Samo nesto da napisem - Gana ce biti prva u grupi ja vam kazem i igrace sa Englezima, jer ce Amerikanci imati bolju gol razliku od njih, a drugi u nasoj grupi ide na Amerikance (jos uvek se nadam da cemo to biti mi)! I jos samo nesto da kazem - ako budem video ovog Pantelica u napadu i protiv Nemaca ja vise necu gledati utakmice sa ovog prvenstva uopste! A sad i da kazem zasto? Zato sto bi i moj deda koji ima 80 godina sutnuo loptu iz prve (sansa koju je imao Pantelic u prvom poluvremenu), verovatno ne bi pogodio gol ali bi postupio pravilno, jer sigurno ne bi primao loptu za koju su svi rekli da je losa za primanje, samo se Pantelic nasao pametan da to uradi. Pa u drugom poluvrenu (kada je Krasicu (sutira desnom nogom) odbranio golman Gane, jer je sutirao levom nogom, svi su videli juce da ni jedan Mesi ne moze da da gol desnom nogom, jer je levonog), Pantelic promasuje loptu jer pokusava neke poteze koje je verovatno video na baletu, ali ih nije dobro naucio. Naravno Pantelic je bio i sporiji i slabiji od odbrambenih igraca Gana, zbog igre koju smo mi igrali mislim da bi idealno resenje bio Mrdja, koji je vrlo snazan i brz fudbaler, zeljan dokazivanja, uveren sam da bi on napravio ogromne probleme Gani, ali sta je tu je. Svaka cast Lukovicu na igri do crvenog kartona, to mu je bio najgluplji potez na utakmici narocito zbog toga sto je Vidic bio blize nasem golu od njega i verovatno bi pre stigao do lopte, sve ostalo je odigrao perfektno. Jedini nelogican potez Antica na utakmici mi je bilo izvodjenje Jovanovica koji je bio najagilniji u napadu, Pantelic je trebao napolje. Kolarov dobar, Vidic solidan, Ivanovic je takodje odigrao sasvim OK, ipak je on morao da pokriva celu desnu stranu odbrane jer nije bilo pomoci Krasica. Krasica danas nije htelo, bice on bolji protiv Nemaca. Zigic imao sjajnu sansu posle jedinog odlicnog poteza Pantelica, ali se nije snasao. Idemo dalje nadam se prolasku, Mrdju u napad, Pantelic napolje. Kacar u prvom timu takodje, Milijas napolje! Pozzz