ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
φτάσαμε πλέον στην τελευταία στροφή.τελευταία μέρα και κανείς δεν ξέρει τον επόμενο αντίπαλο του.κάποιοι δεν ξέρουν καν αν θα παίξουν μπράζ παραμονής ή ανόδου.ας δούμε όμως λίγο κάποια σενάρια...
ΜΠΛΕ
θέσεις 2,3,4,5,6 διεκδικούμενες...
2,3 ---- υποψήφιοι Βόλος και Άρμυ.παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής παίρνει τη 2η θέση.στα πλέι οφ ξέρουν ότι θα παίξουν αντίπαλοι.
4,5,6 ---- υποψήφιοι Στέλιος,Σπάρτακος,Πάπας. πολλά σενάρια εδώ.εγώ παίζω με Σπάρτακο έξω και ο Πάπας με μπομπάκια μέσα.
1)νίκη δική μου + ήττα Πάπα 4ος εγώ 5ος και 6ος θα εξατηθεί απο τη διαφορά πόντων
2)νίκη δική μου + νίκη Πάπα 4ος εγώ 5ος Πάπας 6ος Σπάρτακος
3)ήττα δική μου + ήττα Πάπα 4ος Σπάρτακος 5ος εγώ 6ος Πάπας
4)ήττα δική μου + νίκη Πάπα 4ος και 5ος θα εξαρτηθεί από διαφορά πόντων 6ος εγώ
αυτή τη στιγμή ο Πάπας υπερτερεί 11 πόντους του Σπάρτακου
ΚΟΚΚΙΝΟΙ
θέσεις διεκδικούμενες 2,3,4,6,7
6,7 ---- παντοκράτορας και λύκος αντίπαλοι.παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής κερδίζει την 6η θέση.
2--- πλαγκ,ρεντ παίζουν μεταξύ τους.ο νικητής 2ος.ο χαμένος μπορεί και 4ος
3,4 ---- πλαγκ,ρεντ,τζόκερ
σενάρια
1)νίκη πλάγκ + νίκη τζόκερ 2ος πλαγκ 3ος τζόκερ 4ος ρεντ
2)νίκη πλαγκ + ήττα τζόκερ 2ος πλαγκ 3ος ρεντ 4ος τζόκερ
3)ήττα πλαγκ + νίκη τζόκερ 2ος ρεντ 3ος τζόκερ 4ος πλαγκ
4)ήττα πλαγκ + ήττα τζόκερ 2ος ρεντ 3ος πλαγκ 4ος τζόκερ
ρεντ - πλαγκ 2 χαλαρά πιστεύω και οι δύο αλλά πολύ rotation από ρεντ,οπότε 2
ανατολια - τζόκερ 2 τα ίδια με από πάνω
αν γίνουν υα παραπάνω στον γύρο θα έχουμε
ρεντ - ανατόλια
τζόκερ - πλαγκ
φαβορί οι έδρες
λύκος - παντοκράτορας 2 ο γιώγος το είπε από μόνος ότι τα βλέπει σκούρα.ακόμα κι αν παίξει χαλαρά ο Γιάννης και κανονικά ο Γιώργος πάλι Γιάννη βλέπω.εκτός κι αν διαλέξει να αποφύγει τα ρεμάλια(που δεν το νομίζω)...ο λύκος με μειονέκτμα είτε απέναντι σε εμένα ή τον Σπάρτακο ή τον Πάπα.νομίζω μόνο απέναντι στον Σπάρτακο έχει ελπίδες.
Στέλιος - Σπάρτακος 1 το είχατε παράπονο ότι όλο κλαίγομαι.δεν λέω ότι θα κερδίσω ότι κι αν κάνει ο αντίπαλος,αλλά αισθάνομαι φαβορί αυτή τη φορά!μεγάλη μάχη!
μπομπάκια - Πάπας 2 αν κερδίσει ο Πάπας είναι φαβορί ακλώνητο για την τουλάχιστον την 5η θέση.υπάρχει λόγος να ρισκάρει?εξάλλου τα μπομπάκια θα κατεβούν σίγουρα χαλαρά και ίσως και με όσα δεύτερα έχουν.υπάρχει λόγος να ρισκάρει.να παίξει χαλαρά και να ελπίζει σε ήττα μου ώστε στη διαφορά πόντων να έρθει 4ος που πιστεύω ότι ήθελε πολύ.
κάλλιο 5 και στο χέρι ή παρά 10 και καρτέρι?
Άρμυ - Βόλος 2? το δίνω για να το δώσω.δεν έχω ιδέα.πιστεύω ότι δεν τους χάλογε η 2η θέση,αλλά όχι ότι καίγονται κιόλας. οπότε θα δείξει...