nu tas skaidrs.. pie tam suvenīri veidojas netikai no izlašu spēlētājiem. tur tā ideja ir +/- šāda:
-vietējais savas valsts spēlētājs
-suvenīrus dod spēlētājs, kas nodraftēts tavā klubā (home grown), bet, protams, nosacījums, ka viņs ir tava kluba zvaigzne - tobiš viens no pamata večiem, nevis tālākais rezervists
-spēlētājs, kas tavā līgā atrodas top statistikas rādītājos (šeit nav ne jausmas cik daudz un vai katru nedēļu), bet esmu lasījis, ka kkas bik par to nāk klāt..
-izlašu veči, bet vairāk skatītājiem patīk vietējās NT spēlētāji. vel nosacījums, ka viņiem tajā NT arī reāli jāspēlē, lai attiecīgajā nedēļā saņemtu bonusu pie suvenīriem
-par izlases večiem ir aizdomas, ka skaitās tikai oficiālās spēles, bet neesmu drošs tā ir vai tā nav. sen nav izlašnieks bijis mana kluba rindās un esmu jau aizmirsis...
kopīgā lieta visam ir - jo lielāka spēlētāja alga, jo lielāks suvenīru bonuss ko par attiecīgo spēlētāju var saņemt..
vēl esmu lasījis, ka NT spēlētāju suvenīru bonusam ir tādi kā griesti, proti, ja tev ir 3 NT veči, tad par viņiem katru bonuss būs, bet par 4o vairs nē, vai kkas tamlīdzīgs.. neesmu drošs tā ir vai nav, jo neesmu pārbaudījis..
ja pie kāda no punktiem ir kkas ko piebilst - droši, jo šis tikai tāds īss apkopojums informācijai, kas ir savulaik dzirdēta/lasīta..
Last edited by Tucis at 3/17/2015 10:52:47 AM