BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Treniruotes

Treniruotes

Set priority
Show messages by
From: Rycka
This Post:
00
104191.263 in reply to 104191.262
Date: 2/23/2010 12:53:06 PM
Overall Posts Rated:
272272
na bent jau as nesistengiu pyktis... mes tik nesuprantam vienas kito ir tiek.

mano nuomone paulius teigia kad pakilus skilam yra perskaiciuojamos lubos zaidejui. nes tada treniruojant tarkim sf, sg skilus ir jam pavirtus sg, bus perskaiciuotos lubos ir jau taikys kaip sg. tada taip gausis, kad treniraves antrinius gavai pirminius ir iskart lubos. (cia bent as taip supratau ka jis nori pasakyt).

as teigiu, kad nera jokiu antriniu ir lubos yra nustatytos pagal potenciala ir skilu suma ir besikeiciant pozicijom niekas nepersiskaiciuoja ir neatsiranda kitokiu lubu.

Message deleted
Message deleted
From: Paulius V

This Post:
00
104191.266 in reply to 104191.263
Date: 2/23/2010 1:10:02 PM
Overall Posts Rated:
00
na cia tavo nuomone ir as kaip sakiau nebesiginciju ir gerbiu ja Tik jei esi toks tikras savaja pasiziurek i centrus pasiekusius lubas. Vienas turi visus outside skillus kad ir gerbiamus, lubos toje pacioje vietoje, nes alga panasi kaip ir kito kurio antriniai visi katastrofiski, bet pagrindiniai tokie pat ir irgi lubos, ir nifiga nebekyla nei vienam nei kitam, algos vienodos daugmaz. Bet pirmo skillu suma daug daug daug didesne nei antrojo nes katastrofiskas skiriasi berods 6 upais iki gerbiamo o outside berods 6 skillai yra. tai 6x6= 36. Taigi, net toks skirtumas neitakotu skillu kilimo centrui, nes tiesiog jo antriniai tera blokai ir siek tiek metimas, kuris minimum algos teprideda. Bet tu vistiek teigsi ta pati net neskaites ka as parasiau todel neverta gincytis Nezinau air as visko ir nesu situo reikalu garantuotas nes man atvirai pasakius px sitas reikalas Todel tebunie tegu buna kaip tu sakai As tik savo pastebejimus sakau ir logika kuria as suprantu Pyktis ir as nenoriu ir nera prasmes nes nei svarbus cia dalykas, nei manau kad kazkuriam is musu jis rupi) Sekmes

This Post:
00
104191.267 in reply to 104191.266
Date: 2/23/2010 1:15:47 PM
Overall Posts Rated:
272272
na tiesa pasakius tai man rupi :) nes manau potencialas per daug vertinamas ir galima gerus zaidejus uzsiaugint ir su mazu potu.

apie kuriuos centrus kalbi? imanoma pamatyt juos kur nors ar siaip is kazkur zinai? nes jei is "kazkur" zinai tai irgi nera faktas...

be to tarkim kad taip yra kaip sakai. tada gaunas, kad kiekvienai pozicijai skirias lubos. ir jei algos ir skilai pagrindiniai vienodi, vadinas lubos priklauso nuo algos. bet ten kur linka numeiciau i charles posta, sako kitaip...

This Post:
00
104191.268 in reply to 104191.267
Date: 2/23/2010 1:28:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Tai visad atsiras tokiu, kurie matydami zalia sviesa sakys kad tai raudona. Protingi supras kad tai ligonis deltonikas. O aklieji puls paskui saukdami raudona raudona:D Na tu ir toliau manyk kad pervertintas potencialas yra kai palosi ilgiau nebemanysi Startinio penketo zaideja siulau pasiimt ir trenint:D Paklausk Wazoo kaip gerai jam kilo vienas zaidejas:D 12 sav trenino 0 upu:D:D o ir skillai ir alga neatrode lb dideli kad jau lubos ziaurios butu:D Potencialas yra lb lb lb svarbu norint kazka uzauginti. startinio penketo max kazkur 25 k alga eitu dakelt jau esant luboms pumpuojant. Manai tokio lavonelio tau uztektu ? Manau ne. Zinomas zaidejas jau yra geriau. Jau galima pasiekti lygi kai zaidejas pasiekes lubas ramiai gali lost netreninamoje pozicijoje. Bet realiai minimalus potencialas manau turetu buti zvaigzde norint tolygu normalu zaideja tureti. Bet kai taip tobuleja zaidejai tai su laiku tas tavo iki lubu pritrenintas zvaigzde potencialu taps per silpnas o patrenint nebegalesi. Teks pirkt geresniu potencialu. Siaip mano nuomone rimta zaideja norint istrenint bent super zvaigzde potencialas butinas. Aisku ir komandos lyderis yra neblogas, bet i Nt per silpnas, nes pasiekia lubas ir visi silpnesni aplenkia. Aisku jei tu planuoji visa laika losti IV lygoje tai tikrai neziurek i potenciala. ir trenink sudukus be jo) Aisku atsargai tokie zaidejai tinkami nes yra pigesni, taip pat tinka dar IV III lygoms. II lygai manau zvaigzde potencialas pas betkuri zaideja turi but minimumas kad zaidejas butu normalus. Aisku neskaitau tokio kur nusiperka draugiskoms ar kitoms nereikalingoms minutems surinkti nupirktus. Pas manes ekipos lyderiai dauguma bent komandos lyderis potencialu vienas legendiniu lietuvis, ir dar viena startinio turiu kuriam iki lubu toloka ir jis dar kils norma koki seza. Po to teks parduoti Tokius nusipirkes kokiu man reikia zaidejus su kazkokiais trukumais dar galiu pasitreninti kazkiek ir padaryti is ju super zaidejus, jei jie butu tik zinomi zaidejai potencialais jau butu ragas, ka paimi ta. Ir patrenint nebeimanoma. O su visais reikalingais skillais per brangu zaidejus pirkt bent man.

Last edited by Paulius V at 2/23/2010 1:35:12 PM

This Post:
00
104191.269 in reply to 104191.268
Date: 2/23/2010 1:34:38 PM
Overall Posts Rated:
272272
man iki antros lygos ar zaideju rinktinems dar labai toli ir minimaliai 2 sezonai. bet manau bus 3. per ta laika man geriau nusipirkt pigu jauni ir treniruot. zinomo zaidejo (jei yra taip kaip galvoju) man uzteks trims sezonam. o paskui bus galima daryt ka noriu. ar treniruot kitas pozicijas, ar parduot esamus ir pridejus pinigu nupirkt panasius su geresniu potencialu. siuo metu nera pinigu kalnais, kad pirkt jaunius po limona.

From: Flash

This Post:
00
104191.270 in reply to 104191.268
Date: 2/23/2010 1:34:51 PM
Overall Posts Rated:
1515
Pauliau, pirkti žaidėją su mažesniu potencialu yra daryti pinigus. Vieno ar dviejų sezonų trefkės ir turi pliuso iš to žaidėjo apie 1kk :)

This Post:
00
104191.271 in reply to 104191.270
Date: 2/23/2010 1:43:02 PM
Overall Posts Rated:
00
Kam tu man tai pasakoji ?:D negi as to nezinau ir pats to nedarau ?:D kokie mano jauniai sezo pradzioje treninami buvo ? paziruek abu startinis zaidejas potencialais pirkti po 100-200 k kainomis su beveik visais gerbiamas vidutinis skillais. Tokius multiskillus po keleta pakeliau skillu atliekamu trenkiu daves 2 poz ir gavau po 500 k) ilgai su tokiais terliotis nesinori man, nes norint kad normaliai lostu tektu isorine gynyba trenint, nes gerbiama gynyba cia ne gynyba O as nemegstu treninti isorines gynybos, o turint jaunius butu teke 2 poz tai daryti, tada geriau iskart nusisauti nes laukt kokias 4 sav kol pakils normaliam zaidejui isorine mirtis:D Su tokiais jauniais reikia zinoti momenta kada parduot. Nes tam tikrus skillus pasiekes ima gera kaina zaidejas, bet keliant juos toliau kazkuri laika kaina lb mazai kyla kol vel pasiekia skillus esancius nemazai auksciau.

This Post:
00
104191.272 in reply to 104191.271
Date: 2/23/2010 1:47:02 PM
Overall Posts Rated:
272272
nu va pats sudukus treniruoji ir man prota knisi :D vienu zodziu, kas uzplaukia ta sneki

This Post:
00
104191.273 in reply to 104191.272
Date: 2/23/2010 2:12:42 PM
Overall Posts Rated:
00
ir vel darai nesamoningas isvadas. Gali dar syki perskaityti ka rasiau nes jau nervoji rimtai! Pasakiau kad Iv ir III lygos ekipos. Kurioje as lygoje sedziu ? ne III lygoje ? tai ir pattreninu betkoki mesla sezo pradzioje ir stumdau didesniems durniams nei as, kurie perka asilus visokius Pats ekipoje tokiu zaidejais rimtais nelaikau ir ateities planu su tokiais nesieju, nes ir neimanoma sieti, kai zinai kad neimanoma gero zaidejo uzauginti is zaidejo su tokiu potencialu, o mano tikslas II lyga, kurioje man neuzteks startinio zaidejo potencialo zaideju. Todel tai lygiai ir treninu pagrindinius zaidejus, o puse sezo treninau 2 lavonus tam kad kazkam reikejo duot trenkes nes treninau metima, kuri imanoma tik 2 poz, tai paemiau lavonu kuriuos patrenines paverciau i vidutinius zaidejus is kuriu kazka imanoma padaryti, bet norint padaryti reikia trenint isorine, o as to netreninau ir netrinsiu lavonams Paziurek mano ekipoje ka as treninu 5 turiu gynejus. Kuri is ju suduku noretum pavadinti ? Spektras gomolickas ? Xurxo Bande ? Argentinietis 19 k alga ir komandos lyderis potencialu (persunku atsimint tikra varda ir pavarde)? Falcon ? Pablo? Taip pries 4 pirmu prisipist negalesi, tai pisies prie 5 tojo Pablo Moresi. Taip jo alga tik 8k taip jo potencialas tik startinis penketas. Bet esme tokia kad jis koncentruotas i gynyba ir yra ahujienas gynybinis zaidejas, koki kazin ar turi daugiau nei 5 ekipos is III lygos. Tad parodyk kuri suda treninu ? Pas manes nera nieko neplanuoto. Jau nuo sezo pradzios susirinkes sudeti zinojau ka kaip ir kiek laiko treninsiu ir jauniai lavonai buvo paimti tik pusei sezo, kad neprarast trenkiu ir uzdirbt dar is ju.

Last edited by Paulius V at 2/23/2010 2:15:30 PM

Advertisement