s obzirom da me je kolega ispravio i dao obaveshtenje da postoji i V liga u srbiji (au, koliko ce uskoro biti posla za skaute), zanima me da li i utakmice botova spadaju u potpunu simulaciju (kako vec da se izrazim) u koju spadaju i utakmice aktivnih timova?
1. jer, ako se i oni potpuno simuliraju, tj. zauzimaju prostora na serveru onda bi moj predlog bio:
sve utakmice prve, druge, trece, chetvrte lige, plus pete lige od v.1 do v.85 igraju u starom terminu (od 18h), a da sve ostale utakmice (v.86 do v.256) se igraju u nekom novom terminu(tu onda nije bitno da li je u 15h ili 21h, jer u tim ligama nema zivih timova, s obzirom da server smeshta nove timove u pochetne divizije svake lige)
2. ako utakmice botova ne zauzimaju prostor na serveru (mada, mislim da je to netachno, jer kad tad ce u petoj ligi biti aktivnih timova):
napraviti raspodelu - prva liga plus svaka parna liga iz II, III i IV igra u 18h, sve neparne lige iz II, III i IV igraju u 15h
s obzirom da pretpostavljam da se sve utakmice simuliraju (chak i da su oba tima botovi), onda je po meni reshenje opcija 1... u sushtini, nishta ne menjamo, a oslobadjamo server