та й ну, ви що ? пуста рулить ) тіки то що деколи двіжок видає такі перли, що то всратися можна )
думаємо логічно... ми програли в Франції -3(при пустій). Фіни програли у Франції -7. По законах логіки ми б мали зіграти +-5 очок... но бля не 12 !!!! Як мені сказав французький тренер... вони розписали пік на пік попередній матч з фінами і тому поляна + максимальний ент у фінів зарішав у цьому матчі. Не пуста розстановка тут виновата... і не краще ми б зіграли якщо грали визначеним складом!
Suomi vs. Ukraina 91 - 79 (20399) -12
Чесно я в щоці, не очікував я такого погрому нас від Фінів. Але так подумавши - фіни реально досить сильні.
Що навіть вартує сказати про їх ЛФ:
15 4
15 15
15 5
15 9
9 6
хто не вірить - можу дати скрін

можливо хтось скаже що не тре було грати пусту, можливу хтось скаже що тре було мотсити... я думаю, що незважаючи на силу нашу, полюбе поляна багато чого означає. Мотсити не варіант - далі Литва і програвати їй я не збираюся. Тому і беріг ентузіазм.
По матчу: Як фіни взяли матч в свої руки з першої чверті - так і його завершили... -7; -3; -2; 0 - так ми програвали в кожній з четверті.
Кандауров, Кучма, Невельський, Дюдін, Череватов - красавци. Всі решта зіграли досить непогано. Єдині хто мене розчарував це Жідконожченко та Діденко.
Дякую ще раз за форму і хотілося б побачити останній тур у не гіршій формі. Тому прошу її берегти.
Далі Литва!
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 8/6/2012 11:23:42 AM