Sztem rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam ezt. Arra, hogy milyen stílusban osztottad a srácot. És nem vagyok meggyőződve arról, hogy szemtől szemben is meg mernéd engedni ezt a hangnemet vele szemben...
Attól, hogy nem szóltam hozzá idáig (csak kérdeztem párszor) még lehet véleményem, illetve nem jelenti azt, hogy nem is olvasom a fórumot. A hozzászólásom (amin felbőszültél) is azt mutatja, hogy olvasom. Többen leírták már, de megismétlem, hogy az, hogy van 10000 hszed nem vagy 10000szer okosabb mint más. Talán csak több időd van erre, vagy ugyanannyi szabadidőd van mint nekem, csak mások a prioritásaink, hogy mivel töltsük el azt. Ezt is tudja (majdnem) mindenki.
És igen, igazad van abban, hogy ha a te kezdeményezésedre oldottak meg egy problémát, akkor nagyban hozzájárultál a játék fejlődéséhez. Nem gondoltam arra, hogy egyszer talán miattad nem fogok bukni (ööö vagy nyerni :D ) egy játékos eladáson/igazoláson, szóval RISZPEKT ezért!
Én viszont elismerem, ha tévedek valamiben...
Azt pedig, hogy a hozzám hasonló hozzászólók sosem tesznek a közösbe talán korai lenne kijelenteni.
Viszont cserébe legalább itt elitnek érezheted magad... :)
Üdv
egy soselátott okoskodó