pewnie nie ma dobrego miejsca na takie posty ale tutaj większośc menagerów ma kadrowiczów, większość gra bardzo długo i się trochę orientuje o co chodzi w grze, w kadrze itp.
może i nie powinienem w ogóle tego posta pisać ale to co dzieje się w kadrze już nie jest nawet śmieszne ale żałosne.
wychodzi na to że pisze rozgoryczony właściciel wyrzuconego kadrowicza ale i tak powinno trochę być, w końcu wydałem 2 mln na transfer, płacę 160k co tydzień, zamierzam trenować mimo 29 lat gracza to myślę, że należy mi się choć słowo komentarza.
ad rem.
Reczkowski,
(18330976), mimo formy silnej bardzo wysokiej, niewiele brakuje do sprawnej, wyrzucony dziś z kadry.
Mam pełną świadomość jego braków, że nie jest pierwszym wyborem, ale patrząc na obecny zestaw graczy w kadrze spodziewałem się że dziś zagra. Jego aktualne DMI stawiałoby go na 7 (!) pozycji wśród aktualnie powołanych graczy a na 3-4 miejscu ex aequo wśród graczy na pozycje Forwards/Center.
Patrząc na pozostałych graczy zagra dziś zapewne ktoś z DMI niższym o jakiś milion czyli 40% słabszy.
No nie wiem co by tu jeszcze dodać, praktycznie idealne minuty cały sezon, z gwarancją na ostatnie 3 tygodnie sezonu bo przecież nie gram już o stawkę, trening przez calutki sezon.
więc ja się pytam: jakie są kryteria????
jaki jest sens szukania Polaków i inwestowania??
Z niecierpliwością czekam na dłuższą odpowiedź od "taka jest wizja mojego panowania, wróć, prowadzenia, kadry NT."