Pirmām kārtām es neko tādu neteicu, kā tu nostādi manu ieteikumu. es iesaku darboties tiem, kas vēlas kandidēt, bet ne jau visiem. Tāpat visiem zināms, ka TU un arī egolav, kas izteica vēlmi kandidēt nākamajās vēlēšanās ir gana kompetenti šajā aspektā, bet ne jau nu jūs būsiet vienīgie kandidāti. Kāpēc gan lai nekandidē kāds no 2. līgas vai cits virslīgas menedžeris, kas sākot šādi rakstīt un pētot sāks apzināties savas prasmes un varēšanu. Baidies no konkurences?
Vairāk tas ir kā iegansts lai aktivizētu mūsu sabiedrību. Cik man zināms richins negrasās kandidēt, bet izteicis vēlmi kaut ko darīt.
2. kārtām protams, ka katram sastāva komplektācijā ir sava izpratne, bet vai tu gribi apšaubīt to, ka es esmu savācis labākos spēkus izlasē un katru sezonu notiek izmaiņas, tad gribu redzēt ko tu saliktu izlasē bez sava Garsila. Ja ir pretenzijas pret sastāva nemainību, lūdzu, izņešu Ikstenu no sastāva. To tev vajag?
Liekas, ka tev tik kādu noniecināt, bet vai tu kaut cik orientējies izlases sastāva lietās? Liekas, ka ne. Pie tam kopš es pārņēmu vadību izlasē palikuši tikai Ikstens, Zakšs, Vitmanis un Cerbiks - kas ir vieni no labākajiem spēlētājiem savās pozīcijās. Vai tad ja paliek 4 no 18 spēlētājiem, kadru maiņa nav notikusi?
Un runājot par sasniegumiem. Ok varēja vairāk uzvaru izcīnīt, bet kausu nu mēs vēl nevaram izcīnīt. Sāksim ar to, ka sāksim sastādīt BB lielvarām sastādīt konkurenci. Es tevi vērtēju augstu, bet piedod, TU ar ''siem resursiem nesasniegtu to, ko u deklarē.