France vs. Magyarország 98 - 135
Nos, én úgy gondolom, erre nyugodtan ki lehet mondani hangosan, hogy "Ez igen!". Én legalábbis ezt tettem, na és mellé ritmusosan ráztam az öklömet, mutogattam a fejem fölé, mindezt persze egy második emeleti iroda kis dolgozói csoportjának jó nagy megrökönyödésére. Elvégre is előfordul a magyar hazafival, hogy egy késő esti meccset másnap játszik vissza, és ha már a félidőben úgy áll a meccs, mint a tegnapi magyar-francia, akkor a rákövetkező bő háromnegyed órán át sem lehet már levasalni a képéről a bájvigyort. Hozzáállásbeli különbség vagy éppen a gallok későbbi meccsekre alapozott taktikázása ide-vagy oda, elkapni valakit a közvetlen világelitből mindig kiemelkedő eredmény. Márpedig olyan ritkán van, hogy a franciák ellen kétszer annyi lepattanót szerzünk, mint az ellenfél.
Nem mellékes dolog, hogy ezzel becsusszantunk a továbbjutó helyek egyikére. Nem nehéz megjósolni, hogy csak egy ilyen hely lesz a jövő héten kiadó, mert a franciák minden valószínűség szerint meg fogják verni Egyiptomot, és akkor biztos továbbjutók.
Úgy döntöttem, hogy adok egy házi feladatot a fórumolvasók számára. Nevezzük amolyan kutatómunkának némi ráérő idő lekötésére. A válogatott hivatalos meccsei között kellene kutatni. A fő keresési kritérium az, hogy a mérkőzésen a magyar csapat által elkövetett személyi hibák száma nem lehet több, mint három. A tegnapi meccs természetesen nem számít, az túl könnyű lenne. A győztesnek nem tudom, hogy mit ajánlok fel, ugyanis jelenleg csak olyan lovagi címek jutnak eszembe, mint a "Fórumozó, aki legyőzte a lehetetlent" vagy "A fórumozó, aki megtalálta a tűt a szénakazalban" (sőt, ennél már csak rosszabbak, persze ezek is borzasztóak...).
A forduló többi mérkőzése említhető meglepetés nélkül zajlott le, kiemelendő talán azt, hogy az ausztrálok hatalmas csatára késztették az USA csapatát, de végül alulmaradtak.
Rátérve a jövő hétre, az USA ellen a nagyválogatott történetének legfontosabb mérkőzése következik. Ez röviden összefoglalja azt, hogyan fog liftezni a gyomrom jövő hétfőn este 11 körül. Keveset kellene vacsorázni...
A tippverseny heti fordulóját Encibenci teljesítette a legjobb eredménnyel, 15 pontot elérve. Neki gratulálok.
Last edited by kaygee at 11/24/2010 2:19:23 AM