nie analizowałem, ale skoro piszesz ze tak sie ludzie dorabiają na niedoswiadczonych managerach to znaczy ze Ty musiałeś to analizować

moje doswiadczenia to jednokrotne wystawienie swojego zawodnika od zera (potrzebowałem szybko kasy na inny transfer) i widzac za ile schodzi wkurzony podbijałem do 2mln, bo byłem wkurzony ze go tak tanio oddaje, od tego czasu juz nie wystawiałem zawodników od zera
Przygotuję odpowiedniego posta i wrzucę na forum sugestions i bug, zobaczymy czy coś z tym zrobią. Wiem, że działają bardzo wolno, dobrze że ze Sztukerem szybko zadziałali.
chcesz zakazac czegoś co z mojego doswiadczenia przynosi straty
i z doświadczeń innych managerów podobnie bo nie znam nikogo kto regularnie sprzedawałby zawodników w ten sposób
jeszcze raz podkreślam, gdyby to przynosiło zysk wielu by tak robiło z każdym swoim zawodnikiem
zresztą ja też

za to zauważ ze moja propozycja dotycząca 1% podatku od wystawienia zawodnika nie spotkała sie ze zbyt ciepłym przyjęciem, a czemu? ano dlatego ze wszyscy wolą mieć możliwość wystawiania po zawyżonych kwotach - bo to w ten sposób sie zarabia a nie podbijając swoich
nie palisz do eksperymentu ze swoim młodym, a przecież powinieneś, miałbyś silny argument w ręce gdybyś pokazał jak dzieki podbijaniu własnego gracza mozna sie dorobic
dobrze gdybyś miał ten argument zanim wrzucisz odpowiedniego posta na forum Last edited by darkonza at 4/28/2019 1:14:09 PM