ha csak "vegetálsz" a középmezőnyben,mint pl Halmos tulaja
(21-23. szezonban 4.,5., 4. volt)
Sziasztok!
Ha már így szóba kerültem...
Ügyes a példa, hogy 21-23. szezonban 4. 5. helyen voltam, csak kicsit kiragadott. Amit nem említesz, hogy a 20. 24. és az idei évadban második legjobb mérleggel "vegetálok".
Kicsit azért túlmisztifikált, hogy a másodikban nem lehet eltartani NT játékost, vagy mellette nem lehet eredményesnek lenni. Valóban szükség van némi kompromisszumra, de nem kell túlzásokba esni.
Egyébként személy szerint tetszik, hogy az NT játékost tartó tulajokat fel kell engedni :) De reálisan gondolkodva igazi baromság. Jó lenne már elfogadni, hogy azok a játék szabályai amik, és nem folyton lázadni ellene. Felesleges folyton világmegváltó ötletekkel bombázni a közösséget, és ezerszer bizonygatni az igazunkat, azzal a felkiáltással, hogy senki sem ért meg.
A hiba lehet nem a többség készülékében van
Bocsánat, hogy így kifakadtam, csak végigolvastam az utóbbi napok termését ezen a fórumon, és kicsit elborultam :(
Ja és igen: tisztában vagyok vele, hogy nem neveltem fel 500 U21 és NT játékost, ezért nem érzek át minden nehézséget, amit említeni szoktál. Csak Halmos felnevelésének, eltartásának tapasztalatából alkottam a véleményem.
Üdv: Mats