BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Srbija na SP u fudbalu

Srbija na SP u fudbalu

Set priority
Show messages by
This Post:
00
146308.26 in reply to 146308.19
Date: 6/13/2010 2:14:16 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
544544
Second Team:
Mad Mamba Academy
Naravno da niko ne bi trebalo da prestane da navija za Srbiju, cemu to. Treba biti uz tim i kada gubi. Antic je vrhunski strucnjak i naravno da smo sad svi videli da Zigicu nema mesta u ovom timu jer sa njim u timu nema pas igre. Samo se prebacuje sredina, a nama to nikada nije odgovaralo. Imamo sad Krasica i Laneta, treba ih iskoristiti, ali sam potpuno siguran da Antic zna to i da je imao svoje razloge za ovakvu postavku igre. Poznaje Rajevca mnogo i u ovom nadmudrivanju jednostavno nije imao srece. U sustini, one crnce tesko ko da moze da pretrci, pa Rajevac je pustio 15 tigrova na siri izbor reprezentacije i oni koji su bili najbrzi i preziveli, oni su se nasli u Juznoj Africi.

No guts, no glory!
Message deleted
This Post:
00
146308.28 in reply to 146308.17
Date: 6/13/2010 3:18:01 PM
Overall Posts Rated:
740740
Treba da vas bude sramota sve koji kritikujete reprezentaciju! Lako je biti navijac kad tim pobedjuje,pravi navijaci ostaju uz tim i kada gubi! Da je kojim slucajem Krasic postigao gol iz one sanse sad biste svi velicali Antica i ekipu i tipovali na osvajanje prvog mesta. Sramota!

ma nije problem u pobedjivanju i gubljenju. probleam je u odnosu prema utakmici. e tu smo mi zakazali. ako kazes da Gana ima bolju sredinu od nas onda cu da kazem da si fudbalski mag, trenerski guru ili sta god hoces.

This Post:
00
146308.29 in reply to 146308.28
Date: 6/13/2010 3:22:59 PM
Overall Posts Rated:
872872
Svakome se desi los dan. Mi smo danas imali los dan. Za pobedu treba i dosta srece,danas je nismo imali. Sto se tice veznog reda,imamo jaca imena od Gane,ali opet nije tolika razlika u kvalitetu veznog reda da bi nam to donelo prednost. Pored spiceva, nama nedostaje jedan dobar paker. Koliko god lose spicevi igrali,nisu ni imali dovoljno kvalitetnih lopti...

From: Golub
This Post:
00
146308.30 in reply to 146308.28
Date: 6/13/2010 3:24:06 PM
Overall Posts Rated:
427427
da su igrali kao babe jesu...al necemo da placemo za prosutim mlekom...neko je napisao da su sve mediji sje.... i ja se slazem za tim...nisi mogao da ukljucis TV a da nema reklame kako mi pobedjujemo... bice valjda bolje!

This Post:
00
146308.31 in reply to 146308.30
Date: 6/13/2010 3:26:20 PM
Overall Posts Rated:
872872
Pa to je i poenta medija,da dignu samopouzdanje naciji. Ja tu ne vidim nista lose. Sta je trebalo da rade, da ih ispale kao vaterpoliste,pa da saznamo da su na svetskom prvenstvu tek kada su usli u finale?!

This Post:
00
146308.32 in reply to 146308.30
Date: 6/13/2010 3:28:45 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
544544
Second Team:
Mad Mamba Academy
Da, zaboravih da napisem da se u potpunosti slazem u vezi preduvanosti u medijima. Smucilo mi se bilo kad su i pre utakmice pitali ljude sta ocekuju od utakmice sa Ganom, nekako mi se sve vise "javljalo" da cemo da izgubimo. Pa niko ne moze da igra pod pritiskom, zasto ga nepotrebno stvarati? Kako je Duda lepo igrao evropsko? Covek rekao da ce da bude zadovoljan ako prodjemo grupu, a dokle je stigao i svi smo bili odusevljeni. Svi bismo takodje bili zadovoljni da smo prosli grupu, ali se i ne bismo razocarali da je ne prodjemo!

No guts, no glory!
This Post:
00
146308.33 in reply to 146308.31
Date: 6/13/2010 3:33:48 PM
Overall Posts Rated:
427427
ma daj brate vise su vremena proveli na snimanju reklama nego na treningu...Pantelic me je jos jednom ubedio da decko moze da pogadja samo ako mu daju loptu dva metra od gola i po mogucstvu da nema golmana, Zigic se nije video...tj igrao je dobru odbranu samo ne znam da li mu je to posao, zadnji red je svaku loptu slao napamet! stankovic i milijas nisu postojaliosim kada je stankovicu lopta slucajno dosla u noge, krasica kao igraca volim, ali ni on nije mogao da se sastavi, onda Antic, zasto covek nije izbacio pantelice jos na poluvremenu kada je Lazovic evidentno 10x motivisaniji, jos kada sam video da izlazi jovanovic znao sam da je kraj, a kuzmanovica mi zao...zato sto nije namerno udario loptu...al ova je takva da nesto naglo pada i menja putanju tako da ce svi sada njega da prcaju a decko ni kriv ni duzan, moj zakljucak, ako Zigic i Pantelic budu igrali sledeci vec kao starteri ja ga necu gledati!

This Post:
00
146308.34 in reply to 146308.29
Date: 6/13/2010 3:37:23 PM
Overall Posts Rated:
9393
ma koji bre losh dan!? losh dan je kad jedan kvalitetan igrach na odredjenoj utakmici ne moze da poshalje normalan pas, ne moze da shutne kvalitetno na gol, ne moze da ponovi dribling koji inache perfektno obavlja... sa te strane, delimichno je tachno da su ivanovic i krasic imali losh dan, ali samo delimichno... glavni razlog poraza nije bio u loshem danu vec u ochajnoj kretnji, u shetnji po terenu, u neprikazanoj zelji da se utakmica dobije, u nedostatku motivacije da se odigra dobro na prvoj utakmici svetskog prvenstva... shto napisa dumba, kompletna zelja za pobedom i dobrom igrom se videla u poslednjih 20 sekundi prvog poluvremena kada je bila prilika za josh jedno bunaranje, mozda jednu shansu... ali ne, lopta se vraca nazad, da se sachuva, ne daj boze da napadnemo, da se potrudimo da stvorimo shansu... cela utakmica se svodi na shetnju i sebichluk, na davljenje lopte, na josh koji kontakt vishe sa loptom, samo da bi se nekom charlamom dobio veci ugovor ovog leta

e, to je razlog poraza, plus pakovanje pantelica u prvi tim, choveka koji je vishe lopti izgubio nego shto ih je dobio od nashih u pas igri... chovek koji u 2-3 navrata nije bio u stanju da primi loptu, plus onaj promashaj cele lopte kad je istu "propustio" krasicu... chovek koji trenira fudbal 15-20 godina ne moze tako da igra, pogotovu ne za reprezentaciju koja je bila prva u grupi evropskih kvalifikacija... to shto ga neko gura (verovatno kumovska linija sa stankovicem), to je jedan od razloga shto igramo ovako bez zelje - kod nas ne igraju igrachi koji su u najboljoj formi, vec oni kojima je to mesto zagarantovano, shto dalje povlachi ovaj netrud i davljenje igre

This Post:
00
146308.35 in reply to 146308.34
Date: 6/13/2010 4:10:25 PM
Overall Posts Rated:
55
Samo nesto da napisem - Gana ce biti prva u grupi ja vam kazem i igrace sa Englezima, jer ce Amerikanci imati bolju gol razliku od njih, a drugi u nasoj grupi ide na Amerikance (jos uvek se nadam da cemo to biti mi)! I jos samo nesto da kazem - ako budem video ovog Pantelica u napadu i protiv Nemaca ja vise necu gledati utakmice sa ovog prvenstva uopste! A sad i da kazem zasto? Zato sto bi i moj deda koji ima 80 godina sutnuo loptu iz prve (sansa koju je imao Pantelic u prvom poluvremenu), verovatno ne bi pogodio gol ali bi postupio pravilno, jer sigurno ne bi primao loptu za koju su svi rekli da je losa za primanje, samo se Pantelic nasao pametan da to uradi. Pa u drugom poluvrenu (kada je Krasicu (sutira desnom nogom) odbranio golman Gane, jer je sutirao levom nogom, svi su videli juce da ni jedan Mesi ne moze da da gol desnom nogom, jer je levonog), Pantelic promasuje loptu jer pokusava neke poteze koje je verovatno video na baletu, ali ih nije dobro naucio. Naravno Pantelic je bio i sporiji i slabiji od odbrambenih igraca Gana, zbog igre koju smo mi igrali mislim da bi idealno resenje bio Mrdja, koji je vrlo snazan i brz fudbaler, zeljan dokazivanja, uveren sam da bi on napravio ogromne probleme Gani, ali sta je tu je. Svaka cast Lukovicu na igri do crvenog kartona, to mu je bio najgluplji potez na utakmici narocito zbog toga sto je Vidic bio blize nasem golu od njega i verovatno bi pre stigao do lopte, sve ostalo je odigrao perfektno. Jedini nelogican potez Antica na utakmici mi je bilo izvodjenje Jovanovica koji je bio najagilniji u napadu, Pantelic je trebao napolje. Kolarov dobar, Vidic solidan, Ivanovic je takodje odigrao sasvim OK, ipak je on morao da pokriva celu desnu stranu odbrane jer nije bilo pomoci Krasica. Krasica danas nije htelo, bice on bolji protiv Nemaca. Zigic imao sjajnu sansu posle jedinog odlicnog poteza Pantelica, ali se nije snasao. Idemo dalje nadam se prolasku, Mrdju u napad, Pantelic napolje. Kacar u prvom timu takodje, Milijas napolje! Pozzz

This Post:
00
146308.36 in reply to 146308.35
Date: 6/13/2010 5:34:05 PM
KK Sloga PnM
III.3
Overall Posts Rated:
5252
E da moze da udje Antic na teren, pa da trcakara pored svakog igraca i da svakom na uvce sapuce sta da radi, mozda bi i bilo nesto, ja sam se iskreno dosta razocarao u nasu zadnju liniju, nasa odbrana je nesto sto nas je krasilo tokom kvalifikacija, al sad su nekako delovali dosta nesigurno, o sredini nema sta reci, kad nema Krase ni Jovanovica nema ni rezultata, a o napadu no coment, Ivanovic i Kolarov nisu nijedanom prosli po bokovima, a samim tim nijedan upotrebljiv centar sut ubacili, pa dajte nismo ni mogli vise da ocekujemo, remi je bio velik kao kuca, al naravno ko ide na remi izgubi i taj jedan bod:-)
Ljudi su jdnostavno pregoreli od zelje i mislim da nemaju sta da traze protiv Nemacke, jer mislim da nas je ovaj poraz direktno izbacio sa sampionata, daj Boze da se varam!;-) Aj u zdravlje...

Advertisement