BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.266 in reply to 200175.265
Date: 11/27/2011 11:15:16 AM
Overall Posts Rated:
6767
Μικρή σημασία έχει..πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...δλδ και η έδρα παίζει σημασία όπως λες και ο ενθουσιασμός αλλά ισχύουν αυτά που λέω και γω...

This Post:
00
200175.267 in reply to 200175.264
Date: 11/27/2011 11:21:27 AM
Overall Posts Rated:
10001000
για να επιστέψουμε όμως στο ματς,αν κρίνουμε από τα p.p.100 σουτ,τότε μάλλον και πολλούς πόντοτς έβαλες!
μόνο στο 3 έπαιρνες σκορ.ροή δεν είχες καθόλου(6 ασίστ σύνολο μόνο!),ματς απ δεν είχες κτλ

ξαναλέω με βάση τα ηθικά μας,την έδρα,την διαφορά διάθεσης,τους τραυματισμούς έπρεπε να νικήσω πολύ πιο άνετα!
μάλιστα εγώ θα περίμενα να νικήσω και χωρίς τις ατυχίες σου,αλλά το πως πήγε ο αγώνας μου αποδεικνύρι πως έκανα λάθος μάλλον...

πάντως για εμένα τυχερός στάθηκες χθες πολύ.χίλιες φορές να χάσεις κι εσύ και ο Τζόκερ,αλλά λόγω των τραυματισμών σου να μπορείς να διαχειριστείς άνετα τις καταστάσεις σου,παρά να νικούσατε και οι δύο,αλλά να έλιωνες τους παίκτες σου!εξάλλου ο Τζόκερ έχει ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο και μπόρεί να κρεατήσει ψηλά τις καταστάσεις ευκολότερα από εσένα που συνεχίζεις!!!

τώρα το να κερδίσεις με χαλαρή και τα δεύτερα εκτός έδρας απέναντι στην χθεσινή ομάδα μου,θα ήταν τουλάχιστον αδίκια!

This Post:
00
200175.268 in reply to 200175.264
Date: 11/27/2011 11:24:56 AM
Overall Posts Rated:
10001000
για να επιστέψουμε όμως στο ματς,αν κρίνουμε από τα p.p.100 σουτ,τότε μάλλον και πολλούς πόντοτς έβαλες!
μόνο στο 3 έπαιρνες σκορ.ροή δεν είχες καθόλου(6 ασίστ σύνολο μόνο!),ματς απ δεν είχες κτλ

ξαναλέω με βάση τα ηθικά μας,την έδρα,την διαφορά διάθεσης,τους τραυματισμούς έπρεπε να νικήσω πολύ πιο άνετα!
μάλιστα εγώ θα περίμενα να νικήσω και χωρίς τις ατυχίες σου,αλλά το πως πήγε ο αγώνας μου αποδεικνύρι πως έκανα λάθος μάλλον...

πάντως για εμένα τυχερός στάθηκες χθες πολύ.χίλιες φορές να χάσεις κι εσύ και ο Τζόκερ,αλλά λόγω των τραυματισμών σου να μπορείς να διαχειριστείς άνετα τις καταστάσεις σου,παρά να νικούσατε και οι δύο,αλλά να έλιωνες τους παίκτες σου!εξάλλου ο Τζόκερ έχει ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο και μπόρεί να κρεατήσει ψηλά τις καταστάσεις ευκολότερα από εσένα που συνεχίζεις!!!

τώρα το να κερδίσεις με χαλαρή και τα δεύτερα εκτός έδρας απέναντι στην χθεσινή ομάδα μου,θα ήταν τουλάχιστον αδίκια!

From: pazinok
This Post:
00
200175.269 in reply to 200175.258
Date: 11/27/2011 12:18:37 PM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον εχω πολλα να πω..

προς γιαννη
βασικα πιστευω οτι η επιθεση μου λειτουργησε στο μεγιστο..θα το εξηγησω παρακατω και θα μου πεις αν το σκεφτηκα σωστα..

προς ρεμαλι
ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις..επιβαλεται να προπονεις στην 4η κατ τωρα που εισαι και ελπιζουμε να εισαι συντομα στα 3ητα..μην χαθεις απο την παρεα μας..αλλωστε τωρα εχεις και κατι δικο μου :P

προς ρεντ
φτου σου ρε :P

προς τακη
:*

προς αγκορ και στελιο σχετικα για το παιχνιδι και ολα τα υπολοιπα..
λοιπονννννννν....αγκορ ειναι λιγο <αρρωστος> ο τροπος σου ε?
θελω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους γτ καλο ειναι να βγαινουμε και να μιλαμε αλλα οταν ειναι να μιλαμε για το παιχνιδι που ισως καποιος 3ος τα διαβαζει για να μαθει κατι,,πρεπει να λεμε και τα σωστα πραγματακια μας..για οσους δεν ξερουν λοιπον ο στελιος εγβαλε δικαια Περ. Άμυνα διαπρεπής (χαμηλό) γτ πολυ απλα επαιξε ποοοοολυ μεγαααλο ρολο ο παραγωντας ΠΑΡΑΤΑΣΗ..
επισης,αγκορ θελω να μου διξεις παραδειγματα αγωνων η ακομα και καλυτερα να γραψουν οι αλλοι εμπειροι μανατζερς που λες επι του θεματος γτ ειμαι ανοιχτος προς συζητηση..
γτ πολυ απλα για οσους θυμουνται εγω περσι στην μεση της σεζον εβγαζα δημιουργικοτατος εσ σουτ.. (με οποια αμυνα και αν αντιμετωπιζα)..στο τελος με τις τελειες καταστασεις εβγαζα συγκλονιστικος (με οποια αμυνα επαιζα) και μονο στα ημιτελικα με τον ρεντ στην παραταση εβγαλα τρομερος..η αξιολογηση θεσεων επιρρεαζεται απο την αντιπαλη ομαδα..οχι τα αποτελεσματα..αυτα για αυτο το θεμα απο μενα
Agor Aegean εν. fay_stelaios 64 - 77
για το παιχνιδι τωρα..αντι να σταθεις στο οτι δοξα το θεο οι 2 βασικοι σου παικτες δεν τραυματιστηκαν για εβδομαδες..
στο οτι ειχες ελειψη στους ψηλους και ειχες διαφορα 20+ ριμπαουν..ο Garis Laumakis δεν βγηκε με φαουλ και αλλα τετοια επι του παιχνιδιου (ακομα και να ζητησεις τα ρεστα που σου τραυματιστηκαν οι παικτες ολοι μαζι)..στο οτι επαιζες εκτος με διαφορα διαθεσης..στο στο στο..καθεσαι και τρωγεσαι με τα ρουχα σου γιατι εβγαλε ο στελιος περισσοτερη αμυνα απο σενα με 15-18-53 ??
ειναι σαν να χανεις απο 5 λακι φαν και να λες επρεπε να επαιζα μαν2μαν γμτ..
στελιο πολυ καλυτερα θα λειτουργουσε το λοου ποστ πιστευω,κανονικα θα πρεπει το παιχνιδι να ειχε τελειωσει απο πιο νωρις και οχι να παιξεις παραταση..
στελιο η νικη ειναι μεγαλη για διαφορους λογους (τηλεοραση κλ)
αγκορ η ηττα δεν ηρθε απο το αγωνιστικο κομματι αλλα απο το διοικητικο σου κομματι..δεν γινεται να κανεις τετοιες κινησεις σε μεταγραφες στα μεσα της σεζον..

Anatolia Polikastou εν. Red Legionaries 54 - 70
με τετοιες καταστασεις δεν τον ειχα τον θοδωρη και το δηλωσα και απο μπροστα και φανηκε πιστευω..
δεν θα ειχα τα χερια στις τσεπες ομως..οτι περιφερεια ειχα και δεν ειχα την εβαλα στο παιχνιδι σε μια ζωνη ωστε οτι και να επαιζα να μου εφερνε καρπους..ηταν σιγουρο απο την αρχη οτι το παιχνιδι δεν θα περνουσε τους 140 ποντους στο συνολο
ηθελα οποτε μια επιθεση που απλα ναι μεν δεν θα εβαζα 100 ποντους..ομως να εβαζα σιγουρα 50..ε καπως ετσι πηγε γιατι το να ψαξεις δευτερευοντες αμυνες στον ρεντ ειναι σαν να ψαχνεις καλες ενεργειες στις ελληνικες κυβερνησεις..αλλωστε στην ρακετα δεν μπορουσα να χτυπησω γιατι δεν μπορουσα να ρισκαρω μηπως εβγαινε κανενας μου με φαουλ..αλλο ενα παιχνιδι ομως με λανθασμενη μοιρασια στα λεπτα..αε να δουμε

This Post:
00
200175.270 in reply to 200175.255
Date: 11/27/2011 12:26:40 PM
Overall Posts Rated:
335335
Ε καλυτερα τωρα σιγουρα

This Post:
00
200175.271 in reply to 200175.260
Date: 11/27/2011 1:39:08 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μια μπαλιτσα απο εμενα γιατι με προτιμησες!!!

This Post:
00
200175.272 in reply to 200175.260
Date: 11/27/2011 1:45:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Aris b.c.t Pontiakos B.C.
Emmanouil Papas Red Legionaries
GOLD STARS Anatolia Polikastou
fay_stelaios Kalamata B.C
Agor Aegean PLAGIARI FORCE
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ JK69ER
Nerds Volos PANTOKRATORAS
21 Nations Army KOFTES

This Post:
00
200175.273 in reply to 200175.269
Date: 11/27/2011 3:01:55 PM
Overall Posts Rated:
6767
λοιπον εχω πολλα να πω..

προς αγκορ και στελιο σχετικα για το παιχνιδι και ολα τα υπολοιπα..
λοιπονννννννν....αγκορ ειναι λιγο <αρρωστος> ο τροπος σου ε?
θελω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους γτ καλο ειναι να βγαινουμε και να μιλαμε αλλα οταν ειναι να μιλαμε για το παιχνιδι που ισως καποιος 3ος τα διαβαζει για να μαθει κατι,,πρεπει να λεμε και τα σωστα πραγματακια μας..για οσους δεν ξερουν λοιπον ο στελιος εγβαλε δικαια Περ. Άμυνα διαπρεπής (χαμηλό) γτ πολυ απλα επαιξε ποοοοολυ μεγαααλο ρολο ο παραγωντας ΠΑΡΑΤΑΣΗ..
επισης,αγκορ θελω να μου διξεις παραδειγματα αγωνων η ακομα και καλυτερα να γραψουν οι αλλοι εμπειροι μανατζερς που λες επι του θεματος γτ ειμαι ανοιχτος προς συζητηση..
γτ πολυ απλα για οσους θυμουνται εγω περσι στην μεση της σεζον εβγαζα δημιουργικοτατος εσ σουτ.. (με οποια αμυνα και αν αντιμετωπιζα)..στο τελος με τις τελειες καταστασεις εβγαζα συγκλονιστικος (με οποια αμυνα επαιζα) και μονο στα ημιτελικα με τον ρεντ στην παραταση εβγαλα τρομερος..η αξιολογηση θεσεων επιρρεαζεται απο την αντιπαλη ομαδα..οχι τα αποτελεσματα..αυτα για αυτο το θεμα απο μενα
αε να δουμε

αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση? τεσπα μικρη σημασια εχει..αν μπορεσει καποιος που να ξερει με ασφαλεια να μας πει..φιλε εγω μπορει να εχω μεριδιο ευθυνης αφου πουλησα ψηλο(που δε περιμενα οτι θα πουληθει) αλλα οι τραυματισμοι ειναι που μου κοστισαν την ηττα...η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

This Post:
00
200175.274 in reply to 200175.273
Date: 11/27/2011 6:22:22 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση?

αν εενοείς ότι με καλύτερους παίκτες θα έβαζες περισσότερα καλάθια,τότε ναι έχεις δίκιο.προφανώς ισχύει αυτό.παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο βέβαια όπως οι πάσες,τα δεύτερα,οι αντοχές.αλλά σωστά σκέφτεσαι.και μάλιστα αυτό θα είχε αντίκτυπο και στην αναφορά του αγώνα.που όμως?

θα είχες καλύτερο περ.σκοράρισμα και καλύτερα p.p.100 σουτ ανά παίκτη στις θέσεις που αναφέρεσαι.
η δική μου αναφορά στην περ.άμυνα όμως θα ήταν η ίδια.η αναφορά στα δικά μου λαμβάνει υπόψην μόνο τα δικά μου σκιλ.

αυτό που λες εσύ απεικονίζεται στα p.p100 σουτ.

νομίζω πως είμαι σωστός σε αυτά που λέω.

τώρα εγώ άλλη απορία έχω με εσένα.έπαιξες χαλαρή γιατί πίστευες ότι ακόμα κι αν έπαιζα κανονικά θα με κέρδιζες?αν ναι είσια μάγκας,αφού δεν μπορείς να προβλέψεις τραυματισμούς.
αν όμως δεν είχες τραυματισμούς,αλλά κι εγώ έπαιζα ππερ.σύστημα,τι πιστεύεις πως θα γινότανε?

.η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

μην χαλιέσαι βρε Γιώργαρε.εγώ πιστεύω στην παρέα.εξάλλου κανείς δεν έχει εγγυημένη άνοδο κ΄λαθε χρόνο.κάποιοι δε μένουν πολλές σεζόν σε έναν όμιλο.οπότε μην το παίρνεις στραβά.και να ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει...

This Post:
00
200175.275 in reply to 200175.273
Date: 11/27/2011 6:22:24 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτο ειναι που δε καταλαβενετε...οι παικτες που ειχα στον ασο και στο 2 ειχαν κακο σουτ και ως εκ τουτοι ηταν αστοχοι..αν ηταν πιο ευστοχοι δεν ειναι λογικο η αμυνα του στελιο να μην ηταν τοσο αποτελεσματικη αρα και διαφορετικη η αξιολογηση?

αν εενοείς ότι με καλύτερους παίκτες θα έβαζες περισσότερα καλάθια,τότε ναι έχεις δίκιο.προφανώς ισχύει αυτό.παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο βέβαια όπως οι πάσες,τα δεύτερα,οι αντοχές.αλλά σωστά σκέφτεσαι.και μάλιστα αυτό θα είχε αντίκτυπο και στην αναφορά του αγώνα.που όμως?

θα είχες καλύτερο περ.σκοράρισμα και καλύτερα p.p.100 σουτ ανά παίκτη στις θέσεις που αναφέρεσαι.
η δική μου αναφορά στην περ.άμυνα όμως θα ήταν η ίδια.η αναφορά στα δικά μου λαμβάνει υπόψην μόνο τα δικά μου σκιλ.

αυτό που λες εσύ απεικονίζεται στα p.p100 σουτ.

νομίζω πως είμαι σωστός σε αυτά που λέω.

τώρα εγώ άλλη απορία έχω με εσένα.έπαιξες χαλαρή γιατί πίστευες ότι ακόμα κι αν έπαιζα κανονικά θα με κέρδιζες?αν ναι είσια μάγκας,αφού δεν μπορείς να προβλέψεις τραυματισμούς.
αν όμως δεν είχες τραυματισμούς,αλλά κι εγώ έπαιζα ππερ.σύστημα,τι πιστεύεις πως θα γινότανε?

.η συζητηση καλυτερα να ληξει εδω δεν υπαρχει νοημα....

μην χαλιέσαι βρε Γιώργαρε.εγώ πιστεύω στην παρέα.εξάλλου κανείς δεν έχει εγγυημένη άνοδο κ΄λαθε χρόνο.κάποιοι δε μένουν πολλές σεζόν σε έναν όμιλο.οπότε μην το παίρνεις στραβά.και να ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει...

This Post:
00
200175.276 in reply to 200175.275
Date: 11/28/2011 12:58:58 AM
Overall Posts Rated:
6767
Δε χαλιέμαι αλλά για να μη φαγωθούμε είπα να σταματήσει η συζήτηση.Θεωρούσα ότι θα νικήσω προφανώς γι'αυτό έβαλα χαλαρή.Αν έπαιζες περιφερειακό σύστημα θα με νικούσες με μεγαλύτερη διαφορά αλλά αν δεν είχα τους τραυματισμούς πάλι θα είχα το πλεονέκτημα..

Advertisement