έβγαλες διαπρεπεής στην άμυνα ακριβώς γιατί οι περιφερειακοί μου πλην του Grunert δεν ήταν καλοί σουτέρ.
αμφιβάλλω για το να αυτός είναι ο λόγος.γιατί δεν έβγαζα τότε και στα ιδιωτικά πρωταθήματα καλύτερες αναφορές από ότι στο πρωτάθλημα πέρσι,ότνα στο ιδιωτικό οι ομάδες ήταν χάλια που αντιμετώπιζα?
ελικρινά δεν έιδα τότε καμία διαφορά απολύτως!απλά έχω άμυνες,είχα φόρμες στο 9 σε όλους τους περιφερειακούς,και είχα και ηθικό τέζα,και κανονική διάθεση,και έδρα!σίγουρα το διαπρέπής δεν είναι αληθινό,αλλά χθες τόσο έπρεπε να είναι.
τι άμυνες έχουν οι δικοί σου?και πως να βγάλεις καλύτερη αναφορά χωρίς ηθικό τούμπανο?και πόση άμυνα να έχει πια ο 1 σου?
κάνεις λάθος εδώ.
απλά με τους καλούς σου μέσα,θα είχες σίγουρα καλύτερα ποσοστά και πιθανον καλύτερη ροή.και πό τη στιγμή που πήγε παράταση,είναι μάλλον προφανές πως χωρίς τραυματισμούς το έιχες πάρει το ματς.
Και με έτσουξε γιατί είσαι ανταγωνιστής μου και θα έχει επίπτωση στα εισιτίρια η ήττα
φίλε εσύ ρίσκαρες με χαλαρή.δεν σου φταίει κανείς για αυτό.και όχι μόνο έπαιξες χαλαρή,αλλά με παρότρυνες να παλέψω και το ματς!
πάντως θεωρώ πως έχει περισσότερη πλάκα όταν οι ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία.πέρσι στους μπλε,μια ομάδα πήγε τρένο και δεν μας άρεσε καθόλου.σχεδόν όλοι έκτοτε δεν την πάλευαν την κοπέλα αυτή,και πήρε την πρωτιά χωρίς να ιδρώσει καν!οπότε έκαναν καλό στο πρωτάθλημα μας οι χθεσινές ήττες των 2 πρωτοπόρων...