Tai visad atsiras tokiu, kurie matydami zalia sviesa sakys kad tai raudona. Protingi supras kad tai ligonis deltonikas. O aklieji puls paskui saukdami raudona raudona

:D Na tu ir toliau manyk kad pervertintas potencialas yra

kai palosi ilgiau nebemanysi

Startinio penketo zaideja siulau pasiimt ir trenint

:D Paklausk Wazoo kaip gerai jam kilo vienas zaidejas

:D 12 sav trenino 0 upu

:D:D o ir skillai ir alga neatrode lb dideli kad jau lubos ziaurios butu

:D Potencialas yra lb lb lb svarbu norint kazka uzauginti. startinio penketo max kazkur 25 k alga eitu dakelt jau esant luboms pumpuojant. Manai tokio lavonelio tau uztektu ? Manau ne. Zinomas zaidejas jau yra geriau. Jau galima pasiekti lygi kai zaidejas pasiekes lubas ramiai gali lost netreninamoje pozicijoje. Bet realiai minimalus potencialas manau turetu buti zvaigzde norint tolygu normalu zaideja tureti. Bet kai taip tobuleja zaidejai tai su laiku tas tavo iki lubu pritrenintas zvaigzde potencialu taps per silpnas o patrenint nebegalesi. Teks pirkt geresniu potencialu. Siaip mano nuomone rimta zaideja norint istrenint bent super zvaigzde potencialas butinas. Aisku ir komandos lyderis yra neblogas, bet i Nt per silpnas, nes pasiekia lubas ir visi silpnesni aplenkia. Aisku jei tu planuoji visa laika losti IV lygoje tai tikrai neziurek i potenciala. ir trenink sudukus be jo

) Aisku atsargai tokie zaidejai tinkami nes yra pigesni, taip pat tinka dar IV III lygoms. II lygai manau zvaigzde potencialas pas betkuri zaideja turi but minimumas kad zaidejas butu normalus. Aisku neskaitau tokio kur nusiperka draugiskoms ar kitoms nereikalingoms minutems surinkti nupirktus. Pas manes ekipos lyderiai dauguma bent komandos lyderis potencialu vienas legendiniu lietuvis, ir dar viena startinio turiu kuriam iki lubu toloka ir jis dar kils norma koki seza. Po to teks parduoti

Tokius nusipirkes kokiu man reikia zaidejus su kazkokiais trukumais dar galiu pasitreninti kazkiek ir padaryti is ju super zaidejus, jei jie butu tik zinomi zaidejai potencialais jau butu ragas, ka paimi ta. Ir patrenint nebeimanoma. O su visais reikalingais skillais per brangu zaidejus pirkt bent man.
Last edited by Paulius V at 2/23/2010 1:35:12 PM