BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208456.258 in reply to 208456.257
Date: 3/18/2012 6:03:06 AM
Overall Posts Rated:
170170
Πολλα συγχαρητηρια οντως στην Συρο για την σπουδαια νικη και μαλιστα με μικροτερη διαθεση απεναντι στο φαβορι Μαρτιου.
Κακη ηττα για τα Βοτσαλακια απο τον Α.Ο που τους εστειλε στην τελευταια θεση και μαλιστα με αρκετες νικες διαφορα απο τον 6ο και απο πανω του εναν BILARI ο οποιος δειχνει να ανακαμπτει!
Ολοι οι υπολοιποι απ εδω δειξαν τα δοντια τους ευκολα ή δυσκολα με συνολικο σκορ 7-1 ,σημαντικη νικη του Αρη Π. εδειξε το βαθος ως ομαδα και προσωπικα τον θεωρω πολυ σημαντικο διεκδικητη της ΑΝΟΔΟΥ αλλα σε 3 αγωνιστικες μετα τα παιχνιδια Μαρτιου-Αρης Π. και Ολυμπιακος Ζ.-Μαρτιου θα σας πω περισσοτερα μιας και εκει θα δειξει αν το φαβορι για ανοδο (Μαρτιου) ειναι απολυτο!
Ηταν παντως σε γενικες γραμμες μια δυνατη αγωνιστικη μιας και οι περισσοτερες ομαδες προσπαθησαν για την νικη κι αυτο δινει ιδιαιτερο ενδιαφερον σε καθε παιχνιδι!
Καλη συνεχεια σε ολους!

This Post:
11
208456.259 in reply to 208456.258
Date: 3/18/2012 8:03:18 AM
F.C Aris P.
IV.1
Overall Posts Rated:
1717
Καλησπερα σε ολους!!!Τι κανετε??Δεν εχω και φοβερη ομαδα..Στοχος μου ειναι η παραμονη...Δεν εχω την καταλληλη ομαδα για την ανοδο..Εχω αλλα σχεδια...Μεχρι τωρα ημουν τυχερος...ΤΟ φαβορι για την ανοδο ειναι ο μαρτιου και ο μπιλαρης...Καλλιο αργα παρα ποτε...:)

This Post:
00
208456.260 in reply to 208456.259
Date: 3/18/2012 9:03:33 AM
Overall Posts Rated:
170170
Βαλαντη φιλε δεν συμφωνω μαζι σου κι αυτο γιατι το να εχει καποιος φοβερη ομαδα δεν προυποθετει απαραιτητα και την υπαρξη φοβερων και τρομερων μοναδων,εσυ λοιπον εχεις μια ΟΜΑΔΑ γεματη με πολλους ισαξιους παιχτες που στην πορεια ολης της σεζον αυτο παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια τα σχεδια του καθενος ειναι ενα θεμα, εγω παντως σε εχρισα εκ των φαβορι λογω της γενικης σου εικονας σε πρωταθλημα και κυπελλο μεχρι σημερα,με σοβαροτητα,αξιολογο συνολο,εξυπνη διαχειρηση,μετρημενοι μισθοι.

This Post:
00
208456.261 in reply to 208456.260
Date: 3/18/2012 9:26:00 AM
Overall Posts Rated:
3434
Einai poli nwris na leme gia anodo....o martiou exei allaxei sxedon oli tin omada apo tin arxi tis sezon kai eimai sigouros den tha meinei etsi....to idio kai o bilaris an kai isws argise na kanei tin kinisi.....o valadis exei dikio apla prepei na skeftei oti merikes fores ta pragmata ean voithisoun simptwsis kai apotelesmata borei na pane kalitera apo oti perimenoume (traumatismoi, adiafora paixnidia gia merikous ktl).....diladi ean kratithei mexri to telos psila den tha to palepsei??? sigoura nai opote den xereis pws kai pou tha vriskesai prin tin teleutaia strofi.....episis polla apotelesmata pou erxodai einai koufa edelos kai den simvadizoun me tis axiologiseis.....kai sinithws sto telos auta den simvainoun......opote nomizw oti opws eipe kai o filos zwgrafou liga siberasmata isws kai pali oxi oristika isws boroun na vgoun me to telos ton xiasti agwnwn metaxi twn dio omilwn.....

From: Evzonas

This Post:
00
208456.262 in reply to 208456.261
Date: 3/18/2012 10:23:27 AM
Overall Posts Rated:
100100
Συμφωνώ με τον Αρη!Εδω δεν ξερουμε ακομα καλα καλα ποιοι θα μπουν στα πλεηοφφς. Μπορει κανεις να αποκλεισει οτι θα μπουν στα πλεηοφφς ομαδες οπως ο Γιουχτας ή η Συρος??Και τον Μπιλαρη φυσικά βάζω μέσα αν και συμφωνώ πως ισως αργησε να κανει κινηση αλλα εξαρταται κιολας απτο τι επιδιωκει.Οι συγκυριες και το προγραμμα παιζουν μεγαλο ρολο.Θα δουμε...εχουμε πολυ δρομο ακομα...

This Post:
00
208456.263 in reply to 208456.259
Date: 3/18/2012 10:54:23 AM
Alfea
III.16
Overall Posts Rated:
99
Να δωσω και εγω συγχαρητηρια στο Βαλαντη, που οντως εχει ΟΜΑΔΑ με ολη την εννοια της λεξεως ..

Λογω της δυνατης διαθεσης που επαιξε στο Κυπελλο, αλλα και των καλυτερων καταστασεων που ειχα στη ρακετα, πιστευα πως θα μπορουσα να κερδισω το συγκεκριμενο αγωνα.

Ηξερα πως θα μου κανει ζημια με της πολλες ασιστ που βγαζει σε καθε παιχνιδι η περιφερεια του, φοβομουν και το μαρκαρισμα του Ζamokas, αλλα για τους λογους που ανεφερα, νομιζα πως στο τελος, ευκολα η δυσκολα, θα το επαιρνα το ματς ..

Του ευχομαι καλη συνεχεια σε πρωταθλημα και Κυπελλο :)

This Post:
00
208456.264 in reply to 208456.263
Date: 3/18/2012 6:03:42 PM
F.C Aris P.
IV.1
Overall Posts Rated:
1717
Θενκς για τα καλα σας λογια!!!Να ειστε καλα!!Ειναι νωρις ακομα..Παντως δεν θετω την ομαδα μου σε τροχια για ανοδο αλλα παραμονη...Ο χρονος θα δειξει...Ισως να κανω καλη διαχειριση..Προσπαθω να αλλαξω το ροστερ με καποιες αλλαγες...:)

From: vissber
This Post:
00
208456.265 in reply to 208456.264
Date: 3/20/2012 4:24:45 PM
Overall Posts Rated:
3434
Anamenomena ta apotelesmata tis agwnistikis se genikes grammes....to mono erwtimatiko einai giati o alfea "edwse" to paixnidi stin ousia (otan lew edwse ennow den to xtipise min paei to nou sas allou) afou den nomizw apo thema enthousiasmou na eixe na kerdisei polla (vrisketai psila etsi ki alliws) kai den paizei pleon sto kipello.....auta gia na min griniazoun oi omades ston ble omilo oti den xtipame ta paixnidia me ton martiou.....apo ti vlepetai oi protoi exoun tin idia metaxeirisi....:)

Last edited by vissber at 3/20/2012 4:26:13 PM

From: Evzonas

This Post:
00
208456.266 in reply to 208456.265
Date: 3/21/2012 9:59:01 AM
Overall Posts Rated:
100100
Όντως αυτο ειναι κατι που συμβαινει καλως ή κακως Αρη!Εγω θα συμφωνησω με τη γνωμη που εχει ειπωθει σε αλλο φορουμ ομιλου της ΙΙ και λεει να καταργηθει το χαλαρο. Τα αποτελεσματα παντως λιγο πολυ αναμενομενα όπως ειπες!

ΥΓ: Ολα ταχε η Μαριωρη...ο Γιουχτας της ελειπε στο ΙΠ!! Βεβαια αυτη τη φορα εβαλα βυσμα και κανονιστηκε πρωτη αγωνιστικη να ερθεις στο Μπαρουταδικο να ..."ανταποδωσω την φιλοξενια" ........................

From: alfeos

This Post:
00
208456.267 in reply to 208456.265
Date: 3/21/2012 11:01:00 AM
Alfea
III.16
Overall Posts Rated:
99
Ειναι πραγματα που τα βλεπεις εκ των υστερων ..

με τον Ολυμπιακο, οπως φανηκε, αν παιζαμε με την ιδια διαθεση, ισως το αποτελεσμα να ηταν διαφορετικο, ηταν κατι που δεν μπορουσα να υπολογισω ομως και εκανα οικονομια διαθεσης για το μελλον .. η οποια παρεπιπτοντως θα πεσει αρκετα στην κουτση εβδομαδα που ερχεται ..

Ανεξαρτητα με το αν τελικα καταφερνω να ειμαι στα πλει οφ, προταρχικο μου στοχο εχω να αποφευγω τα πλει αουτ και στη διαδικασια αυτη επιλεγεις καποια παιχνιδια να χτυπησεις και καποια οχι, αναλλογα με τα δεδομενα τα δικα σου, των αντιπαλων, αλλα και της στιγμης, αλλοτε παλι αν εχεις μια σχετικη ασφαλεια τα χτυπας ολα και πας για πορεια ..

γενικα ειναι πολυ ανιαρο οπως εχω ξαναπει και οπως ολοι ξερουμε, να λειτουργεις με σκοπιμοτητα και να θυσιαζεις το παρον στο βωμο της προπονησης, αλλα για μενα, δυστηχως, ειναι και ο καλυτερος τροπος να χτισεις για το μελλον ..

..τεσπα, επιλογες ειναι αυτες ..

From: vissber

This Post:
11
208456.268 in reply to 208456.267
Date: 3/21/2012 11:36:27 AM
Overall Posts Rated:
3434
File Ari simfwnw mazi sou kai borw na sou pw oti isws to ekana ki egw apla ekana to post gia na min griniazoun ta ble gatakia (hahah plaka kanw!!!!) Emena padws to xalaro pisteuei den prepei na katargithei giati einai enas tropos na xtipiseis pio dinates omades kai vazei ena aproopto ston agwna......xwris auto h poreia sto kipello ktl tha itan proegegrameni kai xwris endiaferon......

Advertisement