Kedves Peter70!
Pont azt akartam jelezni amit megláttál az üzenetemben.Ahhoz amit csináltam igazából sok ész nem kell.Még egy ilyen "földművelői" csávónak mint én is ment.Arra céloztam több üzenetben is, hogy a 4. osztályba ezt mások is csinálhatnák, csak el kéne mondani valahogy valamilyen fórumon nekik, hogy lehet ügyeskedni a játék elején.Megmondom őszintén, akkoriba még annyira nem is érdekelt a BB.Ha most indulnék szerintem lenne 5 milla az a 3 milla.Szóval továbbra is fent tartom, ha lenne foglalkozva a 4. osztályosokkal valamilyen formában, csodákat lehet elérni ott is.Urimate írta, hogy kapnak üdvözlő üzenetet, és tényleg minden fórumon van egy okosságok topic.Megmondom őszintén a manager képzőt azt hiszem én se csináltam végig.A elején meg kérdeztem volna én de hát mit kérdezzek.Annyira satu voltam a játékhoz, hogy azt se tudtam mit kell tudnom.Amikor meg elkezdtek jönni az eredmények akkor meg sínen voltam enyém a világ minek kérdezzek.Ha valaki benéz a fóruméletbe szemet szúrhatna mondjuk egy: hogyan szerezzünk pénzt könnyen alsóbb osztályokban, vagy egy kezdő managerek mentor programja, esetleg haladó program,(ezekbe adott meccseket játékstílusokat felállásokat elemezhetnének nálam sokkal okosabb tapasztaltabb tulajok) (pl én is a minap rágtam át 5 hónap játék után egyes taktikákat urimateval), most jutottam oda, hogy magamtól jöttem rá mit kéne kérdezni, mi az amit nem tudok.Lehetne egy hogyan trédeljünk ügyesen topic tutira vannak akik használják a játék ezen pénzszerzési módját.Ugyebár nekem is ebből volt a 3 misim.Ezek továbbra is mind csak ötletek.Beválhatnak, meg nagy baromság is lehet belőle.És ami fontos, nem olyanoknak kéne elindítani, akiknek amúgy is megvan a maguk dolguk.
elnézést az erősen off-ért.
Peti ha válaszolnál kérlek privibe folytassuk. köszi
Dzsevasz