Sutinku as

jis mano BB brolis

vienas kitam taktikas padedam del taktiku apsisprest

) rinkoje kada ka perkam vienas kito klausiam, kartais tekdavo su juo ir naktim pasedeti del geru zaideju isvarvejusiomis akimis

)) Jis lb talentingas, bendrauja ir su BBB geriausiu komandu valdytojais, vis gilina ir gilina zinias. Kol mazai skyre demesio, tol ir sedejo II lygoje apsibezdejes su savo netinkamai surinkta ekipa

) Bet kazkiek mano duotos pamokos ji sudomino, eme gilintis, i kiekviena smulkmena kreipti demesi, todel toki milziniska suoli padare, suprato kas yra geras zaidejas, kas ne, kaip ekipa komplektuoti. Dabar jis sparciausiai tobulejantis buzeryje, ir netik zaideju atzvilgiu, bet ir taktiniu. Todel jo ir netenkina pasakymas ta zona gerai dirba, ta nelabai. Jis ir nori gilaus paaiskinimo kas ir kaip dirba, nuo ko priklauso suveiks gerai ar nesuveiks, kas butina naudojant viena zona, kas kita. Visi jo klausimai man issamus ir normaliai formuluoti, pats tokio pat atsakymus is visu tikejausi, bet kiek supratau, niekas paslaptimis nesidalija, arba tiesiog nesigilina tiek giliai kiek wazoo su manimi...
Last edited by Paulius V at 12/16/2009 8:02:38 AM