Brakuje mi właśnie rozmowy z tobątroche na temat jego rozwoju i kadry
do tego trzeba dwojga a ostatni kontakt był 24 maja - po skoku w OD przeszedłeś na ID - pamiętaj, że to nie jest nawet mój obszar skautowania dla U21, a potencjał gracza niekoniecznie daje mu szansę na NT (owszem przy fajnym prowadzeniu może)
wydawało mi się, że omówiliśmy trening na najbliższy czas
nie trenuje on pod U21 na obwód (przynajmniej tak to określałeś)
więc moja oferta kontaktu jest wciąż aktualna - z czego korzystałeś np przy pytaniu o różnicę w treningu
wybacz mi, jeżeli faktycznie nie masz ze mną kontaktu takiego jakbyś oczekiwał ale od tego są skauci NT
ja oczywiście odpowiem jak tylko potrafię ale bardzo ciężko mi zabiegać o kontakt w przypadku gracza bardzo młodego i dop[ytywać się jak idzie rozwój jego umiejętności dla NT. Musiałbym obskakiwać regularnie kilkaset osób. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to proszę pisz do mnie lub do właściwego skauta. Ale nie oczekuj, że będę naciskał na kontakt grajka, który może za 7 sezonów pojawi się w kręgach szerokiego zainteresowania. Po prostu nie mam na to czasu.
Inna sprawa jeśli jednak zdecydowałbyś się (o ile nie jest za późno) na U21 - wtedy kontakt zapewne wyglądałby inaczej.