Salutari,
Astazi am obtinut o calificare mai departe in turneul de consolare, si poate nu mai putin important, o victorie solida impotriva unei selectionate, mult mai bine clasate, a Portugaliei.
Am avut forme mai bune, am jucat acasa, efort in plus, si 1 din 2 tactici ghicite.
Am reusit sa punem cap la cap o echipa destul de puternica, unde mentionez din nou, pivotii nostrii ne-au dus unde suntem. Fara ei, nu puteam povesti de calificare. Am reusit si sa facem fata saptamana trecuta si unui CT vs TIE din partea Egiptului, si inca alte cateva victorii la mustata.
Impotriva Moldovei am avut 2 accidentari, si o a 3a in timpul meciului, coroborat cu forme foarte slabe, astfel incat am pierdut acel meci. Insa, m-am consolat rapid cu ideea, iar o victorie a Moldovei, nu poate sa imi aduca prea multa suparare.
Vreau sa felicit managerii care au antrenat pana in acest punct si care au grija de forme. Mai mult, felicit managerii care au decis sa schimbe planul lor de antrenament astfel incat sa fie compatibil cu planurile Nationalei U21 a Romaniei. Cu ochiul liber nu se vede acum, insa asta ne-a permis o flexibilitate neasteptata.
Urmeaza sa vedem contra cui jucam urmatorul meci si tinem aproape sa vedem ce reusim.
Va doresc o saptamana minunata!
Hai Romania!