BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
200175.260 in reply to 200175.259
Date: 11/27/2011 10:37:36 AM
Overall Posts Rated:
8282
29/11/2011 6:30:00 μμ Aris b.c.t Pontiakos B.C.
29/11/2011 6:30:00 μμ Emmanouil Papas Red Legionaries
29/11/2011 6:30:00 μμ GOLD STARS Anatolia Polikastou
29/11/2011 6:30:00 μμ fay_stelaios Kalamata B.C
29/11/2011 6:30:00 μμ Agor Aegean PLAGIARI FORCE
29/11/2011 6:30:00 μμ ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ JK69ER
29/11/2011 6:30:00 μμ Nerds Volos PANTOKRATORAS
29/11/2011 6:30:00 μμ 21 Nations Army KOFTES

Παρτε και τις προβλεψεις μου.......

This Post:
00
200175.261 in reply to 200175.258
Date: 11/27/2011 10:38:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
έβγαλες διαπρεπεής στην άμυνα ακριβώς γιατί οι περιφερειακοί μου πλην του Grunert δεν ήταν καλοί σουτέρ.

αμφιβάλλω για το να αυτός είναι ο λόγος.γιατί δεν έβγαζα τότε και στα ιδιωτικά πρωταθήματα καλύτερες αναφορές από ότι στο πρωτάθλημα πέρσι,ότνα στο ιδιωτικό οι ομάδες ήταν χάλια που αντιμετώπιζα?
ελικρινά δεν έιδα τότε καμία διαφορά απολύτως!απλά έχω άμυνες,είχα φόρμες στο 9 σε όλους τους περιφερειακούς,και είχα και ηθικό τέζα,και κανονική διάθεση,και έδρα!σίγουρα το διαπρέπής δεν είναι αληθινό,αλλά χθες τόσο έπρεπε να είναι.

τι άμυνες έχουν οι δικοί σου?και πως να βγάλεις καλύτερη αναφορά χωρίς ηθικό τούμπανο?και πόση άμυνα να έχει πια ο 1 σου?

κάνεις λάθος εδώ.

απλά με τους καλούς σου μέσα,θα είχες σίγουρα καλύτερα ποσοστά και πιθανον καλύτερη ροή.και πό τη στιγμή που πήγε παράταση,είναι μάλλον προφανές πως χωρίς τραυματισμούς το έιχες πάρει το ματς.

Και με έτσουξε γιατί είσαι ανταγωνιστής μου και θα έχει επίπτωση στα εισιτίρια η ήττα

φίλε εσύ ρίσκαρες με χαλαρή.δεν σου φταίει κανείς για αυτό.και όχι μόνο έπαιξες χαλαρή,αλλά με παρότρυνες να παλέψω και το ματς!

πάντως θεωρώ πως έχει περισσότερη πλάκα όταν οι ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία.πέρσι στους μπλε,μια ομάδα πήγε τρένο και δεν μας άρεσε καθόλου.σχεδόν όλοι έκτοτε δεν την πάλευαν την κοπέλα αυτή,και πήρε την πρωτιά χωρίς να ιδρώσει καν!οπότε έκαναν καλό στο πρωτάθλημα μας οι χθεσινές ήττες των 2 πρωτοπόρων...

This Post:
00
200175.262 in reply to 200175.261
Date: 11/27/2011 10:45:17 AM
Overall Posts Rated:
6767
Ρώτα ένα έμπειρο μάνατζερ να σου επιβεβαιώσει αυτό που είπα.Αν είχα καλύτερα ποσοστά πολύ απλά δε θα είχες διαπρεπής στην άμυνα..όσο για τους περιφερειακούς μου..όταν ακόμα έπαιζα με γκοεσας ,τσεγκαρα,γρουνερτ εβγαζα αμυνα καταρτισμενος ..και ειχα αρκετα καλο ηθικο....οι κοντοι μου εχουν αμυνα 17-15-13 τι λες τωρα? εκτος αν οι δικοι σου εχουν περισσοτερο...

This Post:
00
200175.263 in reply to 200175.262
Date: 11/27/2011 10:56:50 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ρώτα ένα έμπειρο μάνατζερ να σου επιβεβαιώσει αυτό που είπα.Αν είχα καλύτερα ποσοστά πολύ απλά δε θα είχες διαπρεπής στην άμυνα..όσο για τους περιφερειακούς μου..όταν ακόμα έπαιζα με γκοεσας ,τσεγκαρα,γρουνερτ εβγαζα αμυνα καταρτισμενος ..και ειχα αρκετα καλο ηθικο....οι κοντοι μου εχουν αμυνα 17-15-13 τι λες τωρα? εκτος αν οι δικοι σου εχουν περισσοτερο...

εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακούσω τι μου λες.αλλά δώσε μας τύπο και συνεχίζουμε....
αυτό που σου είπα είναι αληθές.κοίτα περσινούς μου αγώνες και θα καταλάβεις.τη σύγκριση δλδ αναφορών ιδιωτικών αγώνων με πρωταθληματος.

1)ένα παιχνίδι χαλαρά δεν έχεις δώσει?άντε να είχες 7 πριν τον αγώνα.βγάλε ένα 30% με την χαλαρή,πάει στο 5 περίπου.εγώ πάλι μετά τον αγώνα που έπαιξα κανονικά,είμαι στο 11!άρα έπαιξα με 10 εύκολα!

2)εσύ είχες μεγάλο roation.μάλιστα μέχρι και ψηλός πήρε συμμετοχή στο 2!εγώ είχα κοντό rotation στις θέσεις 1-2-3.4 παίκτες έπαιξαν που έχουν όλοι τους άμυνα από 12-14...και είχαν και λίγη περ,άμυνα και οι 2 βασικοί ψηλοί μου!

όταν παίξεις με ηθικό και βάλεις τους καλυτερους να παίξουν,και παίξεις κανονικά,και έχεις και έδρα τότε ναι θα βγάλεις μεγαλύτερη αναφορά

This Post:
00
200175.264 in reply to 200175.263
Date: 11/27/2011 11:02:32 AM
Overall Posts Rated:
6767
Δε με καταλαβαίνεις νομίζω...ας πούμε ότι παίζω με την χ ομάδα η οποιά έχεις περιφερειακό σκορ. 12-15-14..εχουμε διαθεση ιδια ..με τους παικτες που εχω βγαζω ας πουμε αμυνα 9 στην αξιολογηση...με αγων.καταστασεις ιδιες..αν παιξω με μια αλλη ομαδα με περ.σκορ. 15-18-17 θα βγαλω μικροτερη αξιολογηση γιατι ακριβως οι αντιπαλοι περιφερειακοι θα εχουν καλυτερα ποσοστα...

This Post:
00
200175.265 in reply to 200175.264
Date: 11/27/2011 11:12:33 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Δε με καταλαβαίνεις νομίζω...ας πούμε ότι παίζω με την χ ομάδα η οποιά έχεις περιφερειακό σκορ. 12-15-14..εχουμε διαθεση ιδια ..με τους παικτες που εχω βγαζω ας πουμε αμυνα 9 στην αξιολογηση...με αγων.καταστασεις ιδιες..αν παιξω με μια αλλη ομαδα με περ.σκορ. 15-18-17 θα βγαλω μικροτερη αξιολογηση γιατι ακριβως οι αντιπαλοι περιφερειακοι θα εχουν καλυτερα ποσοστα...

δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό που λες.ο Θοδωρής όμως ή ο Πάνος ή ο Γιάννης θα ξέρουν λογικά.οπότε όταν μπουν,θα δούμε τι λένε και αυτοί.

εμπερικά όμως δεν μου κάθεται.
αλλά και βάση λογικής επίσης δεν μου κάθεται.

η λογική λέει ότι βγάζει η επίεθεση τις αναφορές που είναι να βγάλει αφού υπολογίσει όλες τις παραμέτρους που πρέπει με τα νάλογα ποσοστά συνεισφοράς,μετά τα αντίστοιχα της αντίπαλης άμυνας,και στο τέλος προκύπτει η σύγκριση που επηρεάζει τα ποσοστά.

βέβαια παίρνει άλλες διαστάσεις η κουβέντα τώρα.για μένα είναι πιο σημαντικά p.p 100 σουτ πχ από ότι οι αναφορές.εξάλλου αν ήταν οι αναφορές θα είχα νικήσει και τα αστέρια...

This Post:
00
200175.266 in reply to 200175.265
Date: 11/27/2011 11:15:16 AM
Overall Posts Rated:
6767
Μικρή σημασία έχει..πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...δλδ και η έδρα παίζει σημασία όπως λες και ο ενθουσιασμός αλλά ισχύουν αυτά που λέω και γω...

This Post:
00
200175.267 in reply to 200175.264
Date: 11/27/2011 11:21:27 AM
Overall Posts Rated:
10001000
για να επιστέψουμε όμως στο ματς,αν κρίνουμε από τα p.p.100 σουτ,τότε μάλλον και πολλούς πόντοτς έβαλες!
μόνο στο 3 έπαιρνες σκορ.ροή δεν είχες καθόλου(6 ασίστ σύνολο μόνο!),ματς απ δεν είχες κτλ

ξαναλέω με βάση τα ηθικά μας,την έδρα,την διαφορά διάθεσης,τους τραυματισμούς έπρεπε να νικήσω πολύ πιο άνετα!
μάλιστα εγώ θα περίμενα να νικήσω και χωρίς τις ατυχίες σου,αλλά το πως πήγε ο αγώνας μου αποδεικνύρι πως έκανα λάθος μάλλον...

πάντως για εμένα τυχερός στάθηκες χθες πολύ.χίλιες φορές να χάσεις κι εσύ και ο Τζόκερ,αλλά λόγω των τραυματισμών σου να μπορείς να διαχειριστείς άνετα τις καταστάσεις σου,παρά να νικούσατε και οι δύο,αλλά να έλιωνες τους παίκτες σου!εξάλλου ο Τζόκερ έχει ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο και μπόρεί να κρεατήσει ψηλά τις καταστάσεις ευκολότερα από εσένα που συνεχίζεις!!!

τώρα το να κερδίσεις με χαλαρή και τα δεύτερα εκτός έδρας απέναντι στην χθεσινή ομάδα μου,θα ήταν τουλάχιστον αδίκια!

This Post:
00
200175.268 in reply to 200175.264
Date: 11/27/2011 11:24:56 AM
Overall Posts Rated:
10001000
για να επιστέψουμε όμως στο ματς,αν κρίνουμε από τα p.p.100 σουτ,τότε μάλλον και πολλούς πόντοτς έβαλες!
μόνο στο 3 έπαιρνες σκορ.ροή δεν είχες καθόλου(6 ασίστ σύνολο μόνο!),ματς απ δεν είχες κτλ

ξαναλέω με βάση τα ηθικά μας,την έδρα,την διαφορά διάθεσης,τους τραυματισμούς έπρεπε να νικήσω πολύ πιο άνετα!
μάλιστα εγώ θα περίμενα να νικήσω και χωρίς τις ατυχίες σου,αλλά το πως πήγε ο αγώνας μου αποδεικνύρι πως έκανα λάθος μάλλον...

πάντως για εμένα τυχερός στάθηκες χθες πολύ.χίλιες φορές να χάσεις κι εσύ και ο Τζόκερ,αλλά λόγω των τραυματισμών σου να μπορείς να διαχειριστείς άνετα τις καταστάσεις σου,παρά να νικούσατε και οι δύο,αλλά να έλιωνες τους παίκτες σου!εξάλλου ο Τζόκερ έχει ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο και μπόρεί να κρεατήσει ψηλά τις καταστάσεις ευκολότερα από εσένα που συνεχίζεις!!!

τώρα το να κερδίσεις με χαλαρή και τα δεύτερα εκτός έδρας απέναντι στην χθεσινή ομάδα μου,θα ήταν τουλάχιστον αδίκια!

From: pazinok
This Post:
00
200175.269 in reply to 200175.258
Date: 11/27/2011 12:18:37 PM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον εχω πολλα να πω..

προς γιαννη
βασικα πιστευω οτι η επιθεση μου λειτουργησε στο μεγιστο..θα το εξηγησω παρακατω και θα μου πεις αν το σκεφτηκα σωστα..

προς ρεμαλι
ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις..επιβαλεται να προπονεις στην 4η κατ τωρα που εισαι και ελπιζουμε να εισαι συντομα στα 3ητα..μην χαθεις απο την παρεα μας..αλλωστε τωρα εχεις και κατι δικο μου :P

προς ρεντ
φτου σου ρε :P

προς τακη
:*

προς αγκορ και στελιο σχετικα για το παιχνιδι και ολα τα υπολοιπα..
λοιπονννννννν....αγκορ ειναι λιγο <αρρωστος> ο τροπος σου ε?
θελω να βαλω τα πραγματα λιγο στην θεση τους γτ καλο ειναι να βγαινουμε και να μιλαμε αλλα οταν ειναι να μιλαμε για το παιχνιδι που ισως καποιος 3ος τα διαβαζει για να μαθει κατι,,πρεπει να λεμε και τα σωστα πραγματακια μας..για οσους δεν ξερουν λοιπον ο στελιος εγβαλε δικαια Περ. Άμυνα διαπρεπής (χαμηλό) γτ πολυ απλα επαιξε ποοοοολυ μεγαααλο ρολο ο παραγωντας ΠΑΡΑΤΑΣΗ..
επισης,αγκορ θελω να μου διξεις παραδειγματα αγωνων η ακομα και καλυτερα να γραψουν οι αλλοι εμπειροι μανατζερς που λες επι του θεματος γτ ειμαι ανοιχτος προς συζητηση..
γτ πολυ απλα για οσους θυμουνται εγω περσι στην μεση της σεζον εβγαζα δημιουργικοτατος εσ σουτ.. (με οποια αμυνα και αν αντιμετωπιζα)..στο τελος με τις τελειες καταστασεις εβγαζα συγκλονιστικος (με οποια αμυνα επαιζα) και μονο στα ημιτελικα με τον ρεντ στην παραταση εβγαλα τρομερος..η αξιολογηση θεσεων επιρρεαζεται απο την αντιπαλη ομαδα..οχι τα αποτελεσματα..αυτα για αυτο το θεμα απο μενα
Agor Aegean εν. fay_stelaios 64 - 77
για το παιχνιδι τωρα..αντι να σταθεις στο οτι δοξα το θεο οι 2 βασικοι σου παικτες δεν τραυματιστηκαν για εβδομαδες..
στο οτι ειχες ελειψη στους ψηλους και ειχες διαφορα 20+ ριμπαουν..ο Garis Laumakis δεν βγηκε με φαουλ και αλλα τετοια επι του παιχνιδιου (ακομα και να ζητησεις τα ρεστα που σου τραυματιστηκαν οι παικτες ολοι μαζι)..στο οτι επαιζες εκτος με διαφορα διαθεσης..στο στο στο..καθεσαι και τρωγεσαι με τα ρουχα σου γιατι εβγαλε ο στελιος περισσοτερη αμυνα απο σενα με 15-18-53 ??
ειναι σαν να χανεις απο 5 λακι φαν και να λες επρεπε να επαιζα μαν2μαν γμτ..
στελιο πολυ καλυτερα θα λειτουργουσε το λοου ποστ πιστευω,κανονικα θα πρεπει το παιχνιδι να ειχε τελειωσει απο πιο νωρις και οχι να παιξεις παραταση..
στελιο η νικη ειναι μεγαλη για διαφορους λογους (τηλεοραση κλ)
αγκορ η ηττα δεν ηρθε απο το αγωνιστικο κομματι αλλα απο το διοικητικο σου κομματι..δεν γινεται να κανεις τετοιες κινησεις σε μεταγραφες στα μεσα της σεζον..

Anatolia Polikastou εν. Red Legionaries 54 - 70
με τετοιες καταστασεις δεν τον ειχα τον θοδωρη και το δηλωσα και απο μπροστα και φανηκε πιστευω..
δεν θα ειχα τα χερια στις τσεπες ομως..οτι περιφερεια ειχα και δεν ειχα την εβαλα στο παιχνιδι σε μια ζωνη ωστε οτι και να επαιζα να μου εφερνε καρπους..ηταν σιγουρο απο την αρχη οτι το παιχνιδι δεν θα περνουσε τους 140 ποντους στο συνολο
ηθελα οποτε μια επιθεση που απλα ναι μεν δεν θα εβαζα 100 ποντους..ομως να εβαζα σιγουρα 50..ε καπως ετσι πηγε γιατι το να ψαξεις δευτερευοντες αμυνες στον ρεντ ειναι σαν να ψαχνεις καλες ενεργειες στις ελληνικες κυβερνησεις..αλλωστε στην ρακετα δεν μπορουσα να χτυπησω γιατι δεν μπορουσα να ρισκαρω μηπως εβγαινε κανενας μου με φαουλ..αλλο ενα παιχνιδι ομως με λανθασμενη μοιρασια στα λεπτα..αε να δουμε

This Post:
00
200175.270 in reply to 200175.255
Date: 11/27/2011 12:26:40 PM
Overall Posts Rated:
335335
Ε καλυτερα τωρα σιγουρα

Advertisement