BuzzerBeater Forums

Poland - III.1 > sezon 68

sezon 68

Set priority
Show messages by
This Post:
00
327109.26 in reply to 327109.25
Date: 7/6/2025 5:48:02 AM
FC PREDATOR
III.1
Overall Posts Rated:
55
No to mamy trzecią decydującą odsłonę naszego finału
Dziękuję za sobotni mecz. To było piekielnie trudne spotkanie, zwłaszcza kiedy moja cała pierwsza piątka uległa zatruciu pokarmowemu, dzień przed meczem i nie mogła zagrać
No ale stan na dziś jest taki, że już wszyscy czują się dobrze, niektórzy jeszcze mają drobne dolegliwości ale na wtorek będą w pełni gotowi na rywalizację.

P.S. Zastanawiam się, czy to te ciasteczka malinowe dedykowane dla mojej drużyny na przedmeczowej konferencji prasowej tak zadziałały (hmm,hmm) No ale co tam. Ja mam przygotowane napoje i ciasteczka dla waszej drużyny na konferencji prasowej i kazałem kierownikowi obiektu wyłączyć klimatyzację (oficjalnie zepsuła się) i postawić nagrzewnicę koło waszych krzeseł na konferencji, aby twoi liderzy dużo pili wody, bo TRZEBA SIĘ NAWADNIAĆ))

A tak poza tym to już decydujące starcie.

Niech wygra lepszy.

This Post:
00
327109.27 in reply to 327109.26
Date: 7/6/2025 11:05:14 AM
Horoteam
III.1
Overall Posts Rated:
11
To teraz wrzystko stawiamy na jedną kartę. Nowa taktyka gotowa i zawodnicy nie mogą się doczekać meczu. Awans do II ligi w pierwszym sezonie to byłby sukces na który nie jesteśmy gotowi.

Wszystkie szczegóły są dograne, mamy własny prowiant i wodę a i przenosny klimatyzator się znajdzie. Kierownik drużyny dba o każdy szczegół.

Powodzenia w ostatnim meczu i niech wygra lepszy!!!

This Post:
00
327109.28 in reply to 327109.27
Date: 7/6/2025 1:24:59 PM
Horoteam
III.1
Overall Posts Rated:
11
Dzieja sie cuda. Dwie kwarty do konca i prowadze 4 punktami. W koncowy sukces nie wierze, ale jestesmy tak blisko…

Last edited by horo123 at 7/6/2025 2:14:35 PM

This Post:
00
327109.29 in reply to 327109.28
Date: 7/7/2025 3:22:54 AM
Horoteam
III.1
Overall Posts Rated:
11
Grratulacje. Wygral zasluzenie lepszy:). Ale po dwoch kwartach po cichu liczylem na jakis blad systemu:))

This Post:
00
327109.30 in reply to 327109.29
Date: 7/7/2025 5:46:31 AM
FC PREDATOR
III.1
Overall Posts Rated:
55
Dzięki za rywalizację finałową.

Było ciekawie

Powodzenia w kolejnym sezonie. Masz dużą szansę awansować.

Wszystkim managerom dziękuję za tych kilka sezonów rywalizacji. To była przyjemność analizować rywali, wyciągać wnioski i wreszcie awansować. To smakuje najlepiej.

Tym co tworzą teorię o tym, że lepiej spaść i trafić do słabszej ligi napiszę tak. Nigdy się nie rozwiniecie, jak będziecie uciekać. Tylko mocna liga a jeszcze lepiej - mocna konfa daje szanse rozwoju i budowy mocnego teamu na przyszłość. A co do ucieczki - to samo spotka was w innej lidze, bo zawsze znajdzie ktoś, komu bardziej zależy i okazuje się, że nasza liga i nasza konfa była najlepszym źródłem edukacji i rozwoju drużyny. Tak patrząc z perspektywy czasu to chyba jedna z najbardziej wyrównanych konferencji ze wszystkich. To co się działo sezon i dwa sezony temu to było coś ekscytującego i nieprawdopodobnego.

Dziękuję jeszcze raz i powodzenia w nowym sezonie dla wszystkich))