Pa da Cone burazeru tako i radim,ioinako ne mogu da spavam(lezem svako jutro izmedju 6-7),tako da sam po celu noc na TL-u,i pratim cene igraca,a sad sto sam se ispucao sa novcima to je druga stvar:-))..
@Lale
Vasi saveti mi neverovatno znace(i moram priznati da ste imali srecu sto ste pre mene poceli sa svim ovim,jer ste imali botove za protivnike).Necu da se zalim na moju ligu koja zaista nije laka,jer ima par dobrih timova,a ja da bih im parirao moram da dovedem barem jos jednog iskusnog i dobrog centra.Priznajem da sam napravio gresku prilikom dovodjenja igraca jer nisam obracao paznju na njihovu izdrzljivost(koja moze i da se istrenira),a iskustvo ce doci vremenom jer su vecina mladici.I naravno da radim sa spoljnom linijom pretezno dodavanje i odbranu.
P.S.Zaboravih da kazem u vezi botova da postoji tim SO Giants(poceli smo da igramo u isto vreme) koji je usao u 3.1 ligu sa duplo gorim timom od mog :-),jer je imao srece na pocetku da upadne u ligu u kojoj je bio sam i radio je bukvalno sta hoce.U pocetku je u 3-oj ligi gubio sve zivo,a u medjuvremenu je dosao do parica,kupio 2 dobra centra i evo sad mislim da ce ostati u ligi sto mu ja iskreno i zelim :D.
A poenta price je da bi uradio nesto u zivotu moras da imas srece,pa makar to bilo i u igrici kao sto je ova :-)).