BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148651.255 in reply to 148651.210
Date: 7/3/2010 7:09:25 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Szia!

Köszönöm válaszod-kissé megkésve, mivel csak most tudok folyamatosan online lenni. Az általad leírtak - már ne haragudj, de - kissé ötletszerűnek tüntetik fel nekem az edzésprogramodat. Attól persze működhet-csak nem tudom elképzelni, hogyan működik egyszerre a külső-belső edzés, pláne több emberen (ha jól értem, amit írtál), valamint dobást-védekezést váltogatva.

Mindez nem jelenti azt, hogy a szememben alkalmatlan lennél kapitánynak, csak ebben a kérdésben - amit a játék egyik fontos részének gondolok - úgy tűnik, mások a módszereink.

További sok sikert:

Péter

From: Arsene

This Post:
00
148651.256 in reply to 148651.251
Date: 7/3/2010 9:50:49 PM
Overall Posts Rated:
00
Az engem is érdekelne hogy mit tervezel ha nem nyersz? Véleményem szerint jó lenne ha együtt működnél a válogatottal valamilyen szinten.Mit teszel majd ez ügyben? vagy csak eltűnsz majd a süllyesztőben?

This Post:
00
148651.257 in reply to 148651.253
Date: 7/4/2010 12:58:50 AM
Spartak Vodka
III.6
Overall Posts Rated:
00
legalább te válaszoltál...

From: DanChee

This Post:
00
148651.258 in reply to 148651.249
Date: 7/4/2010 1:34:16 AM
Overall Posts Rated:
4343
Sztem rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam ezt. Arra, hogy milyen stílusban osztottad a srácot. És nem vagyok meggyőződve arról, hogy szemtől szemben is meg mernéd engedni ezt a hangnemet vele szemben...

Attól, hogy nem szóltam hozzá idáig (csak kérdeztem párszor) még lehet véleményem, illetve nem jelenti azt, hogy nem is olvasom a fórumot. A hozzászólásom (amin felbőszültél) is azt mutatja, hogy olvasom. Többen leírták már, de megismétlem, hogy az, hogy van 10000 hszed nem vagy 10000szer okosabb mint más. Talán csak több időd van erre, vagy ugyanannyi szabadidőd van mint nekem, csak mások a prioritásaink, hogy mivel töltsük el azt. Ezt is tudja (majdnem) mindenki.

És igen, igazad van abban, hogy ha a te kezdeményezésedre oldottak meg egy problémát, akkor nagyban hozzájárultál a játék fejlődéséhez. Nem gondoltam arra, hogy egyszer talán miattad nem fogok bukni (ööö vagy nyerni :D ) egy játékos eladáson/igazoláson, szóval RISZPEKT ezért!
Én viszont elismerem, ha tévedek valamiben...

Azt pedig, hogy a hozzám hasonló hozzászólók sosem tesznek a közösbe talán korai lenne kijelenteni.
Viszont cserébe legalább itt elitnek érezheted magad... :)
Üdv
egy soselátott okoskodó

This Post:
00
148651.259 in reply to 148651.250
Date: 7/4/2010 4:18:18 AM
Overall Posts Rated:
190190
Ne,m neked ment, csak már késő volt.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Patai

This Post:
00
148651.260 in reply to 148651.248
Date: 7/4/2010 4:32:38 AM
Overall Posts Rated:
4545
Az edzéstáblázat ebben az esetben biztos rosszul számol. Tokaji, aki 213 cm, egyposztra edzve kb. 3 hét alatt lép külső védekezésből. Ez elmondható tempóra is, meg talán dobótávra is. A helyzet tehát nem annyira katasztrofális. Én úgy gondolom, hogy akár jövőre, mint defPF behívható lenne.

From: Patai

This Post:
00
148651.261 in reply to 148651.199
Date: 7/4/2010 4:43:48 AM
Overall Posts Rated:
4545
Viszont kialakult egy olyan "kemény mag", akinek teljesen mit mondok. Kiforgat, meghazudtol, hazudik, sérteget stb...

Végigolvasva a hozzászólásokat, nem egy hsz-edben olvastam, hogy a menedzsertársadra olyan szót használtál, hogy korlátolt, alsótagozatos, földön dolgozó stb.

Már csak ezek alapján sem szavaznék Rád.

PS.: Egy U21-es válogatott játékos kiedzéséhez nem kell aranybánya. Ha vennél egy esélyes 18 évest, és őt megfelelően edzenéd, egy szezon alatt jobb játékos lenne, mint bármelyik játékos a csapatodban.

ja, és tényleg beszélsz japánul? :)

This Post:
00
148651.262 in reply to 148651.254
Date: 7/4/2010 4:51:19 AM
Overall Posts Rated:
411411
Kedves Peter70!

Pont azt akartam jelezni amit megláttál az üzenetemben.Ahhoz amit csináltam igazából sok ész nem kell.Még egy ilyen "földművelői" csávónak mint én is ment.Arra céloztam több üzenetben is, hogy a 4. osztályba ezt mások is csinálhatnák, csak el kéne mondani valahogy valamilyen fórumon nekik, hogy lehet ügyeskedni a játék elején.Megmondom őszintén, akkoriba még annyira nem is érdekelt a BB.Ha most indulnék szerintem lenne 5 milla az a 3 milla.Szóval továbbra is fent tartom, ha lenne foglalkozva a 4. osztályosokkal valamilyen formában, csodákat lehet elérni ott is.Urimate írta, hogy kapnak üdvözlő üzenetet, és tényleg minden fórumon van egy okosságok topic.Megmondom őszintén a manager képzőt azt hiszem én se csináltam végig.A elején meg kérdeztem volna én de hát mit kérdezzek.Annyira satu voltam a játékhoz, hogy azt se tudtam mit kell tudnom.Amikor meg elkezdtek jönni az eredmények akkor meg sínen voltam enyém a világ minek kérdezzek.Ha valaki benéz a fóruméletbe szemet szúrhatna mondjuk egy: hogyan szerezzünk pénzt könnyen alsóbb osztályokban, vagy egy kezdő managerek mentor programja, esetleg haladó program,(ezekbe adott meccseket játékstílusokat felállásokat elemezhetnének nálam sokkal okosabb tapasztaltabb tulajok) (pl én is a minap rágtam át 5 hónap játék után egyes taktikákat urimateval), most jutottam oda, hogy magamtól jöttem rá mit kéne kérdezni, mi az amit nem tudok.Lehetne egy hogyan trédeljünk ügyesen topic tutira vannak akik használják a játék ezen pénzszerzési módját.Ugyebár nekem is ebből volt a 3 misim.Ezek továbbra is mind csak ötletek.Beválhatnak, meg nagy baromság is lehet belőle.És ami fontos, nem olyanoknak kéne elindítani, akiknek amúgy is megvan a maguk dolguk.

elnézést az erősen off-ért.

Peti ha válaszolnál kérlek privibe folytassuk. köszi

Dzsevasz

This Post:
00
148651.263 in reply to 148651.258
Date: 7/4/2010 4:57:43 AM
Overall Posts Rated:
411411
Sztem rajtad kívül mindenki értette, hogy mire írtam ezt. Arra, hogy milyen stílusban osztottad a srácot. És nem vagyok meggyőződve arról, hogy szemtől szemben is meg mernéd engedni ezt a hangnemet vele szemben...

Kedves DanChee!

Teljes mértékben igazad van abba amit írtál.Látod az érem másik oldalát is?Nem hiszem, hogy ha előttem állt volna "tudjuk kicsoda de a nevét nem mondhatjuk ki" le mert volna engem csak úgy földművesezni!

egy krumpliföld tulajdonos

From: JoeBlack

This Post:
00
148651.264 in reply to 148651.256
Date: 7/4/2010 5:03:19 AM
Overall Posts Rated:
411411
Az engem is érdekelne hogy mit tervezel ha nem nyersz? Véleményem szerint jó lenne ha együtt működnél a válogatottal valamilyen szinten.Mit teszel majd ez ügyben? vagy csak eltűnsz majd a süllyesztőben?

húúú ne merj tőle ilyent kérdezni mert te is a földművelő kasztba fogsz kerülni.Ráadásul ilyen stííílusban.Nem szégyelled magadat?olvasd el inkább azt amit sok sok hsz-el ezelőtt írt már erről.damn milyen emberek vannak itt.

u.i: te sem találod a kérdésedre a válasz az előző hsz-ekben?én azóta is keresem.már ketten vagyunk hülyék

üdv a földműves legény

From: Chosen
This Post:
00
148651.265 in reply to 148651.264
Date: 7/4/2010 5:35:38 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Az elmúlt napok "kampánytermését" olvasva felmerült bennem egy fontos kérdés: a mindenkori kapitány fontos jellemvonása a végtelen türelem és a diplomáciai érzék. Kérdezném a kandidálóktól (már attól a kettőtől a négy közül, akik méltóztattak megszólalni a kampány során), hogy szerintük az eddigi felszólalások során mennyire sikerült ezeknek a követelményeknek megfelelni és a jövőben mire számíthatunk e téren? ;)

Más. Biztos sokan hullatnak majd könnyeket, ha vége a kampánynak és ez a topik törlésre kerül. :) Ha ilyen nagy igény van rá, nyithatunk egy "Dühöngő szobát" ahol szabadon lehet anyázni, hazugozni, parasztozni, egymás háziállatokkal kapcsolatos szexuális szokásait megvitatni, valamint rendszeresíthetünk egy virtuális vonalzót, amivel a delikvensek könnyen összehasonlíthatják farokméretüket, így zárva rövidre a "ki a kemény legény" című dominancia-problémát - nem terhelve ezzel ilyesmivel más hasznos topikokat. :) Hajrá srácok, csak így tovább!

Advertisement