αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση?
αν εενοείς ότι με καλύτερους παίκτες θα έβαζες περισσότερα καλάθια,τότε ναι έχεις δίκιο.προφανώς ισχύει αυτό.παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο βέβαια όπως οι πάσες,τα δεύτερα,οι αντοχές.αλλά σωστά σκέφτεσαι.και μάλιστα αυτό θα είχε αντίκτυπο και στην αναφορά του αγώνα.που όμως?
θα είχες καλύτερο περ.σκοράρισμα και καλύτερα p.p.100 σουτ ανά παίκτη στις θέσεις που αναφέρεσαι.
η δική μου αναφορά στην περ.άμυνα όμως θα ήταν η ίδια.η αναφορά στα δικά μου λαμβάνει υπόψην μόνο τα δικά μου σκιλ.
αυτό που λες εσύ απεικονίζεται στα p.p100 σουτ.
νομίζω πως είμαι σωστός σε αυτά που λέω.
τώρα εγώ άλλη απορία έχω με εσένα.έπαιξες χαλαρή γιατί πίστευες ότι ακόμα κι αν έπαιζα κανονικά θα με κέρδιζες?αν ναι είσια μάγκας,αφού δεν μπορείς να προβλέψεις τραυματισμούς.
αν όμως δεν είχες τραυματισμούς,αλλά κι εγώ έπαιζα ππερ.σύστημα,τι πιστεύεις πως θα γινότανε?
.η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....
μην χαλιέσαι βρε Γιώργαρε.εγώ πιστεύω στην παρέα.εξάλλου κανείς δεν έχει εγγυημένη άνοδο κ΄λαθε χρόνο.κάποιοι δε μένουν πολλές σεζόν σε έναν όμιλο.οπότε μην το παίρνεις στραβά.και να ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει...