Čovjek nema ništa protiv Đokovića, vjerovatno. Za tu ljubomoru možeš optužiti svakog drugog-trećeg pratitelja tenisa koji sve vrijeme navija za Nadala i kada ga svrgne neko drugi, i dalje, naravno, tvrdi da je Nadal ''car.''
To je isto kad bi me optužio da iz ljubomore navijam za Arsenal samo zato što mi smeta što je Vidić Srbin, a ne zato što za Arsenal navijam već deset godina.
Koji vam je vrag, spustite te nacionalističke tenzije. I Ivanišević je osvojio Wimbledon, pa šta? I mnogi drugi su izbili na prvo mjesto, pa šta? Čestitke Novaku za sve to, ali možemo svakog puta kada neko osvoji Wimbledon ili izbije na prvo mjesto ATP/WTA liste, ili postigne bilo koji uspjeh u bilo kojem drugom sportu, otvoriti jednu temu da iznesemo svoje oduševljenje. Jedna je stvar da je takva tema otvorena na forumu Republike Srbije, koja je država Novaka Đokovića, a potpuno druga otvoriti istu na forumu neke države koja s Đokovićem nema nikakve veze. Gospodinu Partibrejkersu predlažem da ubuduće teme vezane za Republiku Srbiju otvara na BB forumu Republike Srbije i neka tamo podijeli svoje oduševljenje i sreću nastalih iz dešavanja vezanih za istu državu - tamo sigurno neće biti ljubomornih zavidnika i ovakvih nacionalističkih iskri, u suštini mislim, ne mora značiti da sam u pravu, da je tema i otvorena da se ''hrani'' tuđom umišljenom ljubomorom i da se proizazovu ovakve varnice. Ukoliko Partibrejkers žustro prati tenis i redovno o njemu otvara teme na BB forumu, onda se ispričavam, no nisam naišao ni na jednu njegovu koja hvali Federera, Nadala, Murraya i druge - što znači da je u pitanju samo Đoković.