriu kazka imanoma padaryti, bet norint padaryti reikia trenint isorine, o as to netreninau ir netrinsiu lavonams Paziurek mano ekipoje ka as treninu 5 turiu gynejus. Kuri is ju suduku noretum pavadinti ? Spektras gomolickas ? Xurxo Bande ? Argentinietis 19 k alga ir komandos lyderis potencialu (persunku atsimint tikra varda ir pavarde)? Falcon ? Pablo? Taip pries 4 pirmu prisipist negalesi, tai pisies prie 5 tojo Pablo Moresi. Taip jo alga tik 8k taip jo potencialas tik startinis penketas. Bet esme tokia kad jis koncentruotas i gynyba ir yra ahujienas gynybinis zaidejas, koki kazin ar turi daugiau nei 5 ekipos is III lygos. Tad parodyk kuri suda treninu ? Pas manes nera nieko neplanuoto. Jau nuo sezo pradzios susirinkes sudeti zinojau ka kaip ir kiek laiko treninsiu ir jauniai lavonai buvo paimti tik pusei sezo, kad neprarast trenkiu ir uzdirbt dar is ju.

Last edited by Paulius V at 2/23/2010 2:15:30 PM

This Post:
00
104191.274 in reply to 104191.273
Date: 2/23/2010 2:42:33 PM
Overall Posts Rated:
272272
tai kodel man sakai, kad as sudukus treniruosiu? nzn kokie tavo zaidejai tai negaliu pasakyt sudukai ne sudukai. tu iskart nusprendei, kad treniruosiu sudukus su tokiu potencialu, kad jie nepasieks daugiau 25k algos. kodel stumi is karto vos tik kas nepatiko? gal paimsiu startinio penketo zaideja ar zinoma zaideja patreniruosiu, pamatysiu, kad klystu ir lubos - parduosiu. bet treniruoju ne viena zaideja ir visu su komandos lyderio potu neipirksiu. kad vienas bus mazo potencialo tai jau sudukus gaminsiu? todel ieskau alternatyvu, o tu puoli, kad sudukus treniruosiu. tai lygiai taip pat ir as elgiuos.

This Post:
00
104191.275 in reply to 104191.274
Date: 2/23/2010 2:58:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Nieko as nepuolu ir man neidomu atvirai pasakius ka tu treniruosidel manes kad ir visus atleistum zaidejusar kad ir duobkasius trenintum Esme tokia kad sakei jog cia kazka nori irodyti kad mazais potencialais uztenka zaideju treniruotems ir pergalems. Tai ir atsakiau kuriose lygose uztenka. Apie uzsidirbima nejo sneka pradzioje. Todel nevartik cia kazko ir temos nenusukynek. O del isitikinimo tik durnius mokosi is savo klaidu o ne is kitu. Visi cia seniai viska isbande ir seniai aisku kada tos lubos yra pan pagal algas plius minus kelios stukos, o tu dar dvirati isradyneti ruosies ir duobej sedeti kazka irodyti sau noredamas...Jei jau tai darysi tai patariu bent jau trenink vien gynyba nekeldamas kitu skillu, tada jie sugebes pasiekti normaliu zaideju lygi bent gynyboje ir bent apsiginsi, o paemes toms pozicijoms kur netrenini su puolimais ivairiapusius zaidejus uzpulsi...Kitaip nematau ateities kazkokiu tavo planavimu ir treniravimu sau zaidejus be potencialo.

This Post:
00
104191.276 in reply to 104191.275
Date: 2/23/2010 3:12:45 PM
Overall Posts Rated:
272272
Todel nevartik cia kazko ir temos nenusukynek. O del isitikinimo tik durnius mokosi is savo klaidu o ne is kitu. Visi cia seniai viska isbande ir seniai aisku kada tos lubos yra pan pagal algas plius minus kelios stukos, o tu dar dvirati isradyneti ruosies ir duobej sedeti kazka irodyti sau noredamas...

tema nuo poto lubu iki suduku treniravimo nusukai tu.

dar ir durnium lieku pagal tave. dekui uz komplimentus. mokykis is mano klaidu.

algos keisis ir tu keliu stuku intervalai dides. anksciau ar veliau vistiek zmones issiaiskins tiksliai kaip yra. nemanau, kad durnas tas, kuris nori zinoti. koks skirtumas anksciau ar veliau.

This Post:
00
104191.277 in reply to 104191.276
Date: 2/23/2010 3:55:57 PM
Overall Posts Rated:
00
As nusukau tema apie suduku treniravima nors kai pasakiau kad man nesvarbus tie potencialai butent tu emei pasakoti kad tau svarbu nes nori sudukus treniruoti. Tai kas cia ka nusuko ?) isejes is saves esi tikrai idomu ar didins algas ir netreninamu zaideju ar didins tik treniruojamu ?

This Post:
00
104191.278 in reply to 104191.277
Date: 2/23/2010 4:39:17 PM
Overall Posts Rated:
272272
ten kur tavo manymu as apsisprendziau treniruot kazka blogo, buvo uzduoti du klausimai adresuoti butent tau. i ne viena is ju neatsakei, nes tikriausiai paskaicius pirmus pora sakiniu uzejo noras pasidrabstyt sudukais ir kas toliau rasoma pasidare nebeidomu.

apskritai cia nesamones rasinet pradejom ir nieko daugiau cia nepasakysi. atejau, parasiau savo teorija ir laukiau kol atsiras nors vienas argumentuotas postas, kuris paneigtu tai ka manau. bet sulaukiau "maciau pora centru" ir zodi sudukas su emocijomis ":D" pridrabstyta tavo postuose. dekui nors uz tiek. sekmes, man gana.

This Post:
00
104191.279 in reply to 104191.278
Date: 2/23/2010 4:49:42 PM
Overall Posts Rated:
00
Man jau seniai gana bet tu vistiek rasai ir rasai nors paraisau akd esi teisus todel tau svarbu pasigincyti o ne tiesa rast) Is pradziu viska paaiskinau ka zinojau ir savo nuomone isdesciau, bet tu vel emei savo teorijas kartot ir kartot net neskaitydamas ka rasau, todel beprasmiska buvo gincytis. Del centru kaip as tau parodysiu tuos centrus jei savo ekipoje tokiu neturiu ir netreninu siuo metu tokiu? Anksciau buciau galejes kazka rodyti. Dabar tik rinka gali stebeti. ir is rinkos pavyzdziu ieskoti. Kai algas atnaujins tada ieskok analogisku zaideju kuriems turetu buti lubos, tik vienas su outside kita be ju. Tada ir issitikinsi. As kai treninau isitikinau nes teko trenint ir su outside skillai ir visiskai be ju. Pasiekdavo tuos pacius skillus ir stodavo ties tais paciais visiems trenkes nepriklausomai kokie outside skillai. O pasakyti davai parodyk ir as galiu, davai parodyk ir irodyk savo teorija. Zinodamas kad negali to padaryti. Gudrusis lape atsirado mat Tu gali arba tiketi tuom kuom sakau mates ir ka trenines arba netiketi. Tavo teise rinktis, bet isties nevaidink katino sikancio zinodamas kad netreninu jau centru ir negalesiu kazko irodyti. Isties sita tema svarbi tik tau tai gincykis su kuo nors kitu) Man ji visiskai nesvarbi kiek zinau tiek man uztenka apie situos reikalus:) Sekmes ir tau

This Post:
00
104191.280 in reply to 104191.279
Date: 2/24/2010 3:45:57 AM
Overall Posts Rated:
272272
taip ka sakiau del lubu - netiesa. pasiskaitinejau globale, pasinagrinejau zaidejus rinkoj. yra ir sestu zaideju (kur pagal mane turetu but lubos 60 skilu) su 70-75+ skillu sumom (labai paprasta buvo paneigti ar ne?). jaunu iki 21 metu. tai jie tiek per lubas nebutu istreniruoti. taip, galbut tu esi teisus, kai sakei, kad skilu didumas gali itakoti lubas (bet as sito ir neneigiau tik pasakiau kodel gali ne taip but). o visa kita, kad as pastoviai kartojau savo tai paprasciausiai del to, kad tu kartojai savo be jokiu argumentu. vis dar abejoju, kad lubos priklauso nuo pozicijos ir pagrindiniu skilu tai pozicijai, nes kol kas nerandu nei vienos priezasties tuo tiket.

Last edited by Rycka at 2/24/2010 3:53:10 AM

This Post:
00
104191.281 in reply to 104191.280
Date: 2/24/2010 9:25:17 AM
Overall Posts Rated:
00
Cia tavo bedos tiket ar ne

From: sajuka

This Post:
00
104191.282 in reply to 104191.280
Date: 2/24/2010 9:36:03 AM
Overall Posts Rated:
286286
pasakysiu trumpai. turejau 6th man zaideja su 12k alga,SG. treniravau antrinius skilus per sezona pakilo 1 ar 2 skilai.

Last edited by sajuka at 2/24/2010 9:38:46 AM

Advertisement