BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
200175.27 in reply to 200175.26
Date: 11/1/2011 10:30:57 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΜΠΛΕ
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- Emmanouil Papas
Nerds Volos -- GOLD STARS
21 Nations Army -- fay_stelaios
Aris b.c.t -- Agor Aegean
ΚΟΚΚΙΝΟΣ
JK69ER -- Red Legionaries
PANTOKRATORAS -- Anatolia Polikastou
KOFTES -- Kalamata B.C
Pontiakos B.C. -- PLAGIARI FORCE

πολυ ενδιαφερον παιχνιδια απο την πρωτη κιολας αγωνιστικη..
*ποοο πολυ εφαγα σημερα και δεν μπορω να κοιμηθω..
αυτα..για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα~

From: RedHool

This Post:
00
200175.28 in reply to 200175.27
Date: 11/2/2011 7:54:48 AM
Overall Posts Rated:
77
polla ta derby polles oi edres :P

This Post:
00
200175.29 in reply to 200175.28
Date: 11/2/2011 11:21:11 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ο μικρουλης φιλος ετσι και ηταν 30 χρονων και ζουσε την ομαδαρα του ΑΡΗ δεν θα ηταν παοκτσης αλλα αρειανος!!!εγω ακομη τωρα μαθαινω τον ομιλο.αλλα ετσι και τον μαθω να ξερετε οτι παω τουλαχιστον τελικο:))))αλλωστε σαν αυτοκρατορα που ειμαι ετοιμαζω μεταγραφες βομβες!!!

This Post:
00
200175.30 in reply to 200175.24
Date: 11/2/2011 12:38:01 PM
Overall Posts Rated:
77
χαχαχχαχαχαααα
Παω Εκτη Δημοτικου και τα μαθηματα που μου αρεσουν ειναι παρα πολλα, τι να σου λεω τωρα!!
Μολις τελειωσα το διαβασμα και σε μια ωρα θα παω προπονηση (παιζω ποδοσφαιρο), σχετικα με το αν θα εχω διαγωνησμα οταν θα παιζουμε μαζι...λες να εισαι τοσο τυχερος?

χαχαχχαχχαχαα

Σχετικα με αυτο που ειπε ο φιλος Αρειανος, απλα θα ηθελα να του πω οτι ο μπαμπας μου ειναι Ηρακλης και ολοι οι υπολοιποι ειναι Παοκ, παππουδες , θειος, δεν νομιζω να υπηρχε περιπτωση να γινω Αρης.
Παντος για να ξερεις , ρωτησα τον μπαμπα μου και μου ειπε οτι καποτε ειχατε πολυ καλη ομαδα στο μπασκετ με εναν παιχτη που τον λεγανε Γκαλη μαζι με αυτον που ηταν προπονητης στην εθνικη αλλα τωρα χασατε απο τον Κολοσσο ....
Οπως και εμεις καποτε ειχαμε καλη ομαδα αλλα τωρα χανουμε απο την Καβαλα...
Τελος παντον , αντε να σας δω τι στοιχηματα παιζετε για το ανα θα πεσω ή θα μεινω στην κατηγορια...

This Post:
00
200175.31 in reply to 200175.29
Date: 11/2/2011 2:26:38 PM
Overall Posts Rated:
335335
επρεπε να σουν απο αυτην την μερια :P
πολυ αισιοδοξο σε βλεπω..:) ετσι σε θελω ;)
μεγαλεια ο αρης στο μπασκετ φυσικα..και ο παοκ ομως ειχε καποτε ομαδαρα..
οπως και τωρα αρχιζει και κατι κανει..για ποδοσφαιρο παντως δεν ειδα να μιλας!!:D

From: valadis
This Post:
00
200175.32 in reply to 200175.2
Date: 11/2/2011 7:39:20 PM
Overall Posts Rated:
88
Καλώς σας βρήκα, πρέπει να βρίσκομαι στον πιο ομιλητικό όμιλο της κατηγορίας. Όσον αφορά για την ομάδα μου , θα προσπαθήσω να αποφύγω την τελευταία θέση. Καλή σεζόν να έχουμε.

This Post:
00
200175.33 in reply to 200175.32
Date: 11/2/2011 7:50:56 PM
Overall Posts Rated:
335335
πραγματι..νομιζω μονο ο ποντιος δεν εχει γραψει κατι απο τους νεους ε??το πιστευω οτι θα ξεπερασουμε τα παλια στανταρ :)

This Post:
00
200175.34 in reply to 200175.31
Date: 11/3/2011 2:47:29 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
xaxaxa εγω ειμαι μπασκετικος δεν μιλαω για μπαλλα.θα μιλησω μαλλον οταν κανουμε νικη:))))ωραιος ο μικρουλης.πολυ ωριμος για την ηλικια του.ελπιζω μονο να μην ξερει απο μπασκετ:))))))

This Post:
00
200175.35 in reply to 200175.27
Date: 11/3/2011 10:47:27 AM
Overall Posts Rated:
335335
μιας και δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα την παρασκευη ας κανω τις πρωτες προβλεψεις..αν γινουν στο ενδιαμεσο καποιες μεταγραφες δεν ειναι δικο μου θεμα :P
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- Emmanouil Papas {2}
τι εχουμε εδω?ευκολη νικη για παπα απο τον σπαρτακο που παρατησε..
θα εχει την ευκαιρια να φτιαξει και διαθεση και να μην πολυ ρισκαρει στο μετριο παιχνιδι του την Πεμπτη στο κυπελλο..
ποσοστο να χαθει η νικη απο τον παπα ειναι 2%...αντε εσεις οι ΜΠΛΕ παλι τυχεροι ειστε..

Nerds Volos -- GOLD STARS {1}
λοιπον τα χρυσα αστερια εμενα μου αρεσουν ετσι οπως τα ειδα..μακαρι να δυναμωσουν λιγο στην περιφερεια για να ανταγωνιζονται ακομα περισσοτερο τις ομαδες που θα του ερχονται με τον αερα του νικητη..απο την αλλη?ε οι συμπαθειες δεν κρυβονται..ο Nerdie ο καλυτερος μανατζερ της περασμενης σεζον φετος ακομη πιο δυνατος..πουλησε τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (μην το αφησεις ασχολιαστο :P) και με τις δικιες του πινελιες μπορει να παρει το διπλο και να κανει την καλη αρχη..
πιθανοτητες νικης για τα αστερια 30%..ειδατε φετος αλλαξα λιγο τις προβλεψεις μου :P

21 Nations Army -- fay_stelaios {1}
το πιο ενδιαφερον παιχνιδι για τον σκουροχρωμο υποομιλο..εχουμε εντος τον Στελιο τον οποιο ακομα προσπαθει να σταθει στα ποδια του και να ετοιμασει το ροστερ που επιθυμει..θα προλαβει ομως μεχρι την πρεμιερα?για μενα λιγο δυσκολα γιατι απο την αλλη ο Αρμι απο περσι πηρε τον Esmeriz και με την τελευταια επενδυση στον Ρομανιδη ειναι ετοιμος για φετος και φαινεται πολυ δυνατοτερος απο περσι..οπως και να χει η πρωτη εβδομαδα των πρωταθληματων ναι μεν ειναι πολυ παραξενη με τις καταστασεις κτλ..ειναι πολυ σημαντικη ομως για την συνεχεια..
η περσινη O-BET :p δινει 35% στην νικη της Τριπολης..φετος θα εχουμε την ευκαιρια να γνωρισουμε καλυτερα τον Πορτογαλο..

Aris b.c.t -- Agor Aegean {2}
οι Αγκορ σαφως ως η ομαδα που επεσε απο την μεγαλη κατηγορια εχει το πανω χερι οσο για την νικη οσο και για το τιμωνι της κατηγοριας..μου αρεσει που εχει μεγαλο ροστερ και ειμαι σιγουρος οτι εχει ενα προγραμμα κατα νου για το πως θα γυρησει στα μεγαλα σαλονια..απο την αλλη ο νεος με σχεδιο ενως μικρου ροστερ και με ειδωλο τα μπομπακια :P αισιοδοξει οτι ναι μπορει να καταφερει οσα δεν εχουν καταφερει να κανουν αλλοι πολλοι..τι?να ανεβει σε μια σεζον απο την τριτη κατηγορια..δεν ξερω για την σεζον γενικα αλλα για αυτο το παιχνιδι δεν ξερω αν θα προλαβει να παρει τους παικτες που επιιθυμει..
δινω ενα 15% να μην βγει το αποτελεσμα της προβλεψεις..

Corfu Tigers -- 3bobakia_mikra {1}
ενταξει σιγα μην το κανω συνεχεια..απλα ακομα ποναω :P ..καμια αλλαγη για τους περσινους πρωταθλητες,μα καμια ομως..πολυ δυσκολα στους περσινους φιναλιστ..επρεπε να μουν εγω να κανω τα τιγρακια γατακια..χαχα :P

ερχεται η συνεχεια με τους απο δω!............................

This Post:
00
200175.36 in reply to 200175.27
Date: 11/3/2011 11:53:23 AM
Overall Posts Rated:
335335
η συνεχεια με τους κοκκινους..
JK69ER -- Red Legionaries {2}
και οι δυο ομαδες πανε σε ριζικη αλλαγη..ομως μεχρι την πριεμερα πιστευω θα εχουμε να δουμε απο εναν περιφερειακο και απο εναν ψηλο να κανουν παιχνιδι..ο ρεντ παρα τα οικονομικα προβληματα με εδρα και τακτικη το πιο πιθανον να βγει νικητης απο αυτην την μαχη..οι ομαδες περσι πρωταγωνιστισαν στα παρκε και με παικτες που δεν χωρανε αμφισβητηση και φετος ακομα και αν δεν πρωταγωνιστησουν,σιγουρα θα εχουν να δωσουν αλλον αερα στην κατηγορια..
δινω ενα 40% σε νικη του jk..για το ποιος θα παρει την πρωτη νικη θα κριθει και απο τις επομενες μερες περισσοτερο..

PANTOKRATORAS -- Anatolia Polikastou {2}
και τα δυο ροστερ ειναι σε θεση αναδιοργανωσεις..θα δωσω ενα πλεονεκτημα στην ομαδα μου λογω το οτι δεν βρεθηκε ακομα παικτης ρακετας για τον γιαννη,θα βρεθει?ο περιορισμενος χρονος του ισως του γινει προβλημα για την αρχη της σεζον..
υπαρχει μια συζητησ γυρω απο τους Εμβολιαδης (προπονητης) Ατζαμιδακης (τεχκικος διευθυντης) και εμου για το αν ειναι καλη περιπτωση ο Καστροπιλ για την ομαδα μας..θα εδινε αλλον τονο στην ομαδα μας αλλα δεν μας πολυ τεροιαζει
δινω ενα 30% για τον γιαννη σε αλλαγη προβλεψεις..

KOFTES -- Kalamata B.C {2}
ιδια ομαδα με μια προσθηκη ο Τακης..πιστευω οτι η καλυτερη επιθεση της κατηγοριας μας δεν θα βρει καποιο εμποδιο στους νουες κοφτες..η μηπως ο κοφτης κοβει??στο χερι της γριας της κατηγοριας να κανει καλη αρχη..
40% ομως και σε περιπτωση νικης του νεου αιμα..

Pontiakos B.C. -- PLAGIARI FORCE {2}
ο πλαγιαρι με την νεα σεζον σιγουρα θα επιθυμησει να ξεπερασει τα περσινα του ρεκορ..εχει πολυ καλυτερο συνολο απο του ποντιους και σιγουρα μια καλη αρχη θα του τονωσει το υθικο..
10% σε περιπτωση αλλαγης νικητη ..

This Post:
00
200175.37 in reply to 200175.27
Date: 11/3/2011 12:20:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- Emmanouil Papas 2

δεν χωράνε λόγια εδώ...

Nerds Volos -- GOLD STARS 1

όλοι οι παλιοί έχουν το πάνω χέρι στην πρεμιέρα...

21 Nations Army -- fay_stelaios 2

που θα μου πάει?κατεβαίνω για νίκη σίγουρα.έχω καλή κλήρωση στο κύπελλο(εννοώ ότι με παίρνει να κάνω το 2/2).ο Ορέστης δυνατός βέβαια,αλλά φέτος δεν σκοπεύω να χαρίσω νίκες σε κανένα(όχι ακόμα τουλάχιστον)!

Aris b.c.t -- Agor Aegean 2

δεν έχει ρόστερ ο Άρης ακόμα....

JK69ER -- Red Legionaries 2?

λίγο πρόχειρα το λέω.αλλά ο Ροσνάτι είναι εδώ.το ίδιο και το 4 του...

PANTOKRATORAS -- Anatolia Polikastou 2

δυνατός ο Πάνος και με Μάουρε κανονικά...

KOFTES -- Kalamata B.C 2

δύσκολη σεζόν αυτή για τον Τάκη.αλλά οι νέοι ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο μέχρι να γίνουν απειλιτικοί...

Pontiakos B.C. -- PLAGIARI FORCE 2

δύναμη ο Πλάγκ.δεν θα έχει κανένα πρόβλημα

Advertisement