BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > СТ'65

СТ'65

Set priority
Show messages by
From: AlexUnder

This Post:
00
324177.26 in reply to 324177.25
Date: 7/15/2024 12:43:04 PM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13451345
З перемогою!!!

From: Tiger
This Post:
33
324177.27 in reply to 324177.1
Date: 7/22/2024 3:11:52 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
скажіть мені, навіщо загравати своїх тренуємих в усіх іграх на тиждень при чому на різних позиціях? при чому починаючі з 18 років. і я ще можу зрозуміти якщо це слабка команда і малий який тренується на 1-на-1 форварди і трошки допомогти з запасу на позиції захисника в інших іграх. але якщо це захисний центр, який в інших зустрічах грає на ЛФ чи навіть РЗ... більшість гравців німців у своїх клубах грають саме так: 48 хвилин в одній грі на тренуємій позиції та та ще 10-15 хвилин в інших зустрічах на інших позиціях. все рівно чудово зрозуміло на якій позиції гравець тренується, хіба що потрібно трохи більше часу. не думаю що це допомагає тренуванню, але дивлячись на зарплатню німців... )))
більшість великих в них захисні, хоча комусь зараз підтягують кидки. а ось багато малих тренувались досить багато часу на АЗ. не зовсім зрозуміло, чи це 1-на-1 захисники чи діапазон. скоріш перше, хоча... 1-на-1 захисники дасть більш високий кус, в порівнянні з 1-на-1 форварди. так, без апів ближнього кидку. але можливо вони вирішили що мати 17-8 краще ніж 13-13
німці грають все що завгодно цього сезону. вгадувати їх це просто лотерея. тому просто 3-2. лізти під їх великих якось бажання не було. але і в захисників захист є. так що спроба пейшн , щоб наші малі змогли трошки покидати через їх великих. дуже сумнівно що німці зіграють у захисті зону
нзону не зіграли,але пейшн не спрацював. так, дуднік був першою опцією в атаці. але не дуже ефективною першою опцією, усбого 27% реалізації і усього 5 триочкових спроб на 26 кидків. у птащука вийшло набагато краще (на що були сподівання) але кидав він набагато меньше, усього 8 разів. це меньше не тільки за дудніка, але й за бібу, корнілова та вахнія. при тому що драйвінг в птащука усього на 1 бал меньший за дудніка і вищий ніж у наших великих. не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати. біба накидав у молоко і запас усього 3/18. але розподіл кидків та результативність ніших великих з позицій АЗ-ЛФ показує що при "нормальній тактиці" було б краще. можливо потрібно було таки внутрішню ізоляцію грати. на бачу щоб це допомогло виграти, все таки дуже велика різниця між командами на цьому етапі, але різниця також може бути важливою

наступний суперник шотландія, котрий зараз програє марокко -12 за 2 хвилини до кінця 3ї чверті. у гостях на більшому настрої

From: Chieftain

This Post:
00
324177.28 in reply to 324177.27
Date: 7/22/2024 3:39:17 PM
Desert Ants
II.1
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Bull Ants
я сидів і кричав: та пасуйте Птащуку!
як завжди двигун вирішив що треба задіювати гравця в якого не йде кидок, навіть прохід з данком, без перешкод

This Post:
00
324177.29 in reply to 324177.28
Date: 7/22/2024 3:48:16 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
я сидів і кричав: та пасуйте Птащуку!
як завжди двигун вирішив що треба задіювати гравця в якого не йде кидок, навіть прохід з данком, без перешкод

взагалі цікаве питання, чи є в бб якійсь бонус йде/не йде гра в гравця?
такого, що "гравець А забив 5/5, давайте більше грати на нього" чи "гравець В реалізував лише 1/10, давайте кидати будуть інші" як я розумію точно не має. а просто якийсь рандомний бонус гравцю на всю гру...

From: Chieftain

This Post:
00
324177.30 in reply to 324177.29
Date: 7/22/2024 3:53:06 PM
Desert Ants
II.1
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Bull Ants
напевно немає, але було б цікаво.
суперник теж заграв сильно одного гравця 9/23 при 5/13 з-за дуги
інші більше 10 кидків не зробили.

From: Kuzma

This Post:
00
324177.31 in reply to 324177.27
Date: 7/22/2024 5:54:37 PM
"АЗОВ" Маріуполь
II.2
Overall Posts Rated:
3737
Second Team:
"АТЕШ" Крим
не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати.

По моєму, то логічно, що гравець, який грає на позиції АЗ, має кидати і кидає з-за периметру. Навіть, якщо і в нього недостатні для цього навички.
Вдачі в наступних матчах!

This Post:
11
324177.32 in reply to 324177.31
Date: 7/29/2024 5:45:39 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати.

По моєму, то логічно, що гравець, який грає на позиції АЗ, має кидати і кидає з-за периметру. Навіть, якщо і в нього недостатні для цього навички.
Вдачі в наступних матчах!

хотів надати приклад птащука, але він все таки виконав два триочкових )))

This Post:
33
324177.33 in reply to 324177.32
Date: 7/29/2024 9:51:28 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
з цією олімпіадою важко вчасно щось написати. я і гру тільки частково дивився, але в образі на харлан не буду )

скотти. в них два великих 50+. вояковскі захисний, якому цей сезон тренують ..скоріше пас ніж зовнішній захист. макхью вміє атакувати. є ще великий 20к, який грає на ЛФ. так вони грають у три великих, що я давно не бачив. усі інші гравці 15-. останню гру вони програли у гостях на нормалі і чогось мені здається це був не перший нормал цього сезону. грають по-різному, але з урахуванням того, що ми майже завжди граємо 3-2, очікую щось внутрішнє. однак все рівно поставлю 3-2, бо таргетити лише макхью не вважаю розумним, тим більше він у формі 7, а підбори ми програємо у будь-якому випадку
в нас форма 7 в міхайленко та михайліва. і якщо першого є ким замінити (відносно, бо усі інші в цілому значно слабкіші), то другого... думав навіть залишити його у складі навіть за форми 7, але все ж таки викликав борженко. він досить слабкий за основними навичками, в нас є сильніші 20річні, але в нього є вторинні навички, має справно кидати середні-дальні. це здавалось важливішим, бо знов таки, лізти під цих 50+ великих якось бажання немає, а в захисті скотти грають персоналку

виграли +22. трошки було напружено протягом другої чверті, але наприкінці ми наздогнали, а в другій половині гри вже була зовсім інша гра. стали грати краще в захисті, більше кидати триочкових. макхью накидав 28 очок з 50% реалізацією навіть у формі 7... добре що вони була 7. з-за фол траблу корнілова борженко зіграв багато, але кидав у молоко. нажаль. також не пішла гра в птащука. дуднік хорош. поставив у старт суркіса, я вже десь писав що він можливо трохи кращій за бібу у кидках. сьогодні біба відкидав краще, але взагалі запас кидав краще. за виключенням борженка. але це пов'язано з тим, що запас в скоттів набагато слабший, а в останні хвилини там і стаміна, і фол трабли допомагали нашому запасу. в цілому впевнена перемога, де ми прогнозовано програли підбори і блоки, але в усьому іншому на голову переважали суперника

наступна гра проти ірландії, яка всі 6 попереднії ігор грала під щит/прессинг з нормалом. всі 6 програла. але тренер активний, інколи ставить вгадайку )

This Post:
55
324177.34 in reply to 324177.33
Date: 8/5/2024 11:36:28 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
наступна гра проти ірландії, яка всі 6 попереднії ігор грала під щит/прессинг з нормалом. всі 6 програла. але тренер активний, інколи ставить вгадайку )

усе прев'ю до гри я написав тиждень тому )
відсутність форми в михайліва та небажання ставити захисного великого на таку гру, призвела до виклику ще одного 20річного гравця. розмірковував використувати когось з вінгерів як 4го великого, але вирішив не робити це з огляду на щит суперника. довго намагався з'ясувати що краще працює проти пресингу швидка тактика чи повільна, у підсумку поставив з посереднім темпом ))
нажаль нам швидко травмували нашого найкращого бомбардира. його змінник став найкращим сьогодні, хоч і не з найкращим відсотком. наш другий найкращий бомбардир провів не так багато часу на майданчику як міг би з-за фол-траблів, але забив 7/7. також 100% реалізація у вахнія 6/6, а новачок безумний змазав лише один кидок 8/9. суркісу та бібі не вистачило по одному асисту для дабл-даблів (. ми зробили більше перехоплень ніж ірландці з пресингом. меньш гарний захист у другій половині зустрічі не дозволив зробити +100. 79 це найбільша поразка ірландців у сезоні. попереднього туру вони програли 65 литві, але вдома

останнім суперником у регулярній частині турніру буде грузія

Last edited by Tiger at 8/5/2024 3:00:29 PM

This Post:
22
324177.35 in reply to 324177.1
Date: 8/6/2024 4:40:03 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
полистав календар останнього туру

команди, в яких зараз 7-0:
словенія грає з канадою у гостях. може програти, але ми не відіграємо різницю у 165 очок. але навіть якщо виграє скоріш за все пропустить на першу сходинку німеччину, в якої -20 у різниці і яка грає вдома з мальтою
хорватія грає з литвою. в литви гірша різниця ніж в хорватів, але це все рівно +83 від нас...
бельгія грає у гостях з філіпінами, в яких зараз 6-1. в бельгії різниця +39 від нас. це шанс обійти когось з них

6-1:
португалія, греція повинні вигравати. греки грають вдома з марокко. можливо в нас є шанс відіграти 10 очок різниці, але не факт. так само повинні перемагати словакія з болгарією, які грають проти албанії на виїзді та проти тайланду вдома відповідно. вони цілком можуть нас обійти, особливо болгари. канадці навіть якщо виграють, навряд зроблять це з великою різницею. усі інші програють багато

тобто наша позиція десь тут і залишиться, +-2. шансів на +3 і потрапляння у топ-8 я не бачу

This Post:
44
324177.36 in reply to 324177.35
Date: 8/12/2024 12:01:14 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
у грузії склад схожий на наш, але слабкіший. найзарплатніший гравець РЗ, малі в цілому переважають великих. цього сезону грали тільки рнг та прінстон. в них усього 3 перемоги і в мене є сумніви що з 4-4 можна буде потрапити до ПО, тому це скоріш за все їх остання офіційна гра сезону
в захисті 3-2 та вгадайка на акцент - це зрозуміло. а що грати в атаці? михайлів з парфеновим у формі 7, альтман після не загравання на тижні та продажу у формі 5. травма у безумного. для внутрішньої тактики нам знов не вистачає великого гравця )) гравців у формі 9 в нас не так і багато: суркіс з бібою, вахній, та кротенко з пахолюком. кротенка у старт я поки що не поставлю, біба з суркісом своб позицію закриють при будь-який тактиці, тобто залишається вахній за внутрішній акцент, та пахолюк за зовнішній. 1:1 )) грузія всі матчі грала персоналку і не думаю що це зміниться. чесно кажучі потрібно зіграти щось зовнішнє, але хочеться різноманіття. спочатку поставив внутрішню ізоляцію, але потім змінив на щит, за-для кращого рейтингу ближніх кидків та тесту. була думка потсавити і бібу, і суркіса до стартового складу, але не поставив
у грі не найкращим чином відіграли в захисті. 95 очок - трохи забагато. хоча на периметрі відзахищались непогано. особливо проти їх АЗ, який виконав найбільшу кількість спроб. запас відіграв значно гірше за старт. важко сказати чому саме, тому що в атаці відсоток влучань майже той самий (а за виключенням телешуна навіть кращий), в захисті трохи гірше, але не суттєво. але в цілому запас відіграв значно гірше. в цілому +27 - не погано. я говорив на початку сезону що ця гра може бути каверзною

очікуємо результати інших зустрічей та сітки ПО

Advertisement