Myslím si, že se najde nadšenec, tak to nám dává velkou jistotu, že vždycky někoho najdeme a ještě že to bude kvalitní kandidát. Současní skauti naopak teprve začínají, takže je asi předčasné vůbec hodnotit jejich kvalitu, tu ukáže až čas.
Najdi si všechny potenciály 10, které skončily v zahraničí a máš ty hráče, kteří trpí, o těch je řeč a nebude jich málo.
Podívej se, jak dlouho trvá, než se najde kupec Frantála s Kocourkem, o tom je řeč.
Najdi si všechny hráče s potenciálem pod 10, které vytrénovali pro U21 manažeři jako morous apod. Mohli místo toho vytrénovat dalšího hráče pro NT, o tom je řeč.
Navíc je potřeba se dívat i dopředu, komunita řídne a počet tréninkových míst pro NT bude potřeba více, protože zatím nám hráči nezačali odcházet do reprezentačního důchodu ve větším počtu, tzn. přibývají mladí, ale staří ještě nekončí.
Pro mě je hranice úspěchu do 6. místa na ME, semifinále by pak byl opravdový úspěch.
A proto by mě zajímala jedna důležitá věc - co děláš jinak, než dělali v minulosti trenéři U21 pro to, abychom se výkonnostně posunuli jinam, než kam jsme patřili v posledních 10 sezonách? Pokud jen pokračujeme v tomtéž, proč by to najednou mělo vést k lepším výsledkům?
Opravdu si myslíš, že 500k až 1M je částka pro většinu týmů nedostupných?
Jaká je vlastně připravenost nových 21 letých hráčů? Můžeš nám představit kádr pro novou sezonu a porovnat ho s tím, který hrál turnaj útěchy ve skončené sezoně?
A jak vnímáš sebe jako LA? Nebylo by lepší se U21 věnovat naplno a LA nechat někomu jinému? Kde máme jistotu, že povinnosti U21 kouče časem nebudeš plnit stejně lajdácky jako povinnosti LA?
Podle mne si úplně nezvolil dobrou taktiku v této kampani. Rozhodl ses bojovat proti mně. Podle mne by si měl spíše ukazovat, v čem je tvůj koncept dobrý, jaké má přínosy. Tzn. aby voliči získali důvody, proč volit tebe a nikoli, aby si jim dal důvody, proč nevolit mně. Zatím to na mne spíše působí, že se bojíš prohry, i když podle mne zbytečně. Ale přijímám tvou hru, aspoň budou volby trochu akční.