Ekipa, sad kad je i matematički osigurano, već sad se mogu pozdraviti sa vama jer sam siguran putnik u Prvu ligu od naredne sezone. Naime, sezonu ću završiti sa savršenim 22-0 omjerom i po prvi put u zadnjih 10 sezona, se pomjeran u drugu ligu.
Kako biste lakše shvatili zašto ovo pišem, reći ću vam da sam u ovoj istoj ligi od mjeseca augusta 2016-te godine :). Skoro tri godine RL života nisu malo.
Fun fact je da sam postao drugoligaš na svoj rođendan, 27.8.
Bio sam ovdje prvi u konferenciji, igrao finala konfe, čak i finale lige međutim cijeli taj staž od 10 sezona u istoj ligi je obilježen mojim treniranjem naših mladih igrača i pravljenja reprezentativca BiH. Međutim svaki put u deset sezona sam bio u play offu.
Izgleda da se sada poklopilo sve što treba da se ispalim napokon u viši rang. Dugo sam razmišljao da li ići na ulazak u prvu jer imam 2 naša HOF-a od 19 godina ali kako su oni mnogo napredni sa 80+ skillova već sad sa 19 godina, biće mi idealno trenirati ih iduću sezonu u Prvoj neka skupljaju iskustvo.
Hvala dečki za sve, za CTove, pobjede i poraze. Sretno vam svima !
Meni ostaje još da odradim play off i mogu vam reći nakon ovih svih dešavanja, prekršenih dogovora i kupovina da ću play off odraditi maksimalno ozbiljno i do kraja pa ko bude bolji !
Sretno u zadnjem kolu i play offu ili play outu 😁