BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT - rinkimų debatai

NT - rinkimų debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122367.264 in reply to 122367.262
Date: 12/16/2009 7:25:26 AM
Overall Posts Rated:
77
Matau, tau kazkuo neitinku, gal siaip kokiu problemu turi? as atsakau i tavo klausimus taip kaip noriu, nepatinka tau tai nebalsuok, jei kazkokie asmeniskumai neramina... prisikabino prie zodzio palaida ;D nu tu duodi zmogau... bandau perteikti mintis, kad tu suprastum, bet tau ir tai nepatinka.. tiesiog matau, jog nori kazkaip mane sukirst, bet nezinai kaip, tad stenkis zmogau, stenkis, gal pavyks ;)

This Post:
00
122367.265 in reply to 122367.262
Date: 12/16/2009 7:29:14 AM
Overall Posts Rated:
217217
Kadangi visi taip nekonkreciai atsakineja pagal tave, tai gal pasakyk mums teisinga atsakyma. Idomu, kaip pats atsakytum i savo klausima. Atsake, taip, kaip yra, dviracio cia neisrasi.

This Post:
00
122367.266 in reply to 122367.257
Date: 12/16/2009 7:32:50 AM
Overall Posts Rated:
00
Jei kandidatuociau tai ir tegauciau 1 balsa is taves) vailokas ir tas po 7-8 surenka:)) net antro turo nepasiekciau) Treneris mano nuomone, turi valdyti viena geriausiu ekipu Buzeryje, tada jis gali buti treneris, o ne kaip doskinai IV lygoje losdami su botais vos nelaimejo U21 rinktines posto...Tas pats ir su manimi butu, kiek as auksto lygio varzybu turiu per sezona 5-6, jei atkrintamosios tai dar pora max prisideda. Su kitom kaip su botais varzybos. Kadangi, visi mokomes ir patirti kaupiame klubinese ekipose, tai kas sako kad pasiekimai nesvarbu yra visiskas asilas ir akmenimis uzmetyti reiktu vietoje viesai kaip musulmoniskose salyse) Kaip gali kandidatuoti zmones losiantys pries pusbocius ? kaip jie gali buti garantuoti taktiku veikimu, patikimumu, tiek puolime tiek gynyboje, jei nelose ne su viena ekipa stipria per sezona? tai neimanoma ir ju analizavimai ir kitos kalbos yra pieviskos. Man rimciausi kadidatai Marko ir Lukiz. Lukio prisimenu karta taktika padejo sudeti, trukom 5 min, dar ir zaidejus sudeliojom, ir jis pasake kad per visa karjera nera savo taktikom tiek laiko skyres kiek man tya vakara) Tai vat gal jis tada juokavo, o gal rimtai, bet tada arba as per durnas kad ilgai ir visus aspektus nagryneju, o jis per protingas ir sekundes begyje viska isanalizuoja, arba tiesiog nekreipioa i taktikas ir pan demesi, nes zino jog jo ekipa stipresne uz varzovu.
Esu ir treneriu stabe del tobulejimo, nes man idomios visu nuomones, pats zinai kad klausyneju visu daug daug ir dar karta daug, nors taktika ir sudeti pats seniai bunu uzmetes) nes man visu argumentai idomus, ypac tu kurie losia aukstose lygose, nes buna idomiu nuomoniu. As tikiuosi buti netik pagalbininkas bet ir kazkiek mokinys jei laimes marko NT trenerio posta, todel aktyviai dalyvausiu Nt veikloje, nes jo kiti prioritetai ir zkiauriai idomu kai nuomones skiriasi kazkiek, tada randama per diskusijas geriausias sprendimas.

Last edited by Paulius V at 12/16/2009 7:34:56 AM

This Post:
00
122367.268 in reply to 122367.262
Date: 12/16/2009 7:41:23 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
zinoma labai smagu kad bedirbant galima pasiskaityti kas cia ka mano ismana. gal ir gaudotes, viskas tvarkoje.
taciau krito i aki vienas dalikas - gerbiamas ir daugelio zinomas buves mano varzovas - Wazoo.
siaip skaitant pacio mintis krentas bent jau man dalykas toks i akis - kad tu kuriai ir modeliavai si zaidima. kodel? o todel kad paklausei klausimo kuom skirias gynybos ju + ir -. kas ka beatsakytu (dauguma remiasi tuom kas parasyta zaidimo aprasyme) tu vis pabrezi kad tu neatsakai, tu klaidingai manai arba kaip paskutinis buvo tu nekompetetingas.
klausimas - is kur gali zinot zaidimo subtilybes, kurios neparasytos? blogai veikia kazkokios gynybos sistemos ir pan.
as manau, kad zaidimo kurejai kiek imanoma tiek taiso kazkokias "realias" klaidas ar paitaikancias fantastikas zaidimo metu. bet cia juk simuliavimas. ir bala zino kada sis zaidimas bus maksimaliai isbaigtas. o tu pasirodo zinai visus atsakymus (jei jau dristi teigti kad jie neatsako tau i klausimus).
siaip vaizdos susidaro kad "sokdini" savo priesinikus pagal savo dudele. o jie vartosi kurdami is galvos ar matytu keliu rungtyniu zaidimo sistemas ir varikliukus. o siaip tubut visiem cia aiksu kad kuo geresni zaidejai - tuo maziau "taktiku" ar dar kazkokiu galvos sukimu reikia.

persiprasau uz isikisima
pagarbiai

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
122367.272 in reply to 122367.250
Date: 12/16/2009 7:50:24 AM
Overall Posts Rated:
3939
2-3 : Naudojama sustiprint vidine ginyba, atkovotus kamuolius, didina klaidu skaiciu baudos aiksteleje, statoma pries artimus. Nepatartina naudot losiant pries begti-mesti, nuolat judeti, tritaskiai-baudos aikstele.

3-2: Naudojama sustiprint isorine ginyba, klaidu skaiciu toliau nuo baudos aiksteles, mazina atakos tempa. Nepatartina naudoti pries gerus kovotojus del kamuoliu (nebent turi geresnius), pries artimus metimas, leta zaidima, mazina atkovotu kamuoliu tikimybe :)

From: impero

This Post:
00
122367.273 in reply to 122367.271
Date: 12/16/2009 7:51:55 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
tiesa, as gal nelabai konkreciai cia - as turejau omeny musu rinktine, o ne komandas atskirai.

auginkim rinktinei zaidejus

Advertisement