Ρώτα ένα έμπειρο μάνατζερ να σου επιβεβαιώσει αυτό που είπα.Αν είχα καλύτερα ποσοστά πολύ απλά δε θα είχες διαπρεπής στην άμυνα..όσο για τους περιφερειακούς μου..όταν ακόμα έπαιζα με γκοεσας ,τσεγκαρα,γρουνερτ εβγαζα αμυνα καταρτισμενος ..και ειχα αρκετα καλο ηθικο....οι κοντοι μου εχουν αμυνα 17-15-13 τι λες τωρα? εκτος αν οι δικοι σου εχουν περισσοτερο...
εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακούσω τι μου λες.αλλά δώσε μας τύπο και συνεχίζουμε....
αυτό που σου είπα είναι αληθές.κοίτα περσινούς μου αγώνες και θα καταλάβεις.τη σύγκριση δλδ αναφορών ιδιωτικών αγώνων με πρωταθληματος.
1)ένα παιχνίδι χαλαρά δεν έχεις δώσει?άντε να είχες 7 πριν τον αγώνα.βγάλε ένα 30% με την χαλαρή,πάει στο 5 περίπου.εγώ πάλι μετά τον αγώνα που έπαιξα κανονικά,είμαι στο 11!άρα έπαιξα με 10 εύκολα!
2)εσύ είχες μεγάλο roation.μάλιστα μέχρι και ψηλός πήρε συμμετοχή στο 2!εγώ είχα κοντό rotation στις θέσεις 1-2-3.4 παίκτες έπαιξαν που έχουν όλοι τους άμυνα από 12-14...και είχαν και λίγη περ,άμυνα και οι 2 βασικοί ψηλοί μου!
όταν παίξεις με ηθικό και βάλεις τους καλυτερους να παίξουν,και παίξεις κανονικά,και έχεις και έδρα τότε ναι θα βγάλεις μεγαλύτερη αναφορά