BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT - rinkimų debatai

NT - rinkimų debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122367.256 in reply to 122367.254
Date: 12/16/2009 7:02:44 AM
Overall Posts Rated:
00
dabar uzmirskim skirtingas stovyklas, nes man siaip ziauriai idomu kitu patirti suzinoti zaidziant zonomis naujuoju varikliuku. Kiek stebiu neiks jomis nebelosia is aukstesniu lygu, tam aisku yra priezastis, ir man idomu kokius pastebejimus jie mato kad renkasi tik 1-1. Ar stebi kiekvienas savo varzybas, ziuri kaip per zonas kas ka dengia ? man puse sezono buvo kosmaras, PF ir C dengdavo maziukus su 3-2 zona. Nors neturiu priekaistu zonai 3-2 atkrintamosiose, mane ten suvalge, bet ir zaidejai buvo atitinkamai gynybiskai silpni, tik pastebejau tai kad mano ekipoje 1 buvo daug geresnis isorine gynyba ir kai per ji mesdavo Degulys, dauguma metimu skriedavo pro sali, bet kuris kai mesdavo per ji viska beveik pramete, bet vos tik metimas per silpnesne gynyba turinti, iskart kiauras. Aisku cia gali buti ir sutapimas, bet mano nuomone, dabar 3-2 zona dirba atskirai. 3 zaidejai esantis prie troico nebedidina komandisko lb apsiginimo tikimybes, kai seniau lb sumazindamo kieki ir nebuvo svarbu kuris pries kuri atsiduria, vidutine gynyba kaip suprantu naudodavo buzeris, dabar manau asmeniskuma net zonoje naudoja, ir ta gynyba nebesisumuoja kaip komandine, o tiesiog gal zona suveikia kad maziau sansu mesti suteikia, o gynasi vos ne taip pat kaip 1-1 ,tiesiog maisosi dengiamaisiais ir maziau progu sukuria savo issidestimu o ne kaip seniau gynyba bendra neleisdavo tiek pataikyti. Noriu jusu kazkokiu tai pastebejimu is varzybu o ne man suveike gerai, man neveikia ar pan. jei treneriai norit but aiskinkit zonas, kaip jos veikia, noriu zinoti, man smalsu kaip paprastam zemes dulkelei, jus taigi tie deimanciukai, jus tie perlai kurie kandidatuojat:D

This Post:
00
122367.257 in reply to 122367.256
Date: 12/16/2009 7:07:29 AM
Overall Posts Rated:
3636
Balsuociau uz pauliu ne uz marko. gaila paulius nekandidatuoja. Mazai kas cia gilinasi tiek kiek Tu.

This Post:
00
122367.258 in reply to 122367.257
Date: 12/16/2009 7:11:08 AM
Overall Posts Rated:
77
gal gilinimes, tiesiog forumuose nesireiskiam, nemanai? is jei nesigilinciau, tikriausiai dar ir dbr IV lygoj sedeciau

From: Marko

This Post:
00
122367.259 in reply to 122367.256
Date: 12/16/2009 7:15:28 AM
Overall Posts Rated:
77
Na man viskas tvarkoj su tom zonom, nzn, nors ir ne daznai jas naudoju, nes LBBL'e jas naudot kaip ir nera galimybes, nes reta komanda, kuri nera universali, dbr mazdaug visi jau universalius penketus turi, tad ir ner ka ten lb konfiguruot... O siaip su zoninem gynybom viskas puikiai budavo, tik nlb patinka 1/3/1 gynyba, nes ji tokia palaida.. o tos 2/3 ir 3/2 siaip puikiai veikia neturiu ka pridurt.. nemanau, jog cia reikia ieskot kazkokiu neatitikimu, galbut tieisog varikliukas nepamyli kai kuriose varzybose.. :)

From: Paulius V

This Post:
00
122367.261 in reply to 122367.259
Date: 12/16/2009 7:20:08 AM
Overall Posts Rated:
00
na jums jei sakot visiems veikia normaliai, matyt tada zonoms kaip ir sakiau reikia vienodomis geromis gynybomis zaideju, nes pas jusu visu kas komentavot zaidejai yra lygiaverciai, nelygiavertems komandoms tikrai sudirba prastokai. Na gal ir randomo itaka, nezinia cia, tik tiesiog ka pastebejau as ta sakau, per mazai laiko ir as zonas naujas naudoju kad daugiau kazka galeciau pasakyti.

This Post:
00
122367.262 in reply to 122367.259
Date: 12/16/2009 7:22:41 AM
Overall Posts Rated:
3636
... 1-3-1 nes ji tokia palaida.. o tos 2/3 ir 3/2 siaip puikiai veikia neturiu ka pridurt...

nereikia forume gilintis?? cia debatai , ar as ne ten papuoliau?? Ir kas cia per apibudinimas, palaida bala. isvis neissamus tavo atsakymai... galbut pauliu pasamdyk kad atsakinetu i tokius klausimus, nes kolkas nematau pas tave kompetencijos tam.

From: ZyZla

This Post:
00
122367.263 in reply to 122367.256
Date: 12/16/2009 7:24:56 AM
Overall Posts Rated:
2222
Šiaip pauliau pagal sudėtį, tai naujieji rusai pasiekė tikrai daugiau, nei kas nors būtų prognozavęs pasiekti... sugeba jis pataktikuot...

O priežastis dėl 1x1 gynybos naudojimo, tai turėtų būti ta, jog sudėtis apylygė gynybos atžvilgiu, ir jei turi geras gynybas, tai kam tau statyt zoną, kai kuo puikiausiai ginasi kiekvienas prieš savo žaidėją... O su dabartinėm gynybos taktikos galimybėmis, tai 1x1 bus apskritai geriasia gynyba, nes, kaip jau minėjau puolimas nenukentės, jei gynyboje nori PG su SG sukeist, nes PG gynybą geresnę turi, o jo SG komandos lydris pagal pelnomus taškus...

Pameni kaip statei gynybą prieš mano Argentinietį aukodamas puolimą.

ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=
This Post:
00
122367.264 in reply to 122367.262
Date: 12/16/2009 7:25:26 AM
Overall Posts Rated:
77
Matau, tau kazkuo neitinku, gal siaip kokiu problemu turi? as atsakau i tavo klausimus taip kaip noriu, nepatinka tau tai nebalsuok, jei kazkokie asmeniskumai neramina... prisikabino prie zodzio palaida ;D nu tu duodi zmogau... bandau perteikti mintis, kad tu suprastum, bet tau ir tai nepatinka.. tiesiog matau, jog nori kazkaip mane sukirst, bet nezinai kaip, tad stenkis zmogau, stenkis, gal pavyks ;)

This Post:
00
122367.265 in reply to 122367.262
Date: 12/16/2009 7:29:14 AM
Overall Posts Rated:
217217
Kadangi visi taip nekonkreciai atsakineja pagal tave, tai gal pasakyk mums teisinga atsakyma. Idomu, kaip pats atsakytum i savo klausima. Atsake, taip, kaip yra, dviracio cia neisrasi.

This Post:
00
122367.266 in reply to 122367.257
Date: 12/16/2009 7:32:50 AM
Overall Posts Rated:
00
Jei kandidatuociau tai ir tegauciau 1 balsa is taves) vailokas ir tas po 7-8 surenka:)) net antro turo nepasiekciau) Treneris mano nuomone, turi valdyti viena geriausiu ekipu Buzeryje, tada jis gali buti treneris, o ne kaip doskinai IV lygoje losdami su botais vos nelaimejo U21 rinktines posto...Tas pats ir su manimi butu, kiek as auksto lygio varzybu turiu per sezona 5-6, jei atkrintamosios tai dar pora max prisideda. Su kitom kaip su botais varzybos. Kadangi, visi mokomes ir patirti kaupiame klubinese ekipose, tai kas sako kad pasiekimai nesvarbu yra visiskas asilas ir akmenimis uzmetyti reiktu vietoje viesai kaip musulmoniskose salyse) Kaip gali kandidatuoti zmones losiantys pries pusbocius ? kaip jie gali buti garantuoti taktiku veikimu, patikimumu, tiek puolime tiek gynyboje, jei nelose ne su viena ekipa stipria per sezona? tai neimanoma ir ju analizavimai ir kitos kalbos yra pieviskos. Man rimciausi kadidatai Marko ir Lukiz. Lukio prisimenu karta taktika padejo sudeti, trukom 5 min, dar ir zaidejus sudeliojom, ir jis pasake kad per visa karjera nera savo taktikom tiek laiko skyres kiek man tya vakara) Tai vat gal jis tada juokavo, o gal rimtai, bet tada arba as per durnas kad ilgai ir visus aspektus nagryneju, o jis per protingas ir sekundes begyje viska isanalizuoja, arba tiesiog nekreipioa i taktikas ir pan demesi, nes zino jog jo ekipa stipresne uz varzovu.
Esu ir treneriu stabe del tobulejimo, nes man idomios visu nuomones, pats zinai kad klausyneju visu daug daug ir dar karta daug, nors taktika ir sudeti pats seniai bunu uzmetes) nes man visu argumentai idomus, ypac tu kurie losia aukstose lygose, nes buna idomiu nuomoniu. As tikiuosi buti netik pagalbininkas bet ir kazkiek mokinys jei laimes marko NT trenerio posta, todel aktyviai dalyvausiu Nt veikloje, nes jo kiti prioritetai ir zkiauriai idomu kai nuomones skiriasi kazkiek, tada randama per diskusijas geriausias sprendimas.

Last edited by Paulius V at 12/16/2009 7:34:56 AM

Advertisement