Rosteri za play off prijavljeni, igrači registrovani, ekipe spremne i parovi poznati.... NEKA LUDILO POČNE !
Ono što je interesantno jeste da ako obu temu vratite na početak, tj. na prvi post moći ćete vidjeti anketu o novom prvaku ove lige...
- Od 8 ekipa koje su izborile play off čak dvije ekipe nisu nikako među ponuđenim opcijama za prvaka;
- od 9 ponuđenih opcija, čak 4 ekipe koje su u play off-u nemaju niti jedan glas kao potencijalni osvajač lige i to: KK Ilidža, BC Bosna xxl, KK Lisac, Blue or Deaddd plus dvije ekipe koje nisu među ponuđenima: K.K.Tarx i Rešetnica 76ers;
- najviše glasova je imao Kenny sa svojim KK Play off koji je uhvatio play off jedva u zadnjem kolu.
- ja za sebe nisam glasao a prošetao sam ligom sa omjerom 22-0 što je i mene iznenadilo na kraju;
Sve nam ovo govori kakva je sezona bila. Puna uzbuđenja i preokreta, iznenadnih poraza i šokantnih završnica. Rosteri su se mijenjali kroz sezonu, na pojačanja je potrošeno po mojoj procjeni oko 25 mil ( kasnije ću tačno izračunati i u idućem postu napisati )... Ono što raduje, jeste da ova liga i dalje ima veliki broj BH talenata koji su u redovnom treningu. Evo kod .ene 2 HOF-a od 19 godina koji i pored prvog mjesta i omjera nisu trening propustili... niz je još pozitivnih primjera u ligi i svaka čast svima !
Neka ludilo počne, sretno i neka pobjede uzmu bolji, sretniji i pametniji !