ir vel darai nesamoningas isvadas. Gali dar syki perskaityti ka rasiau nes jau nervoji rimtai! Pasakiau kad Iv ir III lygos ekipos. Kurioje as lygoje sedziu ? ne III lygoje ? tai ir pattreninu betkoki mesla sezo pradzioje ir stumdau didesniems durniams nei as, kurie perka asilus visokius

Pats ekipoje tokiu zaidejais rimtais nelaikau ir ateities planu su tokiais nesieju, nes ir neimanoma sieti, kai zinai kad neimanoma gero zaidejo uzauginti is zaidejo su tokiu potencialu, o mano tikslas II lyga, kurioje man neuzteks startinio zaidejo potencialo zaideju. Todel tai lygiai ir treninu pagrindinius zaidejus, o puse sezo treninau 2 lavonus tam kad kazkam reikejo duot trenkes nes treninau metima, kuri imanoma tik 2 poz, tai paemiau lavonu kuriuos patrenines paverciau i vidutinius zaidejus is kuriu kazka imanoma padaryti, bet norint padaryti reikia trenint isorine, o as to netreninau ir netrinsiu lavonams

Paziurek mano ekipoje ka as treninu 5 turiu gynejus. Kuri is ju suduku noretum pavadinti ? Spektras gomolickas ? Xurxo Bande ? Argentinietis 19 k alga ir komandos lyderis potencialu (persunku atsimint tikra varda ir pavarde)? Falcon ? Pablo? Taip pries 4 pirmu prisipist negalesi, tai pisies prie 5 tojo Pablo Moresi. Taip jo alga tik 8k taip jo potencialas tik startinis penketas. Bet esme tokia kad jis koncentruotas i gynyba ir yra ahujienas gynybinis zaidejas, koki kazin ar turi daugiau nei 5 ekipos is III lygos. Tad parodyk kuri suda treninu ? Pas manes nera nieko neplanuoto. Jau nuo sezo pradzios susirinkes sudeti zinojau ka kaip ir kiek laiko treninsiu ir jauniai lavonai buvo paimti tik pusei sezo, kad neprarast trenkiu ir uzdirbt dar is ju.
Last edited by Paulius V at 2/23/2010 2:15:30 PM