BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.2 > csoport 4.

Favorite Folders

csoport 4. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246538.259 in reply to 246538.252
Date: 12/12/2013 9:20:41 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pubi az öregapád :) szerintem idősebb vagyok itt az összes 2.2-esnél,

1) ezt írod fentebb :
Jövőre nem fogom tudni eltartani pluszosan a csapatom mint eddig tettem

vagyis pont emiatt kéne eladnod

2) Mindenáron feljutott Enci is, hosszas küzdelmek árán Menyhérttel. Addig verte a vasat, amíg sikerült feljutnia

3) Simán? Akkor miért siránkozik Cimi, hogy jó lenne feljebb kerüljön? Miért mondod, hogy mínuszos leszel jövőre?
Alig fér be nálatok most is a két srác, ezt be kell látni. Önbecsapás, amit mondasz, hogy nem okoz gondot itt (2-ben) egy 150+-os ember!
A simán eltartás meg úgy nem nagy szám, ha nincs mellé csapat, hanem csak egy fecske van... Csapat nélkül nem tudsz eredményes lenni ergo pénzed sem lesz több, ha csak "vegetálsz" a középmezőnyben,mint pl Halmos tulaja
(21-23. szezonban 4.,5., 4. volt)
Én tudok neked olyan nt -t mondani, akibe belerokkant hukli a 2-ben.. nevezetesen Leszkoven volt az a 240-es bérével
Továbbá az is kérdéses számomra , hogy meddig győzi majd newsea Plotárt (160k), ha fenn kívánja tartani az 550-es keretét a 2.4-ben? Szerintem az is véges ideig fog tartani leépítés/eladások nélkül.
Tehát megdőlni látszik, hogy bármely nt ember eltartható a 2-ben.. Egyáltalán nem, pl Fónagy sincs 2. ligásnál.

Nem is ragozom, az a baj nem akarjátok megérteni, amit mondok.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/12/2013 9:28:13 AM

This Post:
00
246538.260 in reply to 246538.254
Date: 12/12/2013 10:01:53 AM
Overall Posts Rated:
350350
off, kicsit ellentmondás van benne :D :D

a kosárlabda is csak szerencsejáték :D

basketsimen van szerencsém indulni idén az euroligában (Champions series)

1. ellenfelem és a csapatom közti difi.

ez vagyok én http://postimg.org/image/vb9kaactt/

ez meg a szlovák Metrostarz http://postimg.org/image/6itcwaz77/

találd ki mi lett a végeredmény!! :-)

This Post:
00
246538.261 in reply to 246538.259
Date: 12/12/2013 11:34:51 AM
Pécs Saints
III.12
Overall Posts Rated:
99

ha csak "vegetálsz" a középmezőnyben,mint pl Halmos tulaja
(21-23. szezonban 4.,5., 4. volt)

Sziasztok!

Ha már így szóba kerültem...

Ügyes a példa, hogy 21-23. szezonban 4. 5. helyen voltam, csak kicsit kiragadott. Amit nem említesz, hogy a 20. 24. és az idei évadban második legjobb mérleggel "vegetálok".
Kicsit azért túlmisztifikált, hogy a másodikban nem lehet eltartani NT játékost, vagy mellette nem lehet eredményesnek lenni. Valóban szükség van némi kompromisszumra, de nem kell túlzásokba esni.
Egyébként személy szerint tetszik, hogy az NT játékost tartó tulajokat fel kell engedni :) De reálisan gondolkodva igazi baromság. Jó lenne már elfogadni, hogy azok a játék szabályai amik, és nem folyton lázadni ellene. Felesleges folyton világmegváltó ötletekkel bombázni a közösséget, és ezerszer bizonygatni az igazunkat, azzal a felkiáltással, hogy senki sem ért meg.
A hiba lehet nem a többség készülékében van

Bocsánat, hogy így kifakadtam, csak végigolvastam az utóbbi napok termését ezen a fórumon, és kicsit elborultam :(
Ja és igen: tisztában vagyok vele, hogy nem neveltem fel 500 U21 és NT játékost, ezért nem érzek át minden nehézséget, amit említeni szoktál. Csak Halmos felnevelésének, eltartásának tapasztalatából alkottam a véleményem.
Üdv: Mats

From: Cs

This Post:
11
246538.262 in reply to 246538.257
Date: 12/12/2013 11:41:39 AM
Overall Posts Rated:
1010
döntőben találkozunk!:DD Gondát meg,amelyikünk nyer,az felviszi az első osztályba!

This Post:
00
246538.263 in reply to 246538.261
Date: 12/12/2013 11:52:46 AM
Overall Posts Rated:
350350
Bocsássd meg, h szóba hoztalak.

Lássuk a tényeket. Az nem kiragadott példa, hogy elmúlt 4 szezonban 3-szor a 4. 5. 4 helyen végeztél. kiragadott példa a 10-ből 1 vagy 2 szezon lenne. Az esetek döntő többségében középmezőnyben végeztél, mert ez a tény ezen kár vitatkozni.
Másfelől csak 8 játékost tartasz, hát azzal nagyra törő terveket nem könnyű véghez vinni, ld saját tapasztalatom
(komplett csersor (5-6 fő) nélkül nem tudsz érdemben kupázni vagy olykor az edzőmeccs is gondot okozhat ha megszaladnak az idők..)

Ha azt kérdezem az hol korrekt veled vagy azzal szemben aki nevel és fel kíván jutni a pü-i gondjai miatt, ha van az 1. ligában aki csak elvan edzés nélkül? Szerintem vérlázító dolog. Az ilyen csapatoknak nincs helyük ott, meg amúgy is le fognak maradni és kihullanak ha kihullanak De addig se hátráltassák azokat a jóhiszemű, a közösséget segítő klubokat, akik nevelnek.
Ez a véleményem, nincs bebne semmi lázadás. A csehek/szlovákok nálunk kisebb nemzetek meg tudják oldani az 1. ligás eltartást, akkor mi sem lehetünk annyira hülyék, hogy ne legyünk rá képesek......
Ezt mondom, de csak falra hányom a borsót... Nem vagyunk mi sem hülyébbek a cseheknél, hogy ne tudnánk megoldani.
Csak közös népakarat kérdése.

A cseheknél a 4 legtöbbet keresőből 3 az 1. ligában van, de ha a Hostivart beleveszem (most csak 2. ligás) akkor 5-ből 4 az 1. ligás anyagi szintű eltartó (a Hostivar is rendelkezik 1. ligás méretű háttérrel)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/12/2013 12:02:58 PM

This Post:
00
246538.264 in reply to 246538.261
Date: 12/12/2013 12:38:41 PM
Overall Posts Rated:
350350
Ha megengeded még azt a kérdést örülnél-e annak, hogy valaki átvenné tőled az 1. ligába Halmost és mivel már 31 éves lesz, ezért csak jóformán formában kéne tartani, te meg újrakezdhetnéd az edzést egy másik nevelttel?
Mert most ez is problémás, hogy új nevelőket nehéz felhajtani.. A nevelők meg egyes vélemények szerint túl sokáig ragaszkodnak a játékoshoz.

Pont ezen segítene, ha a felsőbb (1.) ligások átvennék az öregedő játékost és a régi nevelők ismét bekerülhetnének az edzési körforgalomba egy fiatallal vagy már félkész 20-22 éves játékossal.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/12/2013 12:39:05 PM

From: epszilon

To: Cs
This Post:
00
246538.265 in reply to 246538.262
Date: 12/12/2013 1:48:20 PM
Overall Posts Rated:
6060
Ha megígéred, hogy ott leszel a döntőben, akkor megyek én is.

This Post:
00
246538.266 in reply to 246538.263
Date: 12/12/2013 4:55:49 PM
Pécs Saints
III.12
Overall Posts Rated:
99

Ha azt kérdezem az hol korrekt veled vagy azzal szemben aki nevel és fel kíván jutni a pü-i gondjai miatt, ha van az 1. ligában aki csak elvan edzés nélkül? Szerintem vérlázító dolog. Az ilyen csapatoknak nincs helyük ott, meg amúgy is le fognak maradni és kihullanak ha kihullanak De addig se hátráltassák azokat a jóhiszemű, a közösséget segítő klubokat, akik nevelnek.

Ez szerintem nem korrektség kérdése
Felesleges a mezőnyt közösséget segítő és nem segítő tulajokra bontani, mert mint ezt már sokan kifejtették ez egy egyéni játék.
Amíg valaki a szabályok szerint játszik -függetlenül attól, hogy nevel-e játékost, összevásárolja a csapatát, vagy trader- az korrekt.
Én eddig is próbáltam a mindenkori kapitány kérésének megfelelően cselekedni, de leginkább azért, mert nem ütközött az én érdekeimmel. (az edző kérdésben igen rossz fiú voltam, soha nem volt 4-esnél jobb edzőm, így is tag lett mindkét válogatottnál).

Ha megengeded még azt a kérdést örülnél-e annak, hogy valaki átvenné tőled az 1. ligába Halmost és mivel már 31 éves lesz, ezért csak jóformán formában kéne tartani, te meg újrakezdhetnéd az edzést egy másik nevelttel?
Mert most ez is problémás, hogy új nevelőket nehéz felhajtani.. A nevelők meg egyes vélemények szerint túl sokáig ragaszkodnak a játékoshoz.

Már többször gondoltam, hogy eladom, de én a túl sokáig ragaszkodom a játékosaimhoz típus vagyok. Így nem örülnék, ha átvenné tőlem egy 1. ligás.
Ha meg el is adom, -bár több ellenpélda van- nem gondolom egyszerűnek 2. osztályban nulláról edzeni játékosokat. Kiesni nem szeretnék, így nem biztos hogy nekiállnék egy új nevelésnek.

Üdv:Mats

This Post:
11
246538.267 in reply to 246538.264
Date: 12/13/2013 2:36:23 AM
Overall Posts Rated:
188188
A válogatott kérdése ebben a játékban csak egy plusz dolog!
Elsődleges, hogy a saját csapatod menedzseld.
Szerintem tovább ne ragozzuk a témát. Inkább nézzük meg a Bssket boyz csapatát mit ért el az elmúlt időszakban. Onnantól, hogy kiesett a II.2-ből.

This Post:
00
246538.268 in reply to 246538.267
Date: 12/13/2013 6:21:50 AM
Overall Posts Rated:
350350
Na, most belenyúltál a lecsóba! :)
Azt állítod, ha nevelsz egy nt játékost, az számodra plusz dolog? Miért és hogyan különülhet el a sima/mezei játékostól az nt játékos? Szerintem csak a fizujában (tudásában) van előnye, de ugyanolyan BB játékos és nem ufo ő sem :D
Az viszont már nem feltétlenül menedzselés kérdése ha elér egy olyan szintet a bére, amit az adott ligában képtelenség lesz kifizetni normális keretek között játszva a játékot - pl Leszkoven esete Huklival . (Most nem megyek bele abba, hogy van, aki nekiáll farmolni)
Bennem még így is ott van a kisördög, ha egy nálunk kisebb nemzet meg tudja oldani az eltartást zömében az elitben, akkor mi miért nem vagyunk rá képesek?

Az meg, hogy mit értem el tudatos dolog volt. Nekifogtam a játéknak leginkább megfelelő játékosokat edzeni és az eredmény elég impozáns. Utóbbi 2 évben 2 döntő és abból egy feljutás a 2-be, bónuszba még 2 mvp címet is begyűjtöttünk.

From: Agner J
This Post:
11
246538.269 in reply to 246538.268
Date: 12/14/2013 4:07:45 PM
Overall Posts Rated:
11
Sziasztok!

Kissé csalódott vagyok a mai nap után,úgy érzem,túl korán véget ért számunkra a megmérettetés a 2.számú ligában. Viszont az újoncok közül nekünk lett papíron a legjobb eredményünk,egy-két nagyobb csapatot is sikeresen kompenzáltunk,amit néhány szezonnal ezelőtt biztosan nem gondoltam volna.
Az előző idényben a továbbjutás megerősített abban,hogy érdemes belefektetni időt ebbe,és érdemes maradnom is. Szerintem sikerült olyan erőssé válnunk,hogy a következőben ismét feljussunk,és remélem ugyanitt fogunk kikötni. Őrizzétek meg jó fórumozási szokásotokat,remélem még találkozunk. Sok sikert a továbbiakban! :)

Advertisement