Laleta ste vi malo previse podigli, nije moj tim tako dominantan kao sto vi pricate. Imao sam nekoliko srecnih situacija...pogotovo kod Alkosa u gostima gde sam igrao normal i uzeo igraca neposredno pred tekmu i JEDVA ga dobio. To sto ja mozda dajem 10ak hiljada vise na plate nedeljno je apsolutno nikakva prednost. Po meni Alkos sa samo jednim pojacanjem je konkurentan bar isto koliko i ja, mozda i jaci! Gusari su vec sada mnogo jaki, Po takodje, Cone...tako da je to mnogo daleko jos. Cak i da sam jaci, los dan jednom igracu moze lako da se desi i eto...laku noc deco :)
Ono sto je dobro je da za sada imam najbolji skor u trecim ligama, ima samo jos jedna ekipa sa 16-0, ali sa losijom kos razlikom. Ako se desi da neko iz druge lige postane bot, a ja ostanem na toj poziciji...ja se necu boriti za titulu. Za sada ima dva bota, ali ce oni svakako biti poslednji u tim ligama pa se nece primeniti botifikacija. Znaci treba nam da neko iz sredine tabele u drugoj ligi postane bot ili neko iz prve na bilo kojoj poziciji i imacemo 2 tima iz nase lige u drugoj, kako sada stvari stoje :D
Last edited by Lale at 1/27/2013 8:27:59 PM