BuzzerBeater Forums

Lietuva - III.5 > 34 sezonas

34 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276653.27 in reply to 276653.26
Date: 3/18/2016 4:25:33 PM
Overall Posts Rated:
11
Aš ruošiuosi "prasileist" abi ateinančias varžybas, o toliau jau žiūrėsiu pagal savo ir jūsų grupės išsidėstymą. Jei ne formoj komanda bus, tai bent tegul savoj arenoj žaidžia :)
O dėl žaidėjų, tai nors Šipuliauskas yra vienas geriausių lygos centrų ir perspektyvos didelės, bet nevisai dera prie mano žaidimo plano, trūksta jam universalumo, galėčiau jį palyginti su Valančiūnu, o man reiktų Motiejūno tipo žaidėjo. Bėda ta, kad rinkoje universalūs jauni centrai brangoki, o užsiauginimui reik skirt laiko nemažai. :)
Todėl kaip jau minėjau, planuoju nusipirkt dar viena jauna universalų centrą, šį ir kitą sezoną juos patreniruot, o su vyresniais turėtų sudaryt puikią priekinę liniją. Toliau skirsiu 3-5mil. SF (kurio dabar praktiškai net neturiu) ir dar 1-2 gynėjams. Kito sezono pradžioje kiek patankinsiu, o vėliau (tikriausiai po visų žvaigždžių savaitės) jau su komanda rodysim ką mokam, todėl linkiu šį sezoną kilt į aukštesnę lygą arba kitamet sulauksi daug didesnės konkurencijos nei šiemet. :)

This Post:
00
276653.30 in reply to 276653.29
Date: 3/19/2016 6:40:28 AM
Overall Posts Rated:
11
Esmė ta, kad rezervų yra, o einant į antrą lygą noriu papult tarp vidutiniokų, kad netektų dėl išlikimo kovot. O jei kitamet atsirastų dar bent vienas toks užsispyrėlis kaip aš, tai būtų jau visiškas All IN iš mano pusės ir tikėčiausi geriausio. :D Aišku galiu sau dar 2-5 sezonus augintis žaidėjus, tik bėda, jog labai greitai su atlyginimais eičiau į deficitą. Tuos 2-5 sezonus tikėtis, kad stipriausi išeis, o atkritę iš aukščiau pradės tankinti ir sau nesunkiai pakilsiu, o tik tada mest visas lėšas dėl kopimo dar aukščiau. :D Tik toks planas man atrodo be jokio azarto, o taip neįdomu būtų. :D
Jei taip atsitiks, kad kilsi aukščiau, tai nepamiršk mūsų ir kartais sugrįžk apsidairyti kas čia darosi. :D

This Post:
00
276653.34 in reply to 276653.33
Date: 3/19/2016 1:26:54 PM
Overall Posts Rated:
11
Nu panašu, kad sezono pabaigoj geras pasitaškymas nusimato. :) Yra pakankamai stiprių komandų, kurios žino ką daro.

This Post:
00
276653.36 in reply to 276653.35
Date: 3/20/2016 3:50:09 PM
Overall Posts Rated:
11
Prognozes - sinoptiku darbas. ☺Jau ne pirmas sezonas turiu stipria sudeti ir krentu pusfinalyje arba finale, net jei per sezona ir nebunu pralaimejes. Kartais traumos, kartais sekmes trukumas... taip kad, laimes tas kas laimes. 😉

Advertisement