BuzzerBeater Forums

Poland - III.7 > SEZON 38

SEZON 38

Set priority
Show messages by
From: merfi9

This Post:
00
285605.258 in reply to 285605.254
Date: 6/20/2017 10:28:10 AM
Overall Posts Rated:
44
tu nie chodzi o lubie czy nie lubie... poprostu uwazam goscia za osobe która jest niegodna finału .... jego zespół dostał łomot, a ponizanie innych graczy slowami ze kogos 2 razy pokanal ( oczywiscie w oslabonym skladzie) zakrawa o smiesznosc tym bardziej ze manager samobójców poprostu go rozjechal... jezeli ktos jest bardzo przecietny a uwaza sie za kozaka to bardzo mnie cieszy ze znalazl sie ktos skromny i bez najmniejszego trudu poslal go na deski... taki zimny prysznic to jest to czego szewa potrzebuje.... Powiedz mi jak mozna prosić kogos o rozegranie 3 meczów...? w zasadzie to jest żebranie o jakies 100 000 do budżetu w formie takiej która uwłacza rywalizacji sportowej.... jezeli manager Samobójców uznalby ze moze na tym zarobic to ma prawo delegować do gry kogo tylko chce bo i tak by awansował, ale jesli żebra o to na forum drugi manager to chyba mamy do czynienia z upodlaniem tej gry i tym sie powinien zajac personel BB

This Post:
00
285605.259 in reply to 285605.247
Date: 6/20/2017 10:33:30 AM
Overall Posts Rated:
44
dzieki... na pewno nie byla to uczciwa rywalizacja bo to Ty powinienes grac w tej lidze zamiast mnie... w naszej konferencji za pewne gralbys final... moze kiedys jeszcze zagramy... czas pokaze