Dzień 20 (Sobota 21 Listopad 2020) : Występy za pośrednictwem (https://www.buzzer-manager.com)Wyniki kolejkiART-CENTRUM TEAM 72 -
Gorania Jagodniki 127Partizan Kopytkowo 71 -
Ja, lepszy. 134AveSilesia 69 -
Penetratory 80Flash Slupsk 114 - WTKAnwilWloclawek 91
Pruszcz All Stars 109 - Zalew Koszyce 92
Widzew Łódź 109 -
Magic Gortat Team 118KKS Brda 99 - Wataha Wroclaw 71
Orzeł Legionowo 84 -
99 Problems 119Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejkiPunkty : 134 : Ja, lepszy.
Zbiórki : 68 : Ja, lepszy.
Asysty : 33 : Gorania Jagodniki, Ja, lepszy., Flash Slupsk
Przechwyty : 9 : Gorania Jagodniki
Zablokowane rzuty : 12 : Ja, lepszy.
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejkiPunkty : 45 : S. Gioia (Flash Slupsk)
Zbiórki : 20 : A. Pongračič (Penetratory), G. Šilkauskas (Flash Slupsk)
Asysty : 11 : M. Perea (Flash Slupsk)
Przechwyty : 3 : O. Tomás Marín (Penetratory)
Zablokowane rzuty : 6 : J. Corabœuf (Ja, lepszy.)
Najlepsza piątka kolejkiPoint Guard : E. Paracatu (Gorania Jagodniki) (18 Punkty, 15 Zbiórki, 6 Asysty, 0 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 37
Shooting Guard : S. Gioia (Flash Slupsk) (45 Punkty, 3 Zbiórki, 5 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Small Forward : A. Stratton (Widzew Łódź) (23 Punkty, 13 Zbiórki, 4 Asysty, 2 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 36
Power Forward : J. Corabœuf (Ja, lepszy.) (26 Punkty, 14 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 6 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 40
Center : I. Máriássy (Pruszcz All Stars) (21 Punkty, 14 Zbiórki, 2 Asysty, 0 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 34
MVP kolejkiS. Gioia (Flash Slupsk) (45 Punkty, 3 Zbiórki, 5 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Najsłabszy występ kolejkiO. Forcas (ART-CENTRUM TEAM) (2 Punkty, 1 Zbiórki, 5 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -8
Wszystkie rodzaje statystykZawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : A. Sviklas (ART-CENTRUM TEAM), A. Gątarski (Widzew Łódź) : 6 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : S. Nikanov (Partizan Kopytkowo), T. Kalvik (Orzeł Legionowo), E. Ozores (Gorania Jagodniki), E. Paracatu (Gorania Jagodniki), V. Garanichev (Zalew Koszyce), P. Pinkas (Zalew Koszyce), L. Astley (AveSilesia), G. Jarecki (WTKAnwilWloclawek), A. Gątarski (Widzew Łódź) : 6 Faule
Iron man : L. Ruisheng (Wataha Wroclaw), P. Csikós (Wataha Wroclaw), R. Graham (Partizan Kopytkowo), J. Jeffers (Partizan Kopytkowo), Š. Seljančar (Partizan Kopytkowo), N. Mpichlas (Partizan Kopytkowo), M. Kies (Orzeł Legionowo), B. Dukowski (Pruszcz All Stars), E. Paracatu (Gorania Jagodniki), A. Wojszko (Zalew Koszyce), G. Abramowski (99 Problems), N. Guolei (Widzew Łódź) : 48 Minuty
Snajper : R. Graham (Partizan Kopytkowo), A. Mrowiński (Orzeł Legionowo), T. Barradas (Zalew Koszyce), V. Steri (Widzew Łódź), T. Yiatzoglou (Widzew Łódź) : 4 3 punkty
Najlepszy zawodnik : Z. Mokras (99 Problems) : Ocena : 20.5
Najsłabszy zawodnik : H. Tobiasz (Zalew Koszyce) : Ocena : 4.5