BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.270 in reply to 200175.255
Date: 11/27/2011 12:26:40 PM
Overall Posts Rated:
335335
Ε καλυτερα τωρα σιγουρα

This Post:
00
200175.271 in reply to 200175.260
Date: 11/27/2011 1:39:08 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μια μπαλιτσα απο εμενα γιατι με προτιμησες!!!

This Post:
00
200175.272 in reply to 200175.260
Date: 11/27/2011 1:45:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Aris b.c.t Pontiakos B.C.
Emmanouil Papas Red Legionaries
GOLD STARS Anatolia Polikastou
fay_stelaios Kalamata B.C
Agor Aegean PLAGIARI FORCE
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ JK69ER
Nerds Volos PANTOKRATORAS
21 Nations Army KOFTES

This Post:
00
200175.273 in reply to 200175.269
Date: 11/27/2011 3:01:55 PM
Overall Posts Rated:
6767
λοιπον εχω πολλα να πω..

προς αγκορ και στελιο σχετικα για το παιχνιδι και ολα τα υπολοιπα..
λοιπονννννννν....αγκορ ειναι λιγο <αρρωστος> ο τροπος σου ε?
θελω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους γτ καλο ειναι να βγαινουμε και να μιλαμε αλλα οταν ειναι να μιλαμε για το παιχνιδι που ισως καποιος 3ος τα διαβαζει για να μαθει κατι,,πρεπει να λεμε και τα σωστα πραγματακια μας..για οσους δεν ξερουν λοιπον ο στελιος εγβαλε δικαια Περ. Άμυνα διαπρεπής (χαμηλό) γτ πολυ απλα επαιξε ποοοοολυ μεγαααλο ρολο ο παραγωντας ΠΑΡΑΤΑΣΗ..
επισης,αγκορ θελω να μου διξεις παραδειγματα αγωνων η ακομα και καλυτερα να γραψουν οι αλλοι εμπειροι μανατζερς που λες επι του θεματος γτ ειμαι ανοιχτος προς συζητηση..
γτ πολυ απλα για οσους θυμουνται εγω περσι στην μεση της σεζον εβγαζα δημιουργικοτατος εσ σουτ.. (με οποια αμυνα και αν αντιμετωπιζα)..στο τελος με τις τελειες καταστασεις εβγαζα συγκλονιστικος (με οποια αμυνα επαιζα) και μονο στα ημιτελικα με τον ρεντ στην παραταση εβγαλα τρομερος..η αξιολογηση θεσεων επιρρεαζεται απο την αντιπαλη ομαδα..οχι τα αποτελεσματα..αυτα για αυτο το θεμα απο μενα
αε να δουμε

αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση? τεσπα μικρη σημασια εχει..αν μπορεσει καποιος που να ξερει με ασφαλεια να μας πει..φιλε εγω μπορει να εχω μεριδιο ευθυνης αφου πουλησα ψηλο(που δε περιμενα οτι θα πουληθει) αλλα οι τραυματισμοι ειναι που μου κοστισαν την ηττα...η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

This Post:
00
200175.274 in reply to 200175.273
Date: 11/27/2011 6:22:22 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση?

αν εενοείς ότι με καλύτερους παίκτες θα έβαζες περισσότερα καλάθια,τότε ναι έχεις δίκιο.προφανώς ισχύει αυτό.παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο βέβαια όπως οι πάσες,τα δεύτερα,οι αντοχές.αλλά σωστά σκέφτεσαι.και μάλιστα αυτό θα είχε αντίκτυπο και στην αναφορά του αγώνα.που όμως?

θα είχες καλύτερο περ.σκοράρισμα και καλύτερα p.p.100 σουτ ανά παίκτη στις θέσεις που αναφέρεσαι.
η δική μου αναφορά στην περ.άμυνα όμως θα ήταν η ίδια.η αναφορά στα δικά μου λαμβάνει υπόψην μόνο τα δικά μου σκιλ.

αυτό που λες εσύ απεικονίζεται στα p.p100 σουτ.

νομίζω πως είμαι σωστός σε αυτά που λέω.

τώρα εγώ άλλη απορία έχω με εσένα.έπαιξες χαλαρή γιατί πίστευες ότι ακόμα κι αν έπαιζα κανονικά θα με κέρδιζες?αν ναι είσια μάγκας,αφού δεν μπορείς να προβλέψεις τραυματισμούς.
αν όμως δεν είχες τραυματισμούς,αλλά κι εγώ έπαιζα ππερ.σύστημα,τι πιστεύεις πως θα γινότανε?

.η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

μην χαλιέσαι βρε Γιώργαρε.εγώ πιστεύω στην παρέα.εξάλλου κανείς δεν έχει εγγυημένη άνοδο κ΄λαθε χρόνο.κάποιοι δε μένουν πολλές σεζόν σε έναν όμιλο.οπότε μην το παίρνεις στραβά.και να ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει...

This Post:
00
200175.275 in reply to 200175.273
Date: 11/27/2011 6:22:24 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση?

αν εενοείς ότι με καλύτερους παίκτες θα έβαζες περισσότερα καλάθια,τότε ναι έχεις δίκιο.προφανώς ισχύει αυτό.παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο βέβαια όπως οι πάσες,τα δεύτερα,οι αντοχές.αλλά σωστά σκέφτεσαι.και μάλιστα αυτό θα είχε αντίκτυπο και στην αναφορά του αγώνα.που όμως?

θα είχες καλύτερο περ.σκοράρισμα και καλύτερα p.p.100 σουτ ανά παίκτη στις θέσεις που αναφέρεσαι.
η δική μου αναφορά στην περ.άμυνα όμως θα ήταν η ίδια.η αναφορά στα δικά μου λαμβάνει υπόψην μόνο τα δικά μου σκιλ.

αυτό που λες εσύ απεικονίζεται στα p.p100 σουτ.

νομίζω πως είμαι σωστός σε αυτά που λέω.

τώρα εγώ άλλη απορία έχω με εσένα.έπαιξες χαλαρή γιατί πίστευες ότι ακόμα κι αν έπαιζα κανονικά θα με κέρδιζες?αν ναι είσια μάγκας,αφού δεν μπορείς να προβλέψεις τραυματισμούς.
αν όμως δεν είχες τραυματισμούς,αλλά κι εγώ έπαιζα ππερ.σύστημα,τι πιστεύεις πως θα γινότανε?

.η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

μην χαλιέσαι βρε Γιώργαρε.εγώ πιστεύω στην παρέα.εξάλλου κανείς δεν έχει εγγυημένη άνοδο κ΄λαθε χρόνο.κάποιοι δε μένουν πολλές σεζόν σε έναν όμιλο.οπότε μην το παίρνεις στραβά.και να ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει...

This Post:
00
200175.276 in reply to 200175.275
Date: 11/28/2011 12:58:58 AM
Overall Posts Rated:
6767
Δε χαλιέμαι αλλά για να μη φαγωθούμε είπα να σταματήσει η συζήτηση.Θεωρούσα ότι θα νικήσω προφανώς γι'αυτό έβαλα χαλαρή.Αν έπαιζες περιφερειακό σύστημα θα με νικούσες με μεγαλύτερη διαφορά αλλά αν δεν είχα τους τραυματισμούς πάλι θα είχα το πλεονέκτημα..

This Post:
11
200175.277 in reply to 200175.276
Date: 11/28/2011 5:47:03 AM
Overall Posts Rated:
335335
το μηνυμα μου ειναι για διαγραφη γτ εσυ δεν καταλαβες τιποτα..επαιξε ΠΑΡΑΤΑΣΗ..δεν θα πω τιποτα αλλο..

ας θυμησω ενα παλιο μου ποστ...

1.
JK69ER
o τζοκερ φετος με ενα αηττητο στο πρωταθλημα αλλα με αποκλεισμο στο κυπελλο πορευεται στην σεΖον 18..
10 παικτες με μπατζετ 286.198 ειναι με διαφορα η πιο ακριβη ομαδα της κατηγοριας μας μιας και τα μοιραζει σε 2 πενταδες μωλις..
Wei Chunyao το ονομα που λιγο πολυ ολοι εχουν ξεστομησει..το μεγαλο οπλο του τζοκερ..
βεβαια η ομαδα προχωραει σε ανανεωσεις..ο Κοντρερας ειναι στην λιστα..
οπως και να χει οι Σαλονικιωτες περνανε την καλυτερη περιοδο σαν ομαδα..
ειναι με αρκετα μεγαλη διαφορα η καλυτερη επιθεση των κοκκινων..

2.
Anatolia Polikastou
φετος το Πολυκαστρο βαδιζει σε δρομους που δεν εχει ξανα περασει..οι οπαδοι δειχνουν τυφλη εμπιστοσυνη στον προπονητης τους Εμβολιαδη ο οποιος εχει αλλαξει πολυ την ομαδα..
ειναι φανερο ομως οτι λειπει απο το κοινο η δημιουργικη εσωτερικη επιθεση..
13 παικτες και επιτελους μερικοι προπονησημοι..μπατζετ 216.566 και ειναι στην 8η θεση σαν ομαδα στα χρηματα που σπαταλαει για τους παικτες της..
Diego Maure ο περσινος mvp της κατηγοριας διχνει σημαδια κοπωσης και δεν ειναι σαν περσι δυστυχως..
σε αντιθεση με τους πρωτοπορους η Ανατολια διαθετει την καλυτερη αμυνα στην κατηγορεια και το οτι εμεινε εκτος κυπελλου ηταν επιλογη της διοικησης..

3.
Red Legionaries
οι κοκκινοι-μια σταθερη αξια σαν ομαδα..αγορες κατευθειαν απο Κινα..εντελως αλλη ομαδα απο περσι..με βαθος και φανερα ανεβασμενη..φετος μαζι με του Πολυκαστρου..ειναι το ονομα που ακουστηκε για ανοδο..οπως και να χει ειναι η πιο σταθερη ομαδα της κατηγοριας..
14 παικτες που κοστιζουν 248.186 την εβδομαδα..ειναι η 3η ομαδα στην σειρα σε κοστος..
ας μην ξεχναμε οτι ηταν και ο λογος που θυμηθηκε το αθλημα ο Telamonas Pachopoulos :P
ο ρεντ δν ειναι απο τους μανατζερς που θα ξεχωρησουν σε καποιο συγκεκριμενο τομεα..ειναι σε ολα τα κομματια σε υψηλο επιπεδο..

4.
PLAGIARI FORCE
οι αποδοσεις που πιανει φετος ο Juanjo Orquín ειναι ενα κομματι στο παζουλ..
13 παικτες που μωλις ξεπερναει τα 200κ σαν μπατζετ..αυτο απο μονο του τα λεει ολα..ειναι μακραν οι καλυτεροι επαγγελματιες οι παικτες του..αγαπανε την ομαδα και δεινουν τα παντα σε καθε παιχνιδι..μωλις μια παραπανω προσθηκη στο ροστερ θα εφτιαχνε ονομα πρωταθλητη το πλαγιαρι..

7.
Pontiakos B.C.
η ομαδα με το χαμηλοτερο και ισως χειροτερο ροστερ της κατηγοριας..
172 835 χιλιαδες που αντιστοιχουν σε 15 παικτες??και το 1/3 στον πλαι μεκερ μονο??
με διοαφορα το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο οχι μονο χαρη στο καλο διαχειρισμο στον διοικητικο κομματι (ροστερ κλ)
αλλα και στο αγωνιστικο γιατι δεν ξερει να διαλεγει παιχνιδια ουτε πως μπορει να εκμεταλευτει τον ασσο? του..
οπως και να χει ειναι η ομαδα που μας στερησε φετος την τελεια αρχη με την επιλογη της να κατεβει δυνατα στο μεταξυ μας.

για να τελειωνω με τους κοκκινους παραπονιαριδες..
PANTOKRATORAS ..5
ο παντοκρατορας..παντα η ομαδα που χτυπαει οποτε και οπου θελει..ενω μενει στις χαμηλες θεσεις..για αλλη μια σεζον λοιπον ο γιαννης με χαλημο μπατζετ 179.090 και με 12 παικτες ποζαρει στην 5η θεση..προπονηση και μαζεμα χρηματων..αυτη η ομαδα ανοικει στο μελλον
Yalçin Zarif..θα φορεθει πολυ φετος..

Kalamata B.C
214.140 και 16 παικτες..βρησκεται στην 7η θεση στα ακριβωτερα μπατζετ..ομως για αλλη μια σεζον ο Χοντος και η παρεα του δεν μπορουν να σταθουν αντξιοι των περιστασεων..6η θεση προς το παρον..αναμενεται μεγαλη συνεχεια ομως!!

KOFTES
φρεσκια ομαδα με ορεξη..ομως χαθηκες ρε κοφτη που εισαι??
251.843 χιλιαδες για 12 ποαικτες ειναι η ετοια που τον κανουν ως την 3η ακριβωτερη ομαδα..αρα ειναι απαραδεκτα στην 7η θεση..το μεγαλο ονομα της ομαδας ειναι ο Aiurdi Magunagoikoetxea αλλα ακομα δεν εχει αποδωσει οσο θα ηθελε..

From: pazinok

This Post:
00
200175.278 in reply to 200175.277
Date: 11/28/2011 5:52:56 AM
Overall Posts Rated:
335335
1. Agor Aegean

η ομαδα που επεσε απο την μεγαλη κατηγορια και κατευθειαν την κανει φαβορι για την ανοδο??μενει να το δουμε..εμπιστοσυνη στην ομαδα υπαρχει και οχι αδικως..μεγαλο ροστερ με μεγαλες δυνατοτες..θα παραμεινει ομως ετσι γιατι υπαρχουν καποιοι παικτες στην λιστα..265.050 με 16 παικτες ειναι με διαφορα στα 2 ακριβωτερα ροστερ της κατηγοριας μας
μεγαλυτερο οπλο της οαμδας τα ευκολα παιχνιδια - καλες καταστασεις καθε εβδομαδα!!

2. 21 Nations Army
με Carlos Alberto Esmeriz ..ακολουθαει στενα την πρωτη ομαδα και οσο η ομαδες εχει αντοχες θα εξασφαλησει πολυ συντομα το εισητηριο για την συμμετοχη της στα πλαυ οφ..ομαδα που παντα προβλιματιζει τους αντιπαλους της..

This Post:
00
200175.279 in reply to 200175.277
Date: 11/28/2011 7:33:12 AM
Overall Posts Rated:
6767
To κατάλαβα ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο η παράταση αλλά πιστεύω ότι ήταν πολλοί οι λόγοι και δεν αξίζει να σταθούμε μόνο σε 1

This Post:
00
200175.280 in reply to 200175.279
Date: 11/28/2011 7:49:43 AM
Overall Posts Rated:
10001000
To κατάλαβα ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο η παράταση αλλά πιστεύω ότι ήταν πολλοί οι λόγοι και δεν αξίζει να σταθούμε μόνο σε 1

εγώ πάντως κοιτάω να μαθαίνω όσο πιο συχνά μπορώ.επέμενα σε αυτό το θέμα γιατί θεωρώ πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να μάθουμε ακόμα περισσότερο να διαβάζουμε το φύλλο αγώνα.μόνο όταν το μάθουμε αυτό θα μπορούμε να αποφασίζουμε ορθά για τις τακτικές που θα ακολουθήσουμε.εγώ πχ ακόμα αναρωτιέμαι αν είχα καλή ροή τελικά ή όχι.και συμπεραίνω τελικά πως δεν έφταιγε η ροή επίθεσης μου,αλλά απλά ότι δεν έβγαζα καλά ματς-απ εκεί που ήθελα να χτυπήσω.γιάυτό λέει και ο Πάνος μάλλον ότι έπρεπε ίσως να διαλέξω λόου ποστ!
εκεί καταλήγω.ότι δλδ η μέτρια αποτελεσματικότητα επίθεσης δεν έιναι άσχημη απέναντι σε αξιοσέβαστη περ,άμυνα του αντιπάλου.γιάυτό και ο Θοδωρής με τέτοιες αντίστοιχες αναφορές μπορεί και βγάζει πολλές ασίστ!

άρα το πρόβλημα μου ήταν πολύ απλά ότι δεν είχα όσο σκορ έπρεπε στους ψηλούς.αν είχα τότε θα έπαιρνα και ασίστ.

αυτά.ελπίζω το απόγευμα να πω δυο λόγια για την αυριανή μέρα...

Advertisement