Ha azt kérdezem az hol korrekt veled vagy azzal szemben aki nevel és fel kíván jutni a pü-i gondjai miatt, ha van az 1. ligában aki csak elvan edzés nélkül? Szerintem vérlázító dolog. Az ilyen csapatoknak nincs helyük ott, meg amúgy is le fognak maradni és kihullanak ha kihullanak De addig se hátráltassák azokat a jóhiszemű, a közösséget segítő klubokat, akik nevelnek.
Ez szerintem nem korrektség kérdése
Felesleges a mezőnyt közösséget segítő és nem segítő tulajokra bontani, mert mint ezt már sokan kifejtették ez egy egyéni játék.
Amíg valaki a szabályok szerint játszik -függetlenül attól, hogy nevel-e játékost, összevásárolja a csapatát, vagy trader- az korrekt.
Én eddig is próbáltam a mindenkori kapitány kérésének megfelelően cselekedni, de leginkább azért, mert nem ütközött az én érdekeimmel. (az edző kérdésben igen rossz fiú voltam, soha nem volt 4-esnél jobb edzőm, így is tag lett mindkét válogatottnál).
Ha megengeded még azt a kérdést örülnél-e annak, hogy valaki átvenné tőled az 1. ligába Halmost és mivel már 31 éves lesz, ezért csak jóformán formában kéne tartani, te meg újrakezdhetnéd az edzést egy másik nevelttel?
Mert most ez is problémás, hogy új nevelőket nehéz felhajtani.. A nevelők meg egyes vélemények szerint túl sokáig ragaszkodnak a játékoshoz.
Már többször gondoltam, hogy eladom, de én a túl sokáig ragaszkodom a játékosaimhoz típus vagyok. Így nem örülnék, ha átvenné tőlem egy 1. ligás.
Ha meg el is adom, -bár több ellenpélda van- nem gondolom egyszerűnek 2. osztályban nulláról edzeni játékosokat. Kiesni nem szeretnék, így nem biztos hogy nekiállnék egy új nevelésnek.
Üdv:Mats