Açıkçası memnuniyeti ara ara takip etsem de direkt baz almıyorum. Direkt olumsuz basanlar olduğu gibi, beni tanıdığı veya iletişimde olduğumuz için pozitif oy verenler de mutlaka vardır. O yüzden ne kadar performans odaklı bakılıyor bilemiyorum.
İlk maça gelecek olursam, kazansak dahi mutlu eden bir performans olmadı. Rakibe çok detaylı bakmamıştım ama formları ve kadrosu belli olunca biraz sorun olacaklarını kestirmedim değil. Zaten tahmin yapmamın sebebi de buydu ki iyi ki yapmışız yoksa nolacaktı belli değil. Genelde ilk hafta başımıza gelen form sorunları da tekrarladı, takımın en iyi oyuncusu da iyileşemedi ve 3 as oyuncumuzu kullanamadık. Ama taktiksel sebeplerle isim vermeyecek olsam da bir pozisyonda hatalı düşünerek yanlış oyuncu oynattığımı ve bunun biraz sorunu büyüttüğünü düşünüyorum.
Önümüzdeki hafta ve haftalar için birkaç gün önce tüm oyuncu sahiplerine ulaşmaya çalıştım. Formlar çok önemli ve bu hafta 8 formda 2 oyuncumuz vardı ve aynı pozisyonda çok benzer oyunculardı, Vecdet maçı aldı zaten diğeri de onun yedeği Sıtkı. Burç'un da aramıza katılmasıyla daha güçlü olacağımızı ve farklı bir seviyede oynayacağımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki hafta güçlü İspanya ile oynuyoruz. Bakalım şapkadan tavşan çıkarabilecek miyiz.
Hepinize ilginiz için çok teşekkürler.